“Burzynski – The Movie”, vindecarea cancerului

10547622_854505821266867_2077848228532315128_n

Puteți viziona gratuit un film documentar deosebit despre un doctor care a luptat singur împotriva giganticelor concerne farmaceutice pentru recunoașterea unui remediu valid împotiva cancerului. Dați mai departe și altora. Acest film poate salva vieți.

În ultimii 30 de ani un doctor pe nume Stanislaw Burzynski a vindecat oameni de cancer. El este un medic obișnuit care conduce propria lui clinică de cercetare în Texas. Tehnicile lui non-toxice le fac pe cele folosite în mod curent pentru tratamentul tumorilor canceroase – cum ar fi chimioterapia sau iradierea până la moarte – să pară de domeniul preistoriei. Studiile oficiale arată că tratamentul său este de 3000 de ori mai eficient în tratarea și vindecarea cancerului decât chimioterapia. Cu toate acestea, Burzynski a întâmpinat o grămadă de dificulăți în a oferi lumii descoperirea sa – “antineoplastonii”, o metodă de terapie care vizează direct genele vinovate de apariția cancerului.
Pentru că nu și-a vândut leacul revoluționar vreuneia din concernele farmaceutice care domină piața, a descoperit că guvernul și alte instituții independente nu prea sunt dispuse să îl ajute. Mai mult, l-au dat în judecată în repetate rânduri. Ba chiar a devenit și ținta unor campanii negative atât în presa de specialitate cât și în cea destinată publicului larg, s-a încercat izolarea și eliminarea din lumea medicală, închiderea clinicii sale și chiar arestarea lui.
“Burzynski” este povestea medicului și doctorului în biochimie Stanislaw Burzynski care după zeci de ani de luptă a câștigat cea mai mare, mai complicată și mai plină de abuzuri bătălie juridică din istoria Americii împotriva FDA – Food & Drug Administration (Autoritatea pentru Alimentație și Medicamente).

La baza victoriilor doctorului Burzynski în lupta cu guvernul Statelor Unite a stat descoperirea antineoplastonilor, particule care au drept țintă o gena ce induce cancerul. Medicamentul său a încheiat în 2009 faza a II-a a studiilor clinice supravegheate deFDA și a început faza finală de testare în 2011. Singurele obstacole rămase: cele 300 de milioane de dolari ce trebuie achitate în această etapă finală și cerința FDA-ului ca pacienții inoperabili să fie totodată tratați și cu radiații.

Aprobarea antineoplastonilor va marca momentul în care pentru prima oară în istorie un simplu om de știință și nu o companie farmaceutică va deține un brevet și drepturile exclusive de distribuție pentru o descoperire medicală revoluționară care poate salva milioane de vieți.

Antineoplastonii sunt responsabili pentru vindecarea unora dintre formele cele mai incurabile de cancer în fază terminală. În film sunt prezentați mai mulți supraviețuitori care au ales tratamentul doctorului Burzynski în locul unei intervenții chirurgicale, a chimioterapiei sau a radiațiilor – împreună cu toate actele medicale pe baza cărora au fost elaborate atât fatalistele diagnostice precum și vindecarea completă.

 

Sursa AICI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *