Ce faceti voi dimineata, imediat dupa trezire?

065Ce faceți voi dimineața imediat după trezire, sunt obiceiuri bune, conștiente sau mai puțin analizate și disciplinate? Vă provoc să vă gândiți la asta! Și aici disciplina nu este ceva obositor, este doar un aliat de nădejde spre o bună stare de sănătate și de bună dispoziție.

Băutura perfectă de dimineață?

Ce beau eu dimineața și ce recomand tuturor pacienților mei? APA CĂLDUȚĂ CU LĂMÂIE! Oriunde plec, îmi iau și lămâia cu mine!

Știți cât sunt de sănătoase lămâile?

Lămâile sunt citrice bogate în vitamina C care ne dau frumusețe, prin reîntinerirea pielii dinlăuntru spre exterior, aducându-ne strălucire. Unul dintre beneficiile majore ale băutului de apă cu lămâie este că ne ajută la o pierdere rapidă în greutate, acționând astfel ca un excelent susținător pentru slăbit.

Beneficiile apei cu lămâie, de dimineața?

Iată, pe scurt, câteva dintre ele:

  1. Vitamina C, de prezența ei depinde asimilarea și altor vitamine, esențială pentru buna funcționare a sistemului nervos și susținerea sistemului imunitar.
  2. Apa cu lămâie elimină toxinele și este extrem de binefăcătoare pentru corp.
  3.  Întrucât ajută sistemul digestiv, face mai ușor procesul de eliminare a reziduurilor din corp. Faceți un test: dimineața, la prima oră, în locul cafelei băute de mulți dintre noi pentru evacuarea scaunului de dimineață, folosiți apa caldă cu lămâie. Efectul este același, iar diferența dintre cele două este colosală, nu au cum să fie comparate, ca și beneficii pentru organism.
  4.  Un pahar cu suc de lămâie conține mai puțin de 25 de calorii. Este o bogată sursă de nutrienți precum calciul, potasiul, vitamina C, pectină.
  5. Lămâia este un fabulos antiseptic, face minuni pentru cei cu probleme de inimă, datorită înaltului lui conținut de potasiu.
  6. Ajută la prevenirea creșterii și multiplicării bacteriilor patogene care provoacă infecții și boli.
  7. Echilibrează și menține nivelele pH-ului din corp, în organism ea este alcalină, ridicând Ph-ul mediului intern.
  8. Ajută la reducerea durerii și inflamațiilor în articulații și genunchi, întrucât dizolvă sărurile acidului uric.
  9. Apa cu lămâie ajută la refacerea rezervelor de săruri din corp.
  10. Cum dimineața facem un duș să ne curățăm pe exterior, o cană cu apă caldă cu lămâie este cel mai optim mod de alcalinizare și de startare metabolică. Un veritabil duș pe interior!

Nu am alt sfat mai bun pentru începutul de zi, iar sănătatea noastră are numai de câștigat, în termeni imediați și nu numai!

Sănătate și stare de bine!

Articol publicat aici: http://www.tion.ro/ce-faceti-voi-dimineata-imediat-dupa-trezire/1376946

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *