Pledoarie pentru o viaţă conştientă

Te invit să asculți aceste gânduri, lasă-le să te cuprindă și bucură-te de ele!

Zoia este una dintre cele mai influente personalități asupra propriei mele personalități, unul dintre mentorii mei…

Recunoștință, Zoia! Mereu învăț câte ceva atunci când te ascult cu … ATENȚIE!

 

2 raspunsuri
 1. Andreea Andrei
  Andreea Andrei says:

  Buna Lavinia,

  Iti multumesc pentru postare. Te urmaresc cativa ani deja, imi place enorm tot ce gasesc la tine pe site, in cartile tale si in cartile pe care le recomanzi, in video-urile tale. Imi doresc sa te intalnesc intr-o buna zi, sper ca vei avea o conferinta si la Bucuresti candva :)

  Am urmarit-o pe Zoia, am gasit atata intelepciune si eleganta in prezenta ei. Ascultand-o am realizat ca mintea mea nu ia niciodata pauza, macina incontinuu, exact ca lampa defecta. De exemplu atunci cand lucrez cate ceva, prelucrari pentru munca mea, incerc sa ascult diverse podcasturi/video-uri din incercarea de a folosi timpul la maxim, si totusi la finalul zilei ma simt epuizata si in celasi timp raman cu senzatia ca nu am lucrat eficient.
  In zilele in care reusesc sa ma aduc si sa nu fac multitasking in activitatile mele am asa o senzatie placuta la final, simt o asezare, si nu risipire.
  Dar cateodata daca nu fac cat multe lucruri / activitati in acelasi timp am impresia ca nu fac suficient de multe si ca sunt eu suficient de buna, cred ca de aceea duc si o lupta continua in a slabi deja de cativa ani, pentru ca ma apuc de ceva, dar dupa aceea cred ca nu e suficient sa schimb doar un lucru la mine, vreau sa corectez si mai multe in acelasi timp, dar sfarsesc prin a claca si a-mi spune ca nu sunt suficient de luptatoare…si ma refugiez in mancare.

  Sper ca nu am fost prea lunga in mesajul meu.

  Ganduri de pace,
  Andreea

  Răspunde
  • Lavinia Bratu
   Lavinia Bratu says:

   Mulțumesc mult, Abdreea, pentru asta, pentru că mi-ai reamintit asta: ”In zilele in care reusesc sa ma adun si sa nu fac multitasking in activitatile mele, am asa o senzatie placuta la final, simt o asezare, si nu risipire.”

   De aici să pornim, ce spui?

   Rămânem aproape, cu bine și bucurie!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *