Gandim, simtim, stim…oare?

 

Avem mare nevoie de atentie si intelegere, de prezenta de spirit, acea intuitie DIVINA ce ne va invata sa ne ascultam intreaga fiinta, si nu doar MINTEA ne arata calea in existenta aceasta…stim noi oare?

Sunt absolut revoltata atunci cand imi cade in fata cate o informatie ca si cea primita acum cateva minute, despre FRUCTE si despre faptul ca acestea trebuie consumate cu moderatie, intrucat provoaca DIABET! Doamne, cum poate un blog (si nu e romanesc!), sa propovaduiasca astfel de informatii, iar pe partea stanga a ecranului principal sunt afisate tot felul de suplimente nutritive, vitamine si sucuri de vanzare!?! Adica, asta imi suna exact asa: „va prostim noi pe voi!”

Structura noastra celulara si moleculele corpului nostru rezoneaza, vibreaza si se alimenteaza cu aceiasi SURSA regasita in tot ce este in JURUL nostru…tot ce creste si are VIATA! De la pamant, componenta chimica si structura energetica alimentata de Soare si de tot ce se gaseste in jur, dau o alcatuire elementara comuna, noua, fiintelor, plantelor – o alcatuire perfecta de evolutie si dezvoltare.

CREATIA ne-a daruit elemente comune tuturor, omul este cel ce a adugat si a construit alte structuri, progresul stiintei, uneori (in anumite segmente!) regresul fiintei, din pacate!
Dragii mei, daca mancam fructele date de natura, daca ne alimentam sanatos si traim armonios, cu constiinta treaza si PREZENTA nu facem diabet! Daca vom consuma produse rafinate, produse de tehnologie și industria de azi, aceasta oate sa ne faca vulnerabili la diferite boli, precum este si diabetul.

Diabetul are cauzele  spirituale (aceasta fiind un alt segment al discutiei!) si cauza provocata de consumul excesiv si preponderent de alimente procesate, alimente departe de naturaletea strucurala de care vorbeam mai sus.

Dar afirmatia ca un consum ridicat de  fructe, intr-un regim lipsit de exagerarea consumului produselor rafinate, aduce diabetul, asta imi pare o informatie ca si cea in care se spunea ca nu trebuie sa bem apa decat atunci cand ne este sete…!
CONSPIRATIE MONDIALA, la nivelul ALIMENTATIEI POPULATIEI, cum suna asta acum, citind aceasta informatie…suna chiar veridic!

Avem nevoie de CONSTIINTA deschisa si de SPIRITUL INTUITIV aprins in noi, asta ne cere adaptarea la noul secol, asta ne cere selectia naturala ce se va intampla in urmatorii zeci, sute de ani… Sa ne cunoastem, sa fim AICI SI ACUM, si sa ‘simtim’  ALEGERILE nostre, iar aici vorbesc despre cele legate de hrana.

Sa facem apropierea si mereu echilibrul intre materie si spirit, intre cer si pamant…asta ne va fi biruinta si evolutia!

Ceva citit si nerecunoscut de ‘existenta’ mea a declansat o riposta (si de data aceasta o recunosc si o las sa curga…) in a va scrie cele de mai sus. Nimic nu este intamplator, iar intentia mea este de bine, inspre stare de intelegere si bine a tuturor!

Largirea constiintei, cresterea perceptiilor, distinctia intuitiei si captarea starilor  de spirit…de asta are nevoie omenirea in acest secol, in evolutia lui firesca. Asa sa fie!

Cu drag catre voi..

Lavinia

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *