Hai sa ne amintim de momentul în care ne-am indragostit ultima oară…

arata_img.phpCe fain e!

E de citit (sau de trait!!!)…

Si, pun cateva intrebari…

  • Cand erai in starea aceea, indragostit pana peste urechi, erai sanatosi?

Vă răspund eu: Pana peste urechi erati de sanatos! Si, se pare ca aproape toata lumea spune, da, aveam o sanatate extraordinara. Totul era minunat…

  • Oare, aveai si multa energie?

O, da! Enorm de multa energie! Puteam sa fiu activ ziua si noaptea, ”mutam și muntii din loc sa o vad sau sa-l vad pe Ea/El!”

  • Viata avea un ritm de neoprit, parca abia asteptai ziua urmatoare, ca sa mai traiesti acea experienta, nu-i asa?

Da, pentru ca era minunat!

Si atunci, imi spun…  cand erai indragostit, ai creat sanatate, ai creat energie, ai creat o lume care era atat de minunata pentru tine, incat abia asteptai sa vina ziua urmatoare, ca sa continui experienta acestei lumi. Intalnesti intr-o zi o persoana care te trezaste in aceasta minunata experienta ”a ochilor mari deschisi si a puterii de trai intens, cu adevarat”? Si lumea ta devine Raiul pe Pamant!!!

 

As vrea ca oamenii sa stie ca aceasta nu e o intamplare. Nu e ceva ce se intampla doar asa, accidental… Tu ai creat experienta iubirii si, in timp ce ai creat experienta iubirii, ai creat sanatate pentru tine, energie – si ai creat o lume care era atat de minunata pentru tine, ca  Raiul pe Pamant!

Si, de ce e important pentru mine sa va spun asta? Pentru ca a te indragosti sau a cuprinde viata cu ochii mari deschisi, nu a fost o intamplare! A fost creatie! Si, daca intelegi cum ai facut-o, poti castiga atat de mult….

Sa ne amintim ca perspectiva nostra conventionala e ca 95% din timp, ne traim viata conform prgramarii subconstiente….

Si, raspunsul ar fi:  atunci cand te indragostesti, practic nu intri in programarea subconstienta pentru ca mintea constienta este atat de entuziasmata sa fie aici, incat nu mai pleaca… Mintea noastra gandeste, iar cand mintea constienta gandeste, prin definitie ea nu este atenta. Si atunci ruleaza programele subconstiente.

65209_4433834284302_2020055857_nCand esti indragostit, mintea constienta nu vrea sa plece niciunde, vrea sa fie chiar aici si sa absoarba toata iubirea aceea. Deci, e un moment in viata, in care ai tendinta sa ramai in mintea constienta.

Si-mi zic: ce se intampla cand ramai in mintea constienta?

Pai, ai creat raiul!!! Pentru ca ai creat ceva firesc, din dorintele tale. Dar, in momentul in care viata devine din nou plina, cand mintea ta constienta incepe iar sa umble aiurea, atunci treci peste setarile implicite, iar setarile implicite inseamna programele tale subconstiente – insa acele programe au venit de la parintii tai, de la familie si de la comunitate, asa ca nici macar nu sunt credintele tale si tu incepi sa traiesti viata altor oameni. Pentru mine, toate astea, ce exprima toate astea… este ca, atunci cand suntem indragostiti, cream raiul pe Pamant.

Si, daca vrem sa invatam sa ramanem in mintea constienta ar fi bine sa pornim o experienta spirituala, rugaciunea, meditatia, sa facem acel ceva ce ne decupleaza de inconstient si ne arata calea simpla a constiintei de aici si acum… Sa ne descoperim puterea si frumusetea din noi, simplu si firesc!

Un text preluat si modificat, de la Dr. Bruce Lipton, Despre indragostire si energia creatoare

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *