Când să pornesc un nou program pentru starea mea sau pentru condiția mea fizică și nu numai?

2ad51Când să pornesc un nou program pentru starea mea sau  pentru condiția mea fizică și nu numai?

Este perioada de vară un bun aliant în acest nou program pe care intenționez să-l aplic vieții mele?

Iată, întrebări la care poate s-au gândit toți cei ce doresc să facă o schimbare în viețile lor, toți cei ce-și doresc să capete o nouă stare prin propriile alegeri conștiente. Oamenii care, parcă simt și își doresc să cuprindă mai mult în viețile lor, să cunoscă mai profund din condiția lor umană. Sunt oamenii ce simt în ei puterea de dezvoltare și evoluție personală!

Nimeni nu va putea răspunde vreodată la aceaste întrebări, doar voi sunteți cei ce aveți răspunsul, aveți idea și dorința tuturor celor ce vă privesc, doar voi sunteți capabili de adevărate transformări și noi implementări în viețile voastre. Cum aș putea eu să răspund la întrebările de mai sus pentru altcineva? Aș putea să o fac, sub forma unei încurajări, niciodată ca o formă de cunoaștere, această este evident!

Propria determinare, voința și claritatea țelurilor noastre sunt cele ce vor răspunde în adevăr tuturor frământărilor, alegerile noastre.

Așadar, care ar putea fi semnalul fiecăruia, că suntem pregătiți spre a ieși din zona de confort, în dobândirea unei noi și bine venite discipline? 

Starea interioară, când simțim și suntem absolut convinși că avem trebuință de o schimbare, spre îmbunătățirea unei stări de sănătate, sau spre prevenția unor dezechilibre, ori – pur și simplu-, ne dorim o schimbare pentru a aduce un nou tempo în viața și evoluția personală. Iată, pentru toate enumerate mai sus, avem trebuință de schimbare, în permanență, de noi descoperiri personale și mereu noi adaptări la mediu și viață.

Sunt două mari certitudini în viețile noastre:

–       schimbarea se produce inevitabil, clipă de clipă, iar aceasta fiind o certitudine, de ce să nu facem conștient aceste schimbări, să pregătim fiecare modelare a vieții cu intenția ei de cuprindere, înțelegere și aprofundare în ființă.

–       A doua certitudine este sfărșitul vieții pământești, despre care vorbesc toți marii gânditori ai lumii, ca fiind un fapt evident, pentru fiecare dintre noi.

Există ”un suport” ce vine în ajutorul schimbărilor noastre? 

Da, cu siguranță, fiecare dintre noi poate porni pe acest drum cu încrederea și dorința proprie, luându-și aliați de nădejde, spre a avea un bun parcurs.

–       Putem să apelăm la un specialist în domeniu – în cazul dietelor de slăbit-, poate ne este de ajutor sfatul unui profesionist, care să susțină fiecare demers intenționat, să vegheze fiecare transformarea și adaptarea la aceste noi condiții de ”a fi”.

–       Studiul personal, întotdeauna este o cale mai lungă, ca o călătorie permisă și neîngrădită de timp și spațiu, în care fiecare caută să cerceteze pașii către schimbare. Aici, în acest caz mai mult ca în primul, introspecția personală este foarte importantă, cunoașterea ”demascată” a finței, a dorințelor și argumentelor ce o așează la o nouă linie de start, sunt foarte importante. Plecând din interior, răzbatem spre lumina exterioară, spre bunăstarea noastră.

–       O altă cale ar fi apropierea de unele produse create pentru nevoile noastre, ca suport, susținere și ajutor proceselor de transformare. Dacă nu am alături un specialist, cu siguranță voi cerceta de unul singur ”starea proprie”, iar în alegerea finală voi apela la produsele ce vin tocmai în întâmpinarea nevoilor și în susținerea zilnică a schimbărilor.

Practic, cu oameni alături, cu material din belșug – că doar trăim, cred, încă în era informațională!-, cu produse elaborate în urma unor ani de cercetare, cu toți  acești ”suporți” sau ”susținători” practic, nu mai avem nevoie decât de propria noastră hotărâre. Iar această parte, dragii mei, este cea mai importantă! Pot să am tot la îndemână, tot ce mă poate susține spre o mai bună condție de viață, dar, de nu am propria conștiință, determinare, încredere și voință, nu am nimic!

Să începem să lucrăm la omul nou, omul treaz și conștient, omul care-și dorește o stare de bine, în armonie cu el și cu jurul său!

Omul nou, de care vorbește spiritualitatea și știința în același timp, este omul care străbate o evoluție personală, conștient, prezent și uimit de întreaga forță de care este capabil!

Viziune, curaj și bucuria bunei stări, tuturor!

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *