Despre dieta, sanatate si vindecare naturala.

Charlotte Gerson, fiica medicului de renume Dr. Max Gerson, vorbeşte despre dieta, sanatate si vindecare naturala.În acest film, la vârsta de 89 de ani, Charlotte Gerson este sanatoasa, activa, cu ochii limpezi, fără boli fizice sau alte boli legate de varsta.

„Pentru a putea lucra, organismul are nevoie doar de nutrienti proaspeti, organici, vegetali. Organismul uman nu este conceput pentru a functiona cu paste alba … chimicale, sare, potenţiatori de aromă … aceste lucruri nu ne hrănesc trupul, ci otravesc sistemul. „

Charlotte Gerson bea exclusiv sucuri proaspete, crude cu enzime, elemente minerale şi vitamine, şi mănâncă exclusiv vegetarian, alimente proaspete, naturale, organice. În această formă, organismul poate absorbi si utiliza substantele nutritive în mod corespunzător.

Ea impartaseste cum tatăl ei si-a vindecat propriile dureri de cap, migrene congenitale, cu o dietă fără sare, vegetariana.

Mai târziu, el a descoperit ca dieta sa speciala vindeca si pe alţii cu migrene şi chiar cazuri de tuberculoza, cancer, hipertensiune arterială, diabet, artrita, astm, alergii, probleme renale, plus o serie de alte boli acute şi cronice, chiar şi „incurabile”.

Doctorul Gerson si-a dat seama că el nu a fost tratat sau vindecat aceste afectiuni, ci mai degrabă, a ajutat  organismul sa-si reactiveze mecanismele proprii de vindecare. Acest lucru se petrece în cazul în care se renunta la medicina traditionala si se alege tratamentul printr-o alimentatie corespunzatoare.

Sursa Suntsanatos.ro

3 raspunsuri
  • Lavinia Bratu
   Lavinia Bratu says:

   Îmi cer scuze… Ar fi bine ca înainte să spun ceva, să știu amănunte și să stau de vorbă cu persoana care are o disfuncție la nivel tiroidian…

   Răspunde
 1. Ruta Maria
  Ruta Maria says:

  Buna as dori sa pot ridica imunitatea ,sunt cu cancer de colon iar imunitatea mea scade mereu trebuie sa fac cate 6 injectii dupa chimio mai am trei sedinte der dintre cele mai grele cred ma ajutati varog frumos…multumesc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *