”Trec  prin viata o singura data. Si daca tot sunt capabil de bunatate sau pot face bine unei alte fiinte, ma gandesc s-o fac acum si sa nu aman sau sa renunt, de vreme ce nu voi mai trece niciodata prin aceasta experienta.”  Cuvinte alese, scrise de William Penn…

Iubesc oamenii, cu tot ce poate face fericit și împlinit un om.
Îmi este drag să-i ascult, să-i privesc și să stau de vorbă la nivel autentic cu ei. Am bucuria să lucrez cu oameni – și să le împărtășesc cum pot mai bine și mai firesc – din toată cunoașterea mea.
Sunt studentă la a treia facultate, am mare pasiune către cunoaștere, iar calificarea mea este ca și: Nutriționist, Fitoterapeut, Formator, Consilier de dezvoltare personală. Toate acestea mă ajută și mă susțin în interacțiunile cu pacienții mei, în toată complexitatea și cu toate valențele pe care le pot accesa, spre o mai bună stare fizică, psihică și spre o viață profesională mai împlinită. Nutriția este baza și punctul de unde pornește munca mea. Am încredere în transformarea  fiecărei persoane ce-și dorește o scimbare de regim alimentar, mă bucur de evoluția stărilor fizice ale pacienților mei, urmate – în marea majoritate a cazurilor – de schimbări și în toate celelalte planuri de viață.
Odată cu alegerea hranei diferit, și punctele de vedere ale vieții, în ansamblu, se schimbă. Omul se transformă, devine o ”formulă mai bună a sa”, dvine mai frumos pe interior și exterior, iar acesta îmi aduce împlinirea și satisfacția unei munci cu rost și cu drag de oameni.
Oricine îmi calcă pragul cabinetului, o face ca să se simtă mai bine – așa cred despre fiecare -, iar misiunea mea este să împlinesc, cum pot mai bine, acest lucru!
Cu bucurie și dăruire!

AICI avem, fiecare dintre noi,  propriile experiente de parcurs, propriile incercari de depasit spre evolutia si perceperea personala asupra VIETII, iar interferentele noastre si conexiunile dintre noi nu sunt deloc intamplatoare. 

NIMIC NU E INTIMPLATOR!

TU ESTI CREATORUL PROPRIULUI TAU VIS, PROPRIEI TALE VIETI!

Modul tau de  VIATA..felul  tau de a GANDI.. HRANA ce se transforma in  ENERGIE si FLUX..BUCURIA VIETII TALE,  toate sunt generate si izvorasc din propria ta determinare, din dorinta ta de a intelege SIMPLITATEA SI FRUMUSETEA INTREGII EXISTENTE!

Ce porti in sufletul si in mintea ta iti creeaza realitatea… Esti ceea ce gandesti si schimbarea de atitudine fata de tot ce simti si traiesti sta numai in putere ta!

O viata implinita frumos si cu rost, sa avem cu totii! Doamne ajută!