Pulberea verde este preferata mea!

Îmi place pulberea verde, chiar dacă gustul ei nu este plăcut, eu afirm cu putere că .. ador pulberea verde! Spun asta pentru că sunt uimită de beneficiile sale și de felul în care susține în timp starea de sănătate și vitalitate. Am simțit toate acestea prin consumul constant, în timp. Sunt vreo 2 ani de când nu am mai renunțat decât ocazional sau în sezonul plin de verdețuri în rest, sunt fidelă acestui obicei prețios.  Calitățile sale bat gustul deloc prietenos, iar la mine funcționează  acest schimb. Îmi spun mereu că astfel, dau dovadă de maturiate și pot să fac cele de bine, în detrimentul unui gust mereu răsfățat!

Zilnic spun pacienților să consume ceva verde, iar beneficiile sunt tare multe. Dacă vrei să știi și tu mai multe despre acestea, citește câte ceva aici și caută să descoperi noutăți…

După multe încercări și căutări, am rămas fidelă unei combinații a două produse:

Amestec cele două și folosesc 3 lingurițe pline din acest amestec în prima parte de zi, fie după activitatea sportivă, fie la micul dejun.

Am primit multe întrebări legate de pulberea verde și m-am gândit că acum este momentul oportun să-ți trimit toate aceste informații. Mai jos, am luat prezentarea produslui de la Life-Care, unde avem  informațiile despre acesta.

Să fie de folos!

”PREZENTARE

Vegan – Green Smoothie Meal Balance® este o combinatie UNICA cu un amestec verde 100% natural, din spanac BIO, moringa, urzica, orz verde si spirulina ce poate oferi o nutritie bogata in vitamine si minerale esentiale, care combinata cu mere, pere sau alte fructe dupa preferinta, se transforma intr-un mic dejun, o gustare sau o cina colorata si delicios de sanatoasa, ce poate ajuta la intarirea sistemului imunitar, osos si cardiovascular. Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise aici.

BENEFICII SI EFECTE

Un amestec verde, ce poate ajuta la intarirea sistemului imunitar, osos si cardiovascular.
Spanacul este excelent in imbunatatirea vederii, este antiinflamator si antioxidant, iar clorofila lupta impotriva infectiilor si contribuie la formarea hemoglobinei.
Moringa aduce un complex nutritiv bogat in minerale si vitamine, care echilibreaza organismul.
Reteta este excelenta persoanelor cu o dieta vegana sau vegetariana, dar nu numai. Acesta este un PRODUS VEGAN!

MOD DE UTILIZARE

150 g (circa 30 de portii)
Pentru un pahar de smoothie se amesteca in blender o lingura rasa de pulbere (5-6 g) cu 200 ml de apa sau alt lichid si fructe (banane, mere, kiwi). Se recomanda 1-2 portii pe zi.
Reteta vegana recomandata: Se amesteca in blender: o lingura rasa de pulbere (5-6g), 2 mere dulci, 1 banana, 3 cm ghimbir, 200 ml apa.

 

INGREDIENTE SI INFORMATII NUTRITIONALE

BIO spanac pulbere 50%, Moringa 5%, Urzica 20%, Orz verde 20%, Spirulina 5%
FARA ingrediente de origine animala.
NU este testat pe animale.”
Aceste informațiile sunt preluate de pe  life-care.ro
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *