Ce să am în ghiozdan dacă mi-e foame tare?

12112330_10153637782049519_4149644533955635691_n

 

Ce sa am in ghiozdan, in caz ca-mi este „foame tare”?

Elevii scolii din ciclul primar au participat pe 28 septembrie la un atelier sustinut de doamna nutritionist formator dr. Lavinia Bratu in care au invatat cat de important este sa mancam sanatos. S-au legat câteva întrebări, la unele dintre ele copiii au avut răspunsuri, s-au făcut comparații de situații și diferențe între atitudini, s-au spus și câteva povești… Toate cele petrecute, cu ajutorul lui Dumnezeu, au lăsat câte o sămânță în gândul și cunoaștințele copiilor noștri. Puteti urmari secvente la link-urile https://youtu.be/fXhP1BSBV2g si https://youtu.be/MOSukqniFmA

”Dacă un singur lucru au înțeles și au reținut fiecare dintre ei, chiar și numai una dintre povești, sunt tare recunoscătoare și pot spune că mi-am îndeplinit misiunea. ”Semințele” vor crește, vor rodi, iar întâlnirile cu acești copii vor fi tot mai pline de atenție și bucurie.”

O experienta similara vor avea si elevii ciclului gimnazial, cand doamna dr. Lavinia Bratu va fi invitata la o ora de dirigentie.

Aceste actiuni au loc in cadrul proiectului „Sadesti azi, culegi maine” finantat de Primaria Municipiului Timisoara si Consiliului Local Timisoara.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.