Cuvintele dimineții, de la Robin Sharma

În lumina cea mai timpurie îmi amintesc …

… că modul în care îmi încep ziua stabilește cât de frumos îmi trăiesc ziua.

… că eroismul este greu, dar rezultatele sunt grozave.

… că micile triumfuri realizate cu consistență zilnică duc inevitabil la stăpânire.

… că, chiar dacă nimeni din jurul meu nu vede posibilități nu înseamnă că nu ar trebui să fiu încrezător în timpul orelor următoare.

… că o minte puternică, o inimă bună, un corp vital și un suflet trezit sunt porțile către productivitatea și seninătatea de astăzi.

… că munca mea este fotografierea mea asupra nemuririi și dacă o fac splendid sunt un adevărat creator al bucurie.

… că succesul fără conexiune umană nu este cu adevărat succes, așa că voi fi extrem de eficient astăzi, dar neobișnuit de amabil.

… că trecutul meu m-a pregătit minunat pentru ceea ce voi crea astăzi și nu trebuie să-mi fac griji pentru lucrurile care nu mai sunt reale.

… faptul că a fi fidel darurilor și valorilor mele este mult mai important decât faima și averea.

… că cele mai mici binecuvântări ale vieții sunt cele mai bune.

… că, doar pentru că ieri nu am putut realiza o ispravă nu înseamnă că nu o voi face astăzi – sunt cu o zi mai puternic.

… că viața este o călătorie scurtă, așa că în orele următoare îmi voi întâlni temerile, voi depăși toate luptele și voi transforma orice dificultate în artă.

… că sunt un erou, nu o victimă. Un lider niciodată un adept, ci un om care trăiește o viață superbă, în slujba multora.

Citiți toate acestea cu voce tare, cu convingere și entuziasm, cât de des puteți. Și apoi (vă rog!) ieșiți în această lume incertă și arătați-ne cum arată măreția.

Dacă doriți să faceți din 2021 anul în care vă treziți  devreme, astfel încât să faceți mai mult, să vă măriți capacitatea fizică și să găsiți fericirea reală, atunci aș vrea să vă ajut să atingeți aceste obiective …

Robin Sharma

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *