”Când știu că am crescut, nu mare, ci mare în suflet? Și, care-i rostul meu?” am întrebat un om ce nu-i din lume…

”Va veni  o vreme când vei fi atât de sigur de dragostea lui Dumnezeu şi atât de atent să nu judeci alte persoane sau să faci ceva care le-ar putea răni, încât nu vei mai avea nicio povară pe conștiință. Apoi, cu bucurie, vei primi darul lui Dumnezeu și-l vei da altor persoane. Ca, mai apoi, vei începe să spui mereu: „Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc” și… vom dansa de bucurie!”  – Maica Siluana Vlad

Ediția a doua a Masterclass-ului SUFLET aduce în atenția ta subiecte și idei menite să întregească ceea ce știi deja despre această vastă și minunată dimensiune – sufletul uman.  Și totuși, pentru a te face curios și dornic să ni te alături, iată ce teme vom aborda în cadrul acestei ediții:

 • Datoriile speciale către sufletul tău: intelect, sensibilitate, voință
 • Scopul cultivării voinței
 • Misiunea personală
 • Iertarea, ca practică a evoluției

Așadar, dacă:

» Simți că ai nevoie de o perspectivă mai profundă asupra vieții;
» Vrei să înțelegi la un nivel mai profund datoriile speciale ale sufletului tău;
» Își dorești să afli cum se pot armoniza Inteligența, Sensibilitatea și Voința;
» Ești interesat de cultivarea voinței pentru o viață trăită la un nivel maximal;
» Vrei să te aliniezi cu misiunea ta personală; 
» Vrei să simți că trăiești cu mai multă semnificație;
» Îți dorești să afli mai multe informații despre beneficiile iertării și integrarea ei ca practică de viață;
» Îți dorești să ai accesezi resursele unei vieți în care sensul să fie clar și în spațiul bunei credințe;

… atunci, DA, acest Masterclass este pentru tine.

Despre Speakeri

Lavinia Melania Bratu este dr. biolog, psiholog clinician, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos”. Este editor și autor al volumelor ”Dietetica – o nouă filosofie de viață – Despre schimbare, simplitate, sănătate” și ”Hrană pentru minte, suflet și viață” , ”365 de momente de reconectare cu tine – Jurnal terapeutic”, ”#30DaysNoSugar – Puterea de a reuși #împreună”,  #30DAYSGLUTENFREE și cea mai recentă, Psihologia DISCIPLINEI. Îi sunt dragi oamenii și își petrece mult timp conectată cu poveștile lor de viață.

Temele Laviniei, în cadrul Masterclass-ului:

 • Datoriile speciale către sufletul tău: intelect, sensibilitate, voință
 • Scopul cultivării voinței

Adriana Roman este mamă, scriitoare, coach acreditat și specialist în branding. Prin munca sa îi ajută pe oameni să treacă de la visuri la proiecte, să creeze afaceri semnificative, să pună în serviciul omenirii darurile divine cu care aceștia au venit înzestrați, să trăiască o viață mai echilibrată în planurile personal și profesional. 

Temele Adrianei, în cadrul Masterclass-ului:

 • Misiunea personală
 • Iertarea, ca practică a evoluției 

Detalii despre temele abordate de Lavinia

Tema 1: Datoriile speciale către sufletul tău: intelect, sensibilitate, voință

INTELECTUL

CULTIVAREA INTELECTULUI – o trebuință firească și o datorie morală pentru fiecare dintre noi. Aici avem mai multe de îndeplinit, sau urmărit, în cercetarea personală: cunoașterea adevărului, cultivarea inteligenței,  cunoașterea de sine, cultivarea intelectuală. Datoria noastră, precum o misiune pentru viață, este permanenta preocupare față de acești vectori existențiali.

SENSIBILITATEA

Prin sensibilitate, omul are, față de realitate și percepția ei, o atitudine interpretativă. Sensibilitatea își are principiul în înclinări și instincte. Datoriile către noi înșine au ca și obiect fundamental cultivarea și disciplinarea acestor înclinări și instincte.

VOINȚA

Dacă simțirea exprimă mai mult temperamentul nostru, voința exprimă chiar caracterul omului. Voința este acel mecanism de autoreglare, prin intermediul căruia reușim să ne activăm și sa ne mobilizam energia fizică și neuropsihică în vederea depășirii obstacolelor pentru satisfacerea stărilor de necesitate (motivație) și atingerea scopurilor.

Prin INTELIGENȚĂ omul are față de realitate o atitudine mai mult receptivă și informativă.

Prin SENSIBILITATE realitatea capată o atitudine interpretativă.

Prin VOINȚĂ realitatea are o atitudine reactivă.

Tema 2: Scopul cultivării voinței

Îndeplinirea scopului ei major, esențial: a face capabilă comanda tuturor activităților noastre. Pentru aceasta se cultivă mai întâi virtutea biologică esențială, ca funcție de a stăpâni instinctele și impulsurile.

Voința se întărește prin exercițiu, actele repetate conturează deprinderi și numai o educare metodică a voinței poate duce la rezultate deosebite.

Stăpânirea de sine – un dar natural deosebit, de cele mai multe ori rodul unor năzuințe continue și metodice – DISCIPLINA – care devin cu atât mai fructuoase, cu cât sunt ajutate de Harul Divin. Un om virtuos cu adevărat spune despre el că este un om cu caracter moral – ținta către care tinde educația noastră. Iar educația de sine – prin DISCIPLINĂ – nu trebuie considerată terminată niciodată.

Detalii despre temele abordate de Adriana

Tema 1: Misiunea personală

Misiunea personală face parte din destinul vieții noastre și reprezintă unul dintre cele mai importante motive pentru care ne-am născut.
Cred cu tărie că Dumnezeu a îngăduit fiecăruia dintre noi să avem un rol important pe acest pământ,  să avem un  loc bine definit într-un plan cosmic, iar fiecare, prin unicitatea sa, trebuie să își asume și să-și împlinească cu vrednicie acest rol.
Totuși, cum putem ști care e misiunea personală, cum ne putem apropia de ce este în menirea noastră dacă încă nu avem claritate? Consider că cel mai bun ajutor poate veni din conștientizarea prezentului și că, în ciuda blocajelor care apar, atenția noastră trebuie să se reîntoarcă, mereu și mereu, către ceea ce avem de împlinit.
Misiunea persoanală se află în strânsă legătură cu unicitatea matricei noastre identitare, cu acei talanți pe care fiecare dintre noi i-am primit. Misiunea personală nu înseamnă să ai un job ideal sau să ai o afacere în jurul unei chemări a sufletului, ci să te asiguri că pe lângă îndatoririle lumești îți faci timp pentru a manifesta acea chemare din interior și a-ți înmulți, într-un mod onorabil, talanții pe care i-ai primit. Cu alte cuvinte, ai nevoie să te conectezi mai des cu  ceea ce se află profund în inima ta și să urmezi chemarea de-a te pune în serviciul omenirii, să simți că ”faci ce trebuie” măcar într-un procent minim, în fiecare zi. În cadrul temei îți voi prezenta 2 exerciții simple de descoperire a misiunii personale și vom crea împreună un Vision Board dedicat Misiunii Personale.

Tema 2: Iertarea, ca practică a evoluției

Iertarea nu este inclusă în categoria practicilor de viață precum meditația, rugăciunea, respirația conștientă etc, însă, conform ultimelor studii în domeniu, iertarea poate fi privită ca un exercițiu terapeutic pe care îl putem practica zilnic, efectele sale influențând atât starea de noastră de bine, cât și starea de sănătate a întregului corp. Iertarea are efecte terapeutice, fiind recomandată chiar și în psihoterapie, acțiunea sa benefică intervenind în reglarea stărilor emoționale, în îmbunătățirea vizibilă a strării și satisfacției personale, precum și în ameliorarea sau chiar vindecarea unor simptome din corpul fizic. Privită ca un ritual zilnic, îi putem vedea semnificația.  În fiecare zi, când suntem într-un moment de conectare cu sinele, vom putea conștientiza că avem să ne iertăm pentru ceva ce ne învinovățim sau să le ierăm celorlalți, greșeli mai mici sau mai mari. Atâta timp cât ne dorim să evoluăm într-un mod conștient, asumat, vom avea nevoie de integrarea practicii iertări în rutina noastră de zi cu zi. În cadrul acestei teme vom identifica la un nivel profund beneficiile iertării. Vom parcurge matricea iertării, un proces ce duce către conștientizare a beneficiilor iertării și descoperirea resurselor personale.

Asigură-te că ești alături de noi și invitatul nostru special!

Care este INVESTIȚIA TA pentru acest masterclass?

 • Valoarea biletului este de 260 lei.
 • Preț special, pentru tine și cineva drag ție, 420 lei/ 2 persoane (210 lei/persoană).

Nici un produs gasit care se potrivesc dvs. de selecție.

Programul Masterclass-ului ONLINE:

 • Vineri, 16 decembrie, 18.00 – 20.30
 • Sâmbătă, 17 decembrie, 10.00 – 17.00, cu o pauză de prânz între 13.00 – 14.00

Biletul include:

 1. acces masterclass online
 2. prezentările ppt ale speakerilor
 3. acces la înregistrarea evenimentului 7 zile

Cum achiziționezi? 

 • Dai click pe linkul biletului
 • Adăugă în coș, continuă cu finalizarea comenzii;
 • Introduci datele tale de facturare: Nume, Penume, Nr. de telefon, Adresa de e-mail etc. Foarte IMPORTANT aici este să te asiguri că datele sunt corecte!
 • Bifează mai jos căsuța ”Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții site-ului web *”
 • Apasă butonul Plasează comanda.
 • Completează apoi datele de plată în procesatorul de plăți euplătesc.ro
 • Bifează ”Accept termenii și condițiile ” și apoi apăsă butonul PLĂTEȘTE ONLINE!
 • Verifică e-mailul (pentru adresele de gmail, te rugăm sa verifici si folderul ”SPAM”).
 • După efectuarea plății vei primi un mesaj de confirmare a plății, așadar locul este deja asigurat.

Cu O ZI înainte de eveniment, vei primi pe email un link cu toate informațiile necesare pentru participarea la Workshop.

Îți mulțumim și apreciem dacă dai mai departe către prietenele tale informațiile despre acest workshop. 

Cu Bucurie și Recunoștință să creștem ÎMPREUNĂ!

Te așteptăm cu drag!

Lavinia și Adriana