Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman

Din când în când avem nevoie de un timp cu noi, un timp pentru liniște și pace. Poate și acest documentar să aducă astfel de stări, fără nimic altceva de spus… ”Cine este Dumnezeu?”, cu Morgan Freeman

Cine este Dumnezeu? De unde venim? De ce există răul? Ce se întâmplă atunci când murim? Fiecare om de pe pământ s-a întrebat aceste lucruri la un moment dat și, cel mai probabil, fiecare a găsit un răspuns diferit. În această primăvară, National Geographic Channel și Revelations Entertainment prezintă serialul senzațional Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman, produs de Morgan Freeman, Lori McCreary și James Younger, și ne invită să pornim într-o călătorie în jurul lumii pentru a explora diferite culturi și religii în încercarea de a descoperi sensul vieții, pe Dumnezeu și răspunsurile la toate marile întrebări aferente.

Sursă material: natgeotv.com

1 răspunde
  1. Mihail Dima
    Mihail Dima says:

    Excelent documentar. Rāspunsuri la întrebāri vechi sunt aici, dar, ce este interesant este cā îmi pun alte întrebāri la care, probabil, mâine, sau anul ce vine, sau poate niciodatā voi avea un rāspunsuri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *