Care este greutatea ideala sau ce reprezinta aceasta pentru noi?

mind-power-mp3-review-meditation-download-for-brain-entrainment-13
Nimeni nu vă va putea da vreodată un răspuns exact, potrivit și firesc, la această simplă întrebare. De ce simplă? Pentru că, conform unor calcule simple, științific, omul actual are un răspuns la mai toate. Doar că, realitatea exterioară de multe ori nu se potrivește cu cea interioară, de aici pornind îndemnul meu către cunoaștere și cercetare personală, către accesarea conștiinței cu care suntem înzestrați și de care este absolut ființial să ne folosim. Am uitat să facem asta, omul actual este bucuros să facă mereu altcineva în locul lui, inclusiv partea aceasta de cercetare personală sau de accesare a conștientului său. Lucru care este imposibil…

 

Dacă aș dori să dau un răspuns cât mai adevărat și simplu la această întrebare – care este greutatea ideală?-, aș spune căeste greutatea pe care o aveți atunci când vă treziți în fiecare dimineață odihnit, plin de energie și mulțumit că începeți o nouă zi, cu o adevărată și autentică bucurie de viață, bucurie de a trăi!

Când pornește omul un demers spre căutarea acestor stări de bine și bucurie?

Poate fi un moment de căutare și de trezire a conștiinței, în care își spune că are trebuință de o schimbare, viața lui ”nu are culoare”. Și începe un demers în a slăbi, a-și schimba tiparele vechi de hrană, din dorința de a se simți mai bine și de a arăta mai bine. Se poate porni acest demers de căutare a stării de bine atunci când este afectat de o boală sau când se simte a fi în pragul acesteia. Sau, pur și simplu, are o sclipire de moment prin care își dorește să aducă noi paradigme vieții lui.

Și totuși, dacă ar fi să dăm un răspuns la întrebarea: care este greutatea ideală?

Întrebați-vă, fiecare pe sine, fiți atenți și prezenți la răspunsul primit. Fiecare are răspunsul pentru el, fiecare dintre noi este provocat în această viață, tocmai prin starea de conștiință, să se descopere, să se cunoască și să facă o minunată creație din propria sa viață!

Bucurie vă doresc, bucurie în a vă descoperi frumusețea interioară și reflectarea ei și către exterior, către lumea întreagă!

Articol publicat Aici

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *