Cremă de zahăr ARS cu zahăr de COCOS

Să mă iertați, dar chiar cred că, un astfel de desert te poate duce departe de orice grijă și îți mângâie cu totul, toate simțurile!

Lângă un astfel de desert aș putea să stau, doar să-l privesc, ore în șir… Nu mai e nevoie de gust, mirosul și văzul pot fi extaziat de răsfățate!

Doar atât, și poate fi absolut satisfăcător… Bine, fie, să-l și gustăm, din când în când!

Ingrediente

  • 250 g zahar de cocos,
  • 1 l lapte integral,
  • 8 oua,
  • pastaie/putina esenta de vanilie.

 

Se caramelizeaza 200 g zahar de cocos intr-o oala cu manere metalice, ce poate fi bagata la cuptor si se lasa sa se raceasca. Separat se amesteca cu telul ouale si zaharul, apoi se adauga laptele la temperatura camerei.

Se adauga amestecul peste zaharul caramel intarit si se da la cuptor, intr-o tava umpluta cu apa 50-60 min. Se lasa la frigider cateva ore si apoi bon apetit!

Usor si delicios!

Rețetă preluată de pe grupul #dietetica#30daysNOsugar

De la Roxana Leach

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *