Nutriţia – aliatul din umbră de la locul de muncă

DSC_0252

 

 

 

 

 

Întreaga activitate de zi cu zi ne este influenţată şi de ceea ce mâncăm. În mijlocul unui program aglomerat, e important să luăm pauze, să mâncăm fructe, legume, seminţe, să ne hidratăm bine în prima parte a zilei, să mutăm cafeaua de dimineaţă, după-amiaza. Sunt doar câteva dintre sfaturile nutriţionistului Lavinia Ceuţă, când vine vorba de alegerea alimentelor care să ne ajute să dăm randament mai bun la locul de muncă.

„E nevoie de voinţă pentru a cunoaşte cum funcţionăm…Hrana optimă este cea vie, bazată pe fructe, legume, seminţe, iaurturi”, a spus nutriţionistul Lavinia Ceuţă, subliniind diferenţa între nutriţie şi alimentaţie. Potrivit acesteia, a te alimenta înseamnă mai degrabă un gest social, compulsiv, o plăcere a gustului.  Ceea ce nu e interzis.

Un interviu despre toate acestea AICI

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *