Brânză vegană delicoasă

Brawnzicile create de Rawckers sunt dedicate persoanelor cărăra le place gustul de brânză și aleg să mănânce sănătos! Vei fi surprins să poți mânca ceva atât de asemănător cu gustul de brânză, ceva ce este mult mai sănătos și lipsit de orice urmă de proteină animală. Rawckers este pentru vegani, pentru cei care țin post sau au intoleranță la lactoză. Este și pentru cei care doresc să mânănce sănătos, ori pentru cei care nu doresc să consume proteină animală și adoră gustul de brânză.

Este un produs fermentat, creat 100% din ingrediente naturale, vegetale. Pe cât de complicat este procesul de fermentare și maturare al brawnzei, pe atât de simple sunt ingredientele:

  • nuci de caju sau migdale,
  • culturi vegane,
  • sare
  • condimente.

Brandul Rawckers s-a născut din dragoste pentru gustul de brânză, ca hrană sănătoasă, dar și din iubirea ce a unit cuplul raw vegan Ștefan & Marisha. Doi oameni pasionați și creativi, care și-au propus să aducă în premieră pe piața românească o alternativă la brânza tradițională, într-o formă vegană, ca plus de viață pentru consumatori. 

Momentan, cei doi se pregătesc pentru deschiderea fabricii Rawckers. Astfel, în câteva luni, produsele lor vor fi disponibile pentru comenzi online în țară, dar și în restaurante, magazine naturiste sau băcănii.

Sunt super încântată de gustul acestor brawnzici și bucuroasă să împărtășesc cu voi despre gustul și caliatea lor supernutritivă. Trebuie să guști și tu și ai să te îndrăgostești!

 

Mai multe detalii despre Rawckers, aici  https://www.facebook.com/rawckers/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *