Hrana la locul de munca: cum sa mancam echilibrat si bun

FullSizeRender-1https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85027636&x-yt-ts=1422503916&v=hlJyC_W-M34

„Hrana influenteaza pe langa starea de sanatate si procesul nostru profesional, randamentul nostru psihic. Si modul in care stam echilibrati o zi intreaga si functionam si avem un randament profesional. Una dintre intrebarile frecvente si una dintre chestiunile pe care le lamuresc in birou cu pacientii este ce mananc la locul de munca si cum fac sa nu scap in tentatia de a manca croissanturi, chipsuri, patisserie, lucruri care nu ne fac bine si care le putem servi poate ocazional. E foarte important la locul de munca sa avem gandul ca niciodata nu ne asezam sa mancam ceva in fuga sau pe fuga. De la asta pornim”, explica nutritionistul Lavinia Ceuta.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *