Sucul de cartofi – sanatate!

Probabil ridici din spranceana cand auzi de suc de cartofi cruzi. Insa e folosit de mult pentru a trata diverse afectiuni, si pentru frumusete.Sucul de cartofi e o sursa excelenta de fier si de aciod folic. Daca ai probleme cu anemia, ti-l recomand cu mare drag.

Pentru ca nu e atat de bun la gust, combina-l cu suc de morcovi, mere, telina, lamaie, castraveti.

Deasemenea, contine o molecula antibacteriala unica, ce vindeca si previne aparitia bacteriei care traieste in stomac si care provoaca ulcerul si arsurile in piept.
Spre deosebire de antibiotice, bacteria nu poate dezvolta rezistenta la sucul de cartofi, care deasemenea, nu creaza efecte secundare.
Pentru un gust mai bun, combina-l cu sucul de morcovi, si bea cate un pahar cu 30 de minute inainte de masa.Sucul de cartofi s-a dovedit a fi foarte benefic pentru curatarea petelor de pe piele.  Aceasta actiune se datoreaza continutului ridicat de potasiu, sulf, fosfor si clor.

Il poti da si mamei sau bunicii tale, deoarece consumat regulat, amelioreaza durerile asociate cu artrita, guta, lumbago sau chiar durerile de cap.

E important sa bei sucul imediat ce il faci. Si sa nu faci suc din cartofi care au portiuni verzi pe ei, deoarece pot contine substante toxice.Baut dimineata, un pahar de suc de cartofi cruzi, cu putin suc de lamaie, este un tonic minunat pentru probleme digestive, constipatie sau diaree.

Sursa articol Aici
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *