Alimentul săptămânii – CIOCOLATA NEAGRĂ – FoodMood

”Cauți modalități de a îmbunătăți în mod natural starea de spirit și bunăstarea emoțională?

Ești interesat în a face alegeri sănătoase ce pot fi făcute chiar de acum, care pot aduce beneficii sănătății în viitor?

Eu caut să găsesc și să mă hrănesc astfel.

Psihiatria nutrițională se concentrează nu numai asupra modului în care anumite alimente ajută la îmbunătățirea stării de spirit sau la reducerea stresului, ci și asupra modului în care putem folosi alimentele pentru a ne influența cogniția și memoria, pe măsură ce îmbătrânim. Ajustările zilnice simple pot deveni încet, dar constant, obiceiuri pe care le încorporezi pentru tot restul vieții, în vederea unui minți sănătoase.

 

#foodmood

Dispoziție: DEPRESIE

Alimente: Ciocolată naturală extra neagră.

Beneficii pentru sănătatea mintală: Bogată în flavonoide, un tip de antioxidant care ajută la reducerea inflamației și la îmbunătățirea stării de spirit. Contribuie, de asemenea, la secreția de serotonină, un neurotransmițător care este chiar altfel cunoscut, sub numele de „hormonul fericirii!” Ciocolata neagră suplimentară oferă și fibre, care promovează un intestin și creier sănătos.

 

Adăugând acest MOOD FOOD în dieta ta!

”Ciocolata naturală extra neagră, fără adaos de zahăr, este un răsfăț în această perioadă, de Ziua Îndrăgostiților. Cu profilul său ridicat de nutrienți, este un aliment delicios de care nu trebuie să ne simțim vinovați dacă-l consumăm. Vă puteți bucura de doar câteva pătrățele,

  • puțin rase peste o budincă de semințe de chia,
  • o lingură bucățele de cacao amestecate într-un iaurt simplu sau de nucă de cocos sau
  • cu câteva nuci sau cu un fruct, pentru mine este mereu o alegere ce mă bine dispune.

 

De unde cumperi ciocolată neagră, poate chiar vegană?

Ciocolata extra neagră poate fi găsită în majoritatea magazinelor alimentare, piețelor și magazinelor universale. Cheia este să vă citiți întotdeauna etichetele și să căutați o versiune care să conțină cel puțin 80% cacao, cu zaharuri adăugate minim, pentru a obține cele mai bune beneficii nutritive.

Cel mai bine căutați ciocolată neagră crudă pentru a obține beneficiile suplimentare ale probioticelor, din magazinele cu produse naturiste.

Cu preocupările recente legate de plumb, aveți grijă să verificați cele mai recente rapoarte ale consumatorilor despre mărcile sigure.

Nu uitați, ciocolata neagră poate fi bogată în energie, așa că vă recomand întotdeauna să o savurați câte puțin!”

Sursă articol: https://umanaidoomd.com/

Sursă photo: AICI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *