Brownie fără gluten și zahăr
Pe cățelușa mea, un exemplar reușit de lup belgian malinois, o cheamă Brownie. Oare, te gândești de ce? Da, ador această prăjitură, mereu am fost fascinată de gustul și bogăția savorii ei. Iată, astăzi avem aici o rețetă de brownie fără gluten și fără zahăr. Nu este extraordinar?
Brownie fără gluten și fără zahăr
Ingrediente:
- 200 g făină de orez
- 80 g făină de hrișca
- 80 g nucă mărunțită
- 1/2 praf de copt fără gluten
- 100 g magiun de prune fără zahăr
- 250 ml lapte de cocos
- 125 ml ulei de cocos
- 70 g zahăr din flori de cocos
- 1 banană pisată
- 4 linguri de pudra de rascoave
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu puțină zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Toate Ingredientele se amestecă bine; mai apoi se poate așeza compoziția într-o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt, în cuptorul preîncălzit la 180 grade, pentru un timp de aproximativ 40 min.
După ce am scos din cuptor desertul, am presărat cocos deasupra!
Să vă fie de bine!
Rețetă preluată de pe grupul #dietetica#ÎMPREUNĂ, primită de Lacrimioara Vasc
Recunoștință!
Lasă un răspuns
Want to join the discussion?Feel free to contribute!