Brene Brown – despre rușine și vulnerabilitate

Rușinea este o epidemie nerostită, secretul din spatele mai multor forme de comportament nefiresc. Brené Brown, a cărui discuție dintr-un TedX anterior despre vulnerabilitate a devenit o lovitură virală pe internet și nu numai, explorează ce se poate întâmpla atunci când oamenii se confruntă cu rușinea lor.

Umorul, omanitatea și vulnerabilitatea lui Brene stralucesc prin fiecare cuvânt.

Brené Brown este profesor cercetător  la Colegiul Universitar de Asistență Socială din Houston. A petrecut mai mult de un deceniu studiind vulnerabilitatea, curajul, autenticitatea și rușinea. Primii cinci ani ai studiului ei de zece ani, s-a concentrat  asupra rușinii și a empatiei, iar acum folosește acea muncă pentru a explora un concept pe care ea îl numește chiar Inteligență.

Brene se întreabă:

Cum învățăm să ne îmbrățișăm vulnerabilitățile și imperfecțiunile, astfel încât să ne putem angaja în viețile noastre dintr-un loc de autenticitate și de valoare?

Cum cultivăm curajul, compasiunea și conexiunea pe care trebuie să le recunoaștem că suntem suficienți – că suntem vrednici de iubire, apartenență și bucurie?

Bucură-te de Brene, este fascinantă…

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *