Brownie fără gluten și zahăr

Pe cățelușa mea, un exemplar reușit de lup belgian malinois, o cheamă Brownie. Oare, te gândești de ce? Da, ador această prăjitură, mereu am fost fascinată de gustul și bogăția savorii ei. Iată, astăzi avem aici o rețetă de brownie fără gluten și fără zahăr. Nu este extraordinar?

Brownie fără gluten și fără zahăr

 

Ingrediente:

  • 200 g făină de orez 
  • 80 g făină de hrișca 
  • 80 g nucă mărunțită 
  • 1/2 praf de copt fără gluten 
  • 100 g magiun de prune fără zahăr
  • 250 ml lapte de cocos 
  • 125 ml ulei de cocos 
  • 70 g zahăr din flori de cocos 
  • 1 banană pisată
  • 4 linguri de pudra de rascoave
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu puțină zeamă de lămâie 

 

Mod de preparare:

Toate Ingredientele se amestecă bine; mai apoi se poate așeza compoziția într-o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt, în cuptorul preîncălzit la 180 grade, pentru un timp de aproximativ 40 min. 

După ce am scos din cuptor desertul, am presărat cocos deasupra!

Să vă fie de bine!

Rețetă preluată de pe grupul #dietetica#ÎMPREUNĂ, primită  de Lacrimioara Vasc

Recunoștință!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *