Medicamentul din adâncul mărilor: LYPRINOL

1364978668_0702_10_1364978890-large– extract din scoică verde –

În anii 1960, înainte de lansarea primelor nave spaţiale, specialiştii NASA au început ample cercetări la nivel planetar, pentru descoperirea unor alimente cu potenţial maxim pentru sănătatea astronauţilor. Atenţia le-a fost atrasă rapid de o vieţui­toare de origine marină: scoica cu cochilie verde, in­clu­să de secole în dieta populaţiei maori din Noua Zeelandă, care se distinge prin longevitate şi o sănătate de fier. Cercetătorii au realizat astfel primul supliment alimentar cu o valoare nutritivă extraordinară. Ulterior, s-au făcut cercetări ştiinţifice asupra efectelor terapeu­tice ale acestui extract în diverse afecţiuni, consta­tându-se rezultate surprinzătoare. În urma unor reco­mandări venite la redacţie prin scrisori, ne-am interesat despre extractul din scoica cu cochilie verde, numit Lyprinol, la d-l dr. DACIAN HULBER, medic gene­ralist, specialist în acupunctură, recuperare şi medicină integrativă, care a studiat şi a folosit cu succes în trata­mente acest produs natural.

„De 1000 de ori mai puternic decât antiinflamatoarele folosite în mod curent.”

– D-le dr. Hulber, am aflat de la cititorii noştri des­pre produsul natural Lyprinol, destinat bolilor in­flamatorii, pe care dvs. îl folosiţi de mai mulţi ani, cu rezultate deosebite. Ce însuşiri fac produsul aşa de eficient?

– După 30 de ani de cercetare şi utilizare cu rezul­tate spectaculoase de către milioane de pacienţi din întreaga lume, s-a confirmat faptul că extractul din scoi­ca cu cochilie verde, Perna Canaliculus, este de 200 până la 1000 de ori mai puternic decât uleiurile de peşte sau alte extracte de origine marină, de 175 de ori mai puternic decât uleiul de Primula şi uleiul de so­mon, de 200 de ori mai puternic decât uleiul din se­minţe de in… Acest extract nu are efecte secundare sau contraindicaţii, meritându-şi renumele de „miracol din apa mărilor”. Scoica verde Perna Canaliculus conţine o combinaţie unică, de peste 30 de tipuri de compuşi lipidici şi acizi graşi polinesaturaţi. Nicio altă vieţui­toare (animal sau plantă) nu conţine atâtea substanţe esenţiale pentru sănătatea omului! Scoica verde depă­şeşte, ca potenţial curativ, toate celelalte vieţuitoare marine – somon, macrou, hering, păstrăv arctic, krill, alge marine sau scoica cu cochilie albastră – din care se extrag substanţe cu efect terapeutic.

Scoica verde trăieşte exclusiv în apele nepoluate din Noua Zeelandă, care sunt protejate prin lege. Doar în acele locuri are condiţiile necesare pentru a se dez­volta, pentru că în adâncuri se găseşte o specie rară de fitoplancton subarctic şi ape curate, ferite de agresiu­nile civilizaţiei moderne.

În privinţa efectelor curative ale extractului din scoi­că verde, cercetătorii au ajuns la concluzia că are eficienţă maximă în cazul proceselor inflamatorii din organismul uman. Studiile ştiinţifice au arătat că Lypri­nol este de 200 până la 1000 de ori mai puternic decât antiinflamatoarele folosite în mod curent. Se ştie, inflamaţia este un proces patologic complex, un răs­puns al organismului la o agresiune de origine virală, bac­teriană, chimică, la o reacţie autoimună sau aler­gică, iar la baza proceselor inflamatoare stă o serie de mediatori chimici. Substanţele active din scoica cu cochilie verde acţionează exact asupra acestor media­tori chimici, inhibând puternic 5-lipoxigenaza – enzi­ma implicată în dezvoltarea oricărui proces inflamator, ceea ce duce la obţinerea unor rezultate spectaculoase. Dacă ne gândim la pacienţii imobilizaţi la pat, care şi-au recâştigat mobilitatea într-un timp scurt, la per­soanele cu leziuni distructive avansate sau cu afecţiuni autoimune, care după îndelungi perioade de tratamente fără rezultate şi-au îmbunătăţit considerabil starea de sănătate, putem spune că rezultatele ţin de sfera mira­colului, dar au în spate şi o puternică susţinere ştiin­ţifică!

„Majoritatea bolilor moderne au ca punct de pornire un proces inflamator latent.”

– Este adevărat că multe dintre bolile actuale sunt cau­zate de inflamaţiile nevindecate, apărute în orga­nism?

– Procesele inflamatoare sunt un duşman viclean şi devastator pentru corpul uman. Multe dintre afecţiu­nile periculoase au ca punct de pornire un proces in­fla­mator: boli de inimă (hipertensiune arterială, in­farct de miocard, ateroscleroză, complicaţii vasculare) – care în prezent sunt principala cauză de deces în rândul populaţiei din România; afecţiuni ale articu­la­ţiilor (toată gama de artrite şi artroze, care au o frecvenţă îngrijorătoare); afecţiuni ale colonului şi ale tractului gastro-intestinal (ulcere, gas­trite, colite ul­cerative, constipaţie sau boli digestive grave, pe fon­dul alimen­taţiei dezechilibrate a omului modern); disfuncţii neurologice de tip Alzheimer sau Parkinson (despre care stră­bunicii noştri nici nu au­zi­seră); boli din ce în ce mai „ciudate” ale plămâ­nilor, fi­ca­tului, rinichilor, prostatei; probleme oftal­mo­logice; aler­gii; afecţiuni dermato­logice; diabet; boli autoimune şi multe forme de cancer. Majo­ritatea – dacă nu chiar toate bolile moderne! – au ca punct de pornire un proces infla­ma­tor latent, tăcut. Dacă ne gân­dim la corpul omenesc ca la o imensă construcţie a marelui Creator, inflamaţiile pot fi asemănate cu nişte scântei ca­re la început ard mocnit, apoi se transformă în mici văpăi ce se tot măresc şi, ca orice in­cen­diu mistuitor, pun în peri­col integritatea între­gului edi­ficiu, care începe să se şubre­zească, iar în final se năruie. Pentru a nu ajunge aco­lo, tre­buie să stingem „flă­cările.”

LYPRINOL

„Cel mai bun pompier de serviciu.”

– Care este spectrul de acţiune al Lyprinolului?

– Lyprinol este cotat drept cel mai bun „pompier de serviciu”, cel mai eficient antiinflamator, acţionând în cele mai multe cazuri foarte rapid. El acoperă în­treaga gamă de boli reumatice: artrită, osteoartrită, poliartrită reumatoidă, artroză, gonartroză, coxartro­ză, spondiloză, polimiozită, gută, reumatism psoriazic etc.; afecţiuni cardiovasculare şi ale sistemului circu­lator (acizii graşi Omega 3 cu lanţ lung fiind utili în prevenirea infarctelor şi curăţarea vaselor de sânge); probleme ale coloanei vertebrale – discopatie, scia­tică; afecţiuni ale căilor respiratorii (cu rezultate excepţionale în astmul bronşic); disfuncţii cerebrale (Alzheimer, Parkinson, sindrom ADHD, prevenţia ata­curilor vasculare cerebrale, anxietate, stres, depresie), acizii graşi Omega 3 fiind numiţi şi „elixirul fericirii”, deoarece contribuie la echilibrarea psihicului şi creea­ză o stare de bine; afecţiuni gastro-intestinale (gastri­tă, ulcer, boala Crohn, constipaţie); boli de piele; dis­funcţii oculare; boli autoimune; alergii; recuperări postoperatorii. Nu trebuie să uităm de prevenţia can­ce­relor de natură inflamatorie (de colon, pros­tată, vezică urinară, sân sau plămâni). De ase­me­nea, are un rol important în profilaxia îmbă­trânirii şi creşterea spe­ranţei de viaţă. Aşadar, Lyprinol acţionează benefic în toate procesele infla­ma­torii din organism! S-au fă­cut nume­roase studii clinice care certifică toate cali­tăţile Lyprinolului. Niciun alt produs natural nu se sprijină pe atâtea studii clinice, realizate pe toa­te continentele. În SUA, de exemplu, Ly­prinol este numit Omega XL, pentru a se evi­denţia cantitatea de compuşi lipidici din com­poziţie.

– Există cazuri spectaculoase de vindecări la pacienţii care au utilizat Lyprinol?

– Cazurile de redobândire a mobilităţii la pa­cienţii care nu mai puteau merge sau nu-şi mai puteau folosi mâinile din cauza durerilor reumatice au ieşit din sfera „miracolelor”, prin frec­venţa cu care au loc. Dacă ne referim la ameliorarea unor afecţiuni grave, după primele zile de tratament, la persoane imobilizate la pat care îşi revin în prima săp­tămână de terapie, atunci putem spune că rezultatele sunt remarcabile. Amelio­rări semnificative s-au înre­gis­trat la suferinzii de scle­roză în plăci, boli corona­riene grave, Parkinson, neu­ropatii diabetice sau bron­şite astmatiforme vechi, care nu cedau la alte trata­mente. M-a impre­sionat cazul unei mă­mici al cărei copi­laş nu vor­bise niciodată, deşi avea 6 ani. După numai o săptămână de cură cu Lyprinol, puştiul a ros­tit cuvântul „mama”. Vă daţi sea­ma ce bucurie a fost în su­fletul acestei femei!

– Cât costă şi de unde poa­te fi procurat extractul Ly­prinol?

– Folosesc de mult timp ex­tracte din scoica verde (Ly­pri­nol sau alte denu­miri comer­ciale) aduse din ţările occi­den­tale, la preţul de 50-60 euro cutia. De curând a apărut şi la noi în ţară, am luat legătura cu importatorii şi am aflat că preţul unei cutii este de circa 150 de lei. Am cumpărat o cu­tie, să văd deosebirile, dar este vorba de acelaşi produs. Cei interesaţi pot găsi Lyprinol la reprezentanţa din România: tel. 0722/19.57.20, 0752/30.45.25, 031/807.74.77 sau pe internet, la www.lyprinol.ro

Articol preluat de pe FormulaAs

 

Am început să iau acest suplimente de câteva zile.. voi reveni cu un feed-back despre schimbări.

Lavinia

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *