The amazing you, documenter

„Este un exemplu excelent de gandire si creatie” 
– Prof. Scott Hubbard, Stanford University, Directorul Programului NASA MARS. Profesorul Hubbard a condus programul NASA, care a trimis cu succes pe Marte, robotii Spirit, Opportunity si Curiosity. 
 
„Este superb, iubesc acest film! Proiectul acesta va deschide mintea si inima multor oameni catre o lume de posibilitati incredibile care ii asteapta!”
– Dr. Robert Richards, Co-fondatorul Singularity University
„Un film incredibil si frumos, care reflecta o realitate importanta a vietilor noastre”
– Gregg Braden, New York Times bestselling author, autor al multor carti, toate fiind publicate de Editura For You
DESPRE PRODUCATOR acestui film… 
Producatorul filmului este Dr. Dragos Bratasanu, fondatorul companiei Success Engineering www.SuccessEngineer.org. Dragos este cercetator in domeniul aerospatial premiat international si expert in managementul riscului social in organizatii. Pentru cercetarile si inovatiile in domeniu a primit diverse premii de la organizatii din SUA, Canada, Europa si Australia. A organizat singur doua expeditii in Antarctica si la Polul Nord, si a fost inginerul primei misiuni de simulare a vietii pe Marte la o baza din SUA, impreuna cu Agentia Spatiala Romana. Ca speaker, a fost pe scena pe 5 continente.
 
Compania sa ofera la nivel global solutii pentru managementul riscului social in organizatii. Portofoliul de servicii include si programul oficial al NASA pentru managementul riscului social in echipe tehnice. Sistemul acesta a redus riscul, pierderile tehnice si financiare si a crescut performanta a peste 2000 de echipe NASA si din sectorul privat inclusiv echipele de management responsabile pentru cele mai dificile si complexe proiecte programul Space Shuttle, International Space Station si noul Space Launch System, programul NASA care va duce oamenii inapoi pe luna si mai departe pe Marte. Pagina web oficiala este www.SuccessEngineer.org
Sursa material: Aici
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *