Care va fi medicina viitorului?

 

maxresdefault

Se tot aud voci ce întrabă și cele mai multe voci răspund și vorbesc despre o medicină energetică. Mehmed Oz – doctorul Americii – afirma încă din 2007 în cadrul unui program tv cu audientă internațională că, medicina energetică este următoarea frontieră importantă a medicinei. Alexander Loyd denumește această formă ”fizică spirituală”, deoarece ea aduce spiritualitatea și știința într-o armonie și rezonanță care ne permite a aplica aceste cadențe, ale celor două, în orice aspect al vieții noastre, iar rezultatele sunt uimitoare, durabile și reale.

În anul 2013 s-au oferit primele credite educaționale în cadrul unei conferințe de medicină energetică, de către Asociația Psihologică Americană. După mai bine de douăzeci de ani de ironizare și extremă minimalizare a acestui domeniu, iată-ne pe cale a aproba modalitatea de consiliere energetică, datorită tot mai multor dovezi prin care aceste tratamente sunt mult mai rapide și eficiente, fără a avea efecte secundare.

Aceste rezultate sunt confirmate în toate domeniile, dintre cele mai diverse, chiar și în cel sportiv. Un celebru antrenor sportiv, întrebat fiind despre felul în care-și stabilește obiectivele și de unde vine succesul său, marturisea spre surprinderea multora: „nu am obiective externe stabilite. Am doar țeluri pentru fiecare dintre jucătorii mei, țeluri ce se centreaza pe momentul prezent și pe ziua prezentă: să fie în cea mai bună formă din punct de vedere spiritual, educațional, fizic și social.” A mai spus că, în ceea ce-l privește, „este vorba doar despre relații.”

Cercetarile efectuate de doctorul Caroline Leaf- „Who switched off my brain?” – ne arata ca nu avem nici un mecanism fizic, emotional sau spiritual care să producă efecte negative în corpul nostru. Toate mecanismele ce se derulează sunt generatoare de sănătate, vitalitate și imunitate. Absolut toate mecanismele din organismul nostru acționează pentru a crea sănătate și fericire în starea naturală a corpului.

„Când ceva negativ se întâmplă în viețile noastre, întotdeauna este vorba de o defectare a sistemelor pozitive… Atâta timp cât mintea și corpul tău funcționează așa cum trebuie, nu te poți îmbolnăvi fizic și te vei simți bine în planul non-fizic. Teama, anxietatea, tristețea mânia și alte sentimente negative nu vor putea pune stăpânire pe tine”. Cu alte cuvinte și privind dintr-un alt unghi, ceea ce putem întâmpina liniştiţi, nu ne poate controla, perturba sau distorsiona fluxul de bine din interiorul nostru.

Bibliografie: Alexander Loyd – ”De la stres la success în 40 de zile”, Lifestyle Publishing, 2015

Articol scris și publicat pe timisoreni.ro

 

 

 

 

 

Articol scris pentru timisoreni.ro: http://www.timisoreni.ro/despre/care_va_fi_medicina_viitorului/

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *