Detox de metale grele cu CORIANDRU

S-a descoperit că de cel puțin 50-60 de ani, omenirea este expusă la metale grele ca urmare a utilizării acestora în procesele industriale, dar și în produsele de consum, cum ar fi mercurul din pești. Arsenicul din care se obțin pesticidele cu care se stropesc fructele și legumele. Cadmiu cu care se stropesc culturile de tutun, iar fumătorii se expun la acest metal prin fumatul țigărilor.
Așadar, trăim într-o lume toxică, în care zilnic suntem expuși la sute de metale și substanțe chimice toxice corpului uman.
Vaccinul scepticilor. Prima doză 💚
Detox de matele grele cu coriandru (detoxifierea săracului!)
Metalele grele care ne cauzează grave probleme de sănătate includ: aluminiu, plumb, antimoniu, crom, cobalt, cupru, mangan, seleniu, staniu, taliu, uraniu etc.
Această metodă de (chelare) se numește chelare din grecul echelei* (ghiară) a agața, pentru că agață/atrag metalele grele din organism, se numește desintoxicarea săracului, din simplul motiv, că o desintoxicare de metale grele într-o clinică, costă mii de $.
Se numesc metale grele, din cauză că, molecula, este mult prea grea raportată la mărime și cantitatea necesară pentru a intoxica un organism.
Ingrediente:
  • 2 legături de coriandru
  • 5 cm de ghimbir (pentru ca sângele să prindă viteză)
  • 4 lămâi curățate (pentru a alkaniza sângele)
  • 2 castraveți (pentru a da lichid vegetal și a ajuta în a elimina toxine)
  • 1 măr verde (pentru a da gust).
Dr. Yoshiaki Omura, a fost unul dintre pionierii descoperii detoxului cu cilantru. Doctorul Omusa recomandă a se consuma detoxul timp de 10 zile.
Dacă după câteva zile veți avea mici dureri de rinichi, asta însemnă că eliminarea metalelor grele a avut succes. Micile dureri de rinichi, se produc În special din cauza eliminării mercurului într-o cantitate destul de mare, pentru că forțează rinichii să lucreze la capacite maximă.
Pentru a calma rinichii în tipul detoxului, Dr. David Braustein, recomandă introducerea unei lingurițe de sare integrală în sucul detox (sare de mare, Himalaya etc), deoarece, sarea, la rândul ei, ajută organismul în a elimina mercurul și totodată, calmează rinichii.
REȚETĂ primită pe grupul #dietetica#ÎMPREUNĂ, primită de la Adi Timicer
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *