Genele si „ochelarii roz”…

In ultimul deceniu, cercetarile genetice au stabilit ca tiparele de ADN transferate prin gene nu sunt batute in cuie la nastere, iar destinul nostru se afla intr-o continua transformare, in functie de adaptabilitatea noastra la mediul inconjurator. Totul consta in ce seminte folosim la crearea tiparelor noastre de gandire, de functionare…”de culoarea lentilelor pe care le alegem, ca sa privim lumea, mediul si viata, in general!”

Genele nu reprezinta DESTINUL!!!

Credinta ca suntem niste masinarii bio-chimice fragile, controlate de gene,  face loc intelegerii ca am putea fi creatori puternici ai vietii noastre, ai lumii in care traim.

„…viata unei celule este controlata de mediul fizic si energetic si nu de genele celulei respective. Genele sunt doar niste schite moleculare, dupa care se construiesc celulele, tesuturile si organele. Mediul serveste drept „constructorul” care citeste si lucreaza pe baza de schite genetice – si care- , in cele din urma, raspunde de caracterul vietii unei celule. Insa, mecanismele vietii sunt puse in miscare de „constiinta” unei singure celule cu privire la mediu, nu de genele acesteia. La fel ca si in cazul unei celule individuale, caracterul vietilor noastre este determinat nu de genele noastre, ci de reactiile noastre la stimulii de mediu, care propulseza viata.” Bruce H. Lipton

Influentele din mediu, inclusiv alimentatia, stresul si emotiile, pot modifica aceste gene fara a le modifica macheta de baza. Iar specialistii in Epigenetica au descoperit ca aceste modificari pot fi transferate generatiilor viitoare, la fel cum tiparele de ADN sunt transferate prin dubla spirala. (Reik si Walter, 2001; Surani, 2001).

Povestea controlului Epigenetic – epigenetica fiind stiinta care studiaza mecanismele moleculare prin care mediul controleaza activitatea genelor si reprezinta unul dintre domeniile de cercetare stiintifice cele mai active ale prezentului -, este povestea modului in care semnalele din mediu controleaza activitatea genelor. Este clar ca, graficul cu suprematia ADN-ului descris mai devreme, este depasit.

„Acum, schema revizuita a fluxului de informatie, ar fi bine sa fie numita SUPREMATIA MEDIULUI.” Bruce Lipton

Este important si generator al modului de viata, raportarea noastra la mediu, autocunoaserea si evolutia personala, constiinta trezita si bucuria simpla a existentei fiecaruia dintre noi.

Daca crezi ca poti sau ca nu poti…ai dreptate!”

Credintele actioneaza ca un filtru pe un obiectiv si pot modifica modul in care vedem lumea, iar sistemul biologic se adapteaza la aceste credinte. Atunci cand recunoastem cu adevarat ca, credintele noastre au chiar atata putere, detinem cheia LIBERTATII. Desi nu e usor sa schimbam schema machetelor noastre genetice, putem sa schimbam ce gandeste mintea noastra si sa alegem altceva…intotdeauna! Putem sa ne filtram viata prin credinte colorate in Roz, care sa ne ajute corpul sa se dezvolte, sau putem sa folosim un filtru intunecat, care transforma totul in negru si ne face corpul si mintea mai susceptibil la boala.

Putem sa traim o viata in frica, sau una in iubire… Alegerea este a nostra!

Nu genele, ci Credintele noastre sunt cele care ne controleaza Viata… Bruce Lipton, „Biologia Credintei”

Oare miracolele pe care e vedem in lumea cuantica ne arata, de fapt, posibilitatile noastre cele mai marete, mai degraba decat limitarile de natura stiintifica? Oare vindecarea spontana a unei boli, conectarea instantanee cu toata lumea si cu tot ce exista si chiar si calatoria in timp sa reprezinte adevarata noastra mostenire in acest Univers?

Sa invatam sa ne folosim Mintea pentru a promova dezvoltarea noastra, reprezinta SECRETUL VIETII!

Astfel, nu e nimic rau sa mergi prin viata cu „proverbialii OCHELARI ROZ”, ei fiind necesari ca celulele noastre sa prospere, iar GANDURILE POZITIVE sunt o cerinta biologica, pentru o VIATA FERICITA SI SANATOASA.

„Credintele devin Ganduriel tale,

Gandurile tale devin Cuvintele tale,

Cuvintele tale devin Actiunile tale,

Actiunile tale devin Obiceiurile tale,

Obiceiurile tale devin Valorile tale,

Valorile tale, devin Destinul tau.”  Mahatma Gandhi

„Astfel, noi nu suntem victimile genelor noastre, ci stapani ai destinului nostru, capabili sa ne cream vieti pline de pace, fericire si iubire.” Bruce H. lipton

Sa va luati OCHELARII ROZ CU VOI, MEREU…

Lavinia

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *