Intarirea imunitatii pentru o buna sanatate, in sezonul rece

O rețetă pentru întărirea sistemului imunitar:

Ingrediente:

  • o sticluţă cu tinctură de propolis;
  • o sticluţă cu tinctură de echinaceea;
  • o sticluţă cu ulei esential de cătină sau 100 gr de cătină proaspătă sau congelată;
  • 100 gr de polen;
  • miere polifloră cât să se umple un borcan de 800 gr.

Tehnologie…

Se pun, într-un borcan de 800 gr, curat şi sterilizat, toate ingredientele, mai puţin mierea şi se amestecă bine, cu o spatulă de lemn, după care, se adaugă miere până se umple borcanul şi se amestecă din nou.

Se închide ermetic şi se pune la macerat, la rece (chiar şi la frigider) şi întuneric (eventual într-o pungă închisă la culoare) 4-7 zile, timp în care, de doua ori/zi se agită bine borcanul, după care … este gata!

Se păstrează în continuare la frigider şi se consumă, în fiecare zi, dimineaţa pe stomacul gol, câte o linguriţă.

Atenţie!!! Este şi energizant, nu numai întăritor al imunitaţii. Când este pe terminate puteţi prepara încă unul şi … tot aşa…” –  Leacuri din bătrâni

Sursa articol AICI

Sanatate si un sistem imunitar de nadejde, sa avem in aceasta iarna!

Lavinia

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *