Film… “Orbirea”

 

“Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată, în timp ce imaginaţia cuprinde întreaga lume, stimulează progresul şi dă naştere evoluţiei.” – Albert Einstein

 Reacțiile noastre în situații limită sunt în mare parte niște necunoscute pe care le putem cu greu determina în afara acelor situații. Cert este că ne ajută să ne lucrăm “mușchii” imaginației pentru a ne antrena cât mai bine posibil spre a face față unor astfel de situații critice.
Filmul de astăzi este în primul rând o oportunitate de a călători într-o poveste deosebită în care situația limită provocată de orbire scoate la iveală din cei afectați reacții pe care nici măcar ei înșiși nu le bănuiau.
Povestea este profund emoționantă ceea ce o face potrivită și pentru un bun exercițiu de antrenament emoțional în cazul când ați observat rolul important al fitnessul emotional în creșterea adaptabilității noastre la vremurile în care trăim.
Vă mai spun doar că rolurile principale sunt foarte bine realizate de Julianne Moore, Mark Ruffalo și Gael García Bernal și că pentru mine acest film a avut valoare teraputică.
Vizionare și călătorie plăcută!
http://adinaamironesei.blogspot.ro/2013/09/recomandare-film-orbirea.html
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *