Ce sunt ”sistemele personale de vindecare?”

de-ce-trebuie-sa-incepi-sa-bei-apa-pe-stomacul-gol-in-fiecare-dimineata-18546696Ce sunt ”sistemele personale de vindecare?

Dacă mintea noastră este sănătoasă, corpul perfect funcțional și imunitatea optimă, oare ne putem îmbolnăvi? Evident, nu mă refer acum la contaminarea cu un virus, accidente etc. Până acum, răspunsul primit de umanitate este că nu. În situații normale, cu sistemul imnunitar fizic și sistemele de vindecare mentală și spirituală funcționale și active, nu prea ai cum să te îmbolnăvești.

Aceste sisteme nu sunt coordonate doar de eul noastru fizic, ci de întregul nostru eu – fizic, mental și spiritual. Astfel, există aspecte non-fizice ale sistemelor de vindecare, pe lângă sistemul imunitar fizic. Aceste sisteme non-fizice ne ajută a simți IUBIREA, BUCURIA, LINIȘTEA SUFLETEASCĂ, RĂBDAREA, ÎNCREDEREA în loc de mânie, tristețe, teamă, anxietate sau grijă. Prezența simptomelor negative – durere, frică, boală, mânie, nerăbdare, încrâncenare – se datorează lipsei aspectului pozitiv. Doar astfel se instalează ”cele negative”, prin disfuncționalitatea ”celor pozitive”!!!

 

„Viaţa este alcătuită în proporţie de zece procente din ceea ce se întâmplă şi în proporţie de nouăzeci de procente din felul în care reacţionăm la cele ce se întâmplă.”

 

Cercetările efectuate de doctorul Caroline Leaf- „Who switched off my brain?” – ne arată că nu avem nici un mecanism fizic, emoțional sau spiritual care să producă efecte negative în corpul nostru. Toate mecanismele ce se derulează sunt generatoare de sănătate, vitalitate și imunitate. Absolut toate mecanismele din organismul nostru acționează pentru a crea sănătate și fericire, în starea naturală a corpului.

 

„Când ceva negativ se întâmplă în viețile noastre, întotdeauna este vorba de o defectare a sistemelor pozitive… Atâta timp cât mintea și corpul tău funcționează așa cum trebuie, nu te poți îmbolnăvi fizic și te vei simți bine în planul non-fizic. Teama, anxietatea, tristețea mânia și alte sentimente negative nu vor putea pune stăpânire pe tine”.

 

Cu alte cuvinte și privind dintr-un alt unghi, ceea ce putem întâmpina liniştiţi nu ne poate controla, perturba sau distorsiona fluxul de bine din interiorul nostru. Și iată cum descoperim care sunt sistemele noastre de vindecare sau de prevenție a bolilor: virtuțiile omului, bunătatea și frumusețea lui de a fi, toate acestea clasându-l în vărful piramidei evoluției și nici o altă putere sau forță închipuită de mulți dintre noi.

Să fim sănătoși și mereu omenoși, iată rețeta de viață așezată și bine adaptată aici, pe pământ!

 

Bibliografie: Alexander Loyd – ”De la stres la success în 40 de zile”, Lifestyle Publishing, 2015

 

Articol scris și publicat pe timisoreni.ro

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *