3 zile de detox cu dr. Oz

Iată, astăzi m-am gândit la un program complet de detoxifiere și mi-am amintit de  celebrul Dr. Oz și ale lui sfaturi excepționale.

Ce trebuie să faci? 3 zile ai nevoie de fructe și legume crude din abundență, iar pentru asta ar fi minunat să mergi cu o zi înainte la cumpărături. Ingredientele recomandate se pun în storcător, apoi se consumă sucul proaspăt rezultat. 

Prima zi de detoxifiere, poate fi chiar vineri, dacă te gândești să faci asta într-un weekend dedicat stării tale de bine: detox, relaxare, sport, plimbare în natură, drumeție, spa sau pur și simplu stai pe terasă și te bucurie de ultima carte pe care visezi să o citești de ceva timp.

Vrei o recomandare: cartea mea, dacă nu ai cumpărat-o încă o poți comanda chiar de aici. Am încredere că-ți va fi de folos în starea de bine!

https://carturesti.ro/carte/dietetica-o-noua-filosofie-de-viata-vol-i-ii-19673585

Iată planul de detox, pas cu pas:

La trezire – două pahare cu apă călduţă amestecată cu zeamă de lămâie şi ghimbir răzuit, să fie aproximativ 500ml.

După 30 de minute   suc de morcovi, măr şi ghimbir – 3 morcovi, 2 mere, o bucată mică de ghimbir.

Pauză de o oră! Bucură-te de carte…

Micul dejun – suc verde – 1 castravete, 4 beţe de ţelină apio, 2 mere, un pumn de frunze de spanac, 1/2 lămâie, o bucată de ghimbir.

Prânzul – din suc de legume – 4 roşii mici, 1 castravete, 2 beţe de ţelină, 1 ardei roşu, 1 ceapă roşie mică, 2 căni cu pătrunjel frunze şi codiţe, 1 lămâie verde.

Gustare de amiază   suc de citrice şi verdeţuri – un pumn de frunze de spanac, un pumn de frunze de sfeclă sau salată verde, 1 castravete, 6 clementine.

Gustare de seară  suc de cartofi dulci – 1 cartof dulce, 1 morcov, 1 ardei roşu, 2 rădăcină de sfeclă roşie, 2 mere acrişoare, 1 portocală.

Cină – fructe sau legume proaspete sau preparate simplu la cuptor, aburi, înăbuşite.

Ceai – o cană cu ceai din plante medicinale, neîndulcit.

Îninte de culcare o baie caldă cu sare de mare și ulei de lavandă! 

Pe lângă aceste 5 pahare de suc proaspăt pe care trebuie să le consumi pe parcursul zilei, Dr. Oz recomandă o singură masă cu ingrediente solide, însă aceste trebuie să fie doar fructe şi legume fie în stare crudă, fie preparate foarte simplu, la abur sau în cuptor pe hârtie eco de copt. 

Totul se poate desfășura uimitor de simplu și firesc, dacă pornești din start cu gândul că fiecare celulă din corpul tău e fericită, mulțumindu-ți pentru grijă! Corpul și mintea, sufletul și gândul vor căpăta claritate și bună stare!

Mult succes!

Sursă foto: doctoroz.com

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *