Descriere
Cartea conține o magică provocare și revelațiile ei. Vrei un nivel mai înalt, vrei mai mult de la tine? Stabilește-ți obiective pe măsură! Mobilizează-te și, odată ce te-ai decis, fii parte și tu la scrierea acestei cărți. Aici vei găsi informații, rețete fără zahăr, povești despre năzuințe și aspirații frumoase. Și, de ce nu, povestea ta ce urmează să fie scrisă!
Valoarea acestei cărți este dată de oamenii care au făcut aceasta înaintea ta și care au contribuit la scrierea acestei cărți. Oameni care au răspuns provocării #30DaysNoSugar, au crezut în ei și au făcut schimbări transformaționale în viețile lor. Oameni care și-au dorit mai mult de la ei, o stare mai bună de sănătate și vitalitate și .. AU REUȘIT!
Vrei și tu mai multă energie, mai multă claritate mentală și accesarea potențialului interior imens pe care-l ai? Atunci, această carte este și pentru tine! Spune DA provocării #30DaysNoSugar, răsfoiește cartea, de unde te poți inspira și POȚI începe pe un drum nou. Ai 100 de rețete scrise pentru o dietă fără zahăr și un jurnal însoțitor, pe parcursul a treizeci de zile, care ajută cititorii să devină conștienți de importanța unei alimentații sănătoase.
Și, cel mai valoros dintre toate este povestea oamenilor care au contribuit la scrierea acestei cărți. Da, o carte despre noi, scrisă de noi, cei din grupul „Dietetica – o veche filosofie de viață”.
30DaysGlutenFree
Multe persoane fără boală celiacă mărturisesc că se simt mai bine după ce urmează o dietă fără gluten. Iar studiile recente par să pună capăt controverselor, aducând dovezi despre sensibilitatea la gluten non-celiacă. Aceasta este o problemă reală, ce afectează un procent însemnat din populație, care nu are știință despre acest fapt.
Asupra acestui aspect avem nevoie să fim atenți, felul în care cerealele sunt modificate genetic, felul în care făina din pâinea noastră este aditivată, fiind una dintre cele mai remarcabile produse, dar cu un conținut exagerat de produși chimici. Poate că această combinație chimică și modificările genetice realizate în timp să faciliteze dezvoltarea intoleranțelor și sensibilității la gluten.
Aproximativ 1% dintre noi suferă de celiachie, aceasta fiind o afecțiune autoimună ce înseamnă pe scurt: intoleranța alimentară la gluten. Și de aici, din păcate, lucrurile se complica. De ce? Pentru că simptomele bolii celiace sunt destul de nespecifice și pot varia de la o persoană la alta. Astfel, există peste 300 de simptome și orice parte a corpului poate fi afectată, fiind în suferință.
Boala celiacă poate apărea la orice vârstă: la nou-născut (odată cu introducerea alimentelor care conțin gluten), în adolescență sau la stadiul de adult. Rudele apropiate ale bolnavului au o probabilitate de 45% în a dezvolta și ei această boală, iar cei cu simptome intestinale, care amintesc de cele ale bolii celiace, au o probabilitate de 17% de a suferi de această boală.
O provocare precum un semnal de alarmă, care a conturat o nouă perspectivă în viața celor care au parcurs-o, deoarece una din două persoane au sesizat efectele excluderii glutenului din alimentație, după numai câteva zile.
Zeci de mesaje primite și sute de oameni care au urmat provocarea #GlutenFree și-au schimbat percepția asupra alimentației lor de zi cu zi.
Îndrăznește și TU să urmezi această provocare și fii atent la ce îți transmite corpul tău!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.