Schimbă atitudinea ca să schimbi altitudinea

Nefericirea poate fi ținută în observație și controlată?

sau

Fericirea poate fi exersată și învățată?

Pierderea în greutate, să presupunem că este un obiectiv pe care-l ai de îndeplinit. Vrei să te simți mai bine, să te miști mai ușor, să arăți mai bine. Cu siguranță știi ce ai de făcut, în mare parte, fiecare dintre cei care doresc să slăbească știu ce au de făcut. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă. Pornești și aluneci mereu în caruselul vechilor obiceiuri. Așa suntem construiți, avem nevoie de o mare forță și energie neurală pentru a întrerupe un obicei, un comportament vechi. Pentru a construi un obicei nou, acesta trebuie adoptat de sute de ori. Abia mai apoi el devine parte din noi. Nu este ușor, dar construcția de ani, de zeci de ani, presupune multă stăruință și răbdarea. Mereu să te gândești la instalarea noului obicei, ca un proces ce-ți va aduce marea satisfacție peste 10 sau 20 de ani. 

Este nevoie de o schimbare. O SCHIMBARE DE ATITUDINE și de abordare a vieții, iar aceasta presupune: 

  • alte priorități, 
  • alt tip de hrană, 
  • activitate fizică, 
  • cunoaștere interioară. 

Practic, ai șansa și bucuria spre trecerea către o etapă de dezvoltare și evoluție personală, ”spre obținerea unei formule noi, îmbunătățite.” Și, pentru că vorbim despre schimbare, iată câteva cuvinte motivaționale, cu adâncime în puterea transformatoare:

„Îmi amintesc de momentul în care viața mea s-a schimbat, momentul în care în sfârșit am zis: „Gata, mi-a ajuns! Știu că sunt mult mai mult decât demonstrez  acum mental, emoțional și fizic. Am luat o decizie în acel moment care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Am decis să-mi schimb fiecare aspect al vieții. Am decis că nu voi mai accepta să mă manifest la un nivel mai jos decât știam că pot.” – Tony Robbins

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *