La început uram acest fruct. După un timp a început să-mi placă, iar după mai multe luni, am început chiar să prepar și prăjituri cu el. Acum’ de la un timp, chiar dacă îmi place enorm de mult, l-am cam rărit, din diferite motive.
1. Ar fi că este scump
2. Că este un pericol pentru resursele de apă
3. Că este solubil în grăsimi și rezidurile* iasă greu, sau deloc din organism.
Despre gust, no comment! Aștept să faceți rețeta și să vă dați cu părerea.
Cremă rece probiotică de avocado. O alternativă la gazpacho* pentru cei ce nu tolerează roșiile!
Ingrediente:
- 2 avocado (cca 300g) curățat
- 220g kefir de cocos
- 100g apă rece
- 1 castravete (cca 250g) curățat
- 1 lg ulei de măsline sau de florea soarelui presat la rece
- Sucul de la 1/2lămâie
- Câteva frunze de ceapă verde
- 1/2 lgț praf/scame de usturoi
- Sare după gust
Procesare:
După ce ai înlăturat coaja de pe castravete și ai scos și sâmburele din avocado, le adaugi în robot împreună cu toate ingredientele și triturezi până reduci și integrezi.
Lasă un răspuns
Want to join the discussion?Feel free to contribute!