Tabăra F.E.M.E.I.A. – momente de conectare, relaxare, echilibru şi
armonie între trup şi suflet!

La poalele munților Cibinului (Cindrel), lângă pitorescul Sibiu, în mijlocul naturii, se află așezarea Sibiel. 

Cu un farmec aparte, Sibielul este o străveche așezare din cunoscutul ținut al Mărginimii Sibiului. 

În această vale înconjurată de munți se află Pensiunea Sibiel, un loc retras, departe de tumultul cotidian.

Aici te așteptăm în Tabăra F.E.M.E.I.A.! 

Într-o adevărată oază de liniște, între 21 – 24 iulie 2022, te invităm să ne relaxăm, să ne conectăm, să ne îmbogățim experiența și cunoașterea, să evoluăm, să ne bucurăm și să creăm experiențe memorabile #împreună.

Vom îmbina plimbările și aventura în simplitatea muntelui, vom explora #împreună activități și jocuri experiențiale la pensiune, vom pătrunde pe tărâmul cunoașterii, ne vom reîncărca bateriile, ne vom energiza prin mișcare și hrană sănătoasă, vom face un pas spre echilibrul și armonia noastră interioară. 

Vom petrece o parte din timp în aer liber, în natură, vom observa flora și frumusețile zonei, peisajul spectaculos, vom cutreiera potecile dezvoltându-ne abilitățile fizice și îmbunătățindu-ne starea psihică.

Având aproape natura, atmosfera din tabără va fi una relaxantă și prietenoasă, presărată cu informații relevante și utile, cu mișcare recreativă, rețete delicioase, experiențe și conștientizări, inspirație și perspective care ne vor susține în drumul nostru spre a deveni versiunea noastră mai bună!    


Așadar, TE INVITĂM cu drag alături de noi în tabăra F.E.M.E.I.A. !

Unde?  Într-un loc de poveste: la Sibiel, jud. Sibiu

Când?  Între 21 – 24 iulie 2022

De ce? Să ne conectăm și să celebrăm #împreună BUCURIA de A FI. 

Peisajul pitoresc al Carpaților este locul perfect unde să ne reconectăm cu noi înșine, să ne uităm în străfundul sufletului nostru și să ne aducem aminte cine suntem cu adevărat, Femei – mame, iubite, soții, fiice, prietene. Să ne amintim de blândețe, de gingășie, de curaj, de puterea noastră interioară!

Ne vom deconecta de cotidian și vom păși într-o experiență nouă, binecuvântată, alături de comunitatea F.E.M.E.I.A. 

Va fi o experiență profundă, inspirată și plină de bucurie în mijlocul naturii. 

Prin Tabăra F.E.M.E.I.A. ne dorim să continuăm MISIUNEA echipei F.E.M.E.I.A., și anume aceea de a  OFERI contextul potrivit pentru creștere, dezvoltare, conectare și inspirație în domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie.

Cine suntem noi,  Echipa F.E.M.E.I.A.

Elena CONDAC

FITNESS

Este instructor și antrenor personal de fitness. Misiunea Elenei este să ajute mămicile și femeile ocupate să iubească mișcarea. Dorește foarte mult să împărtășească din ceea ce știe într-un mod cât mai valoros, profesionist, creativ și inspirațional pentru că așa simte că poate schimba în bine viața celor cu care interacționează.

Mara IEPURE

ENERGIE

Mara iubește să pregătească rețete dulci! De câțiva ani a descoperit că ”A mânca sănătos poate fi chiar gustos”. Ca urmare prepararea unui desert cu ingrediente naturale și pline de nutrienți a devenit repede un hobby de-al ei. 

Misiunea ei este de a crea rețete dulci cu ingrediente care susțin o dietă sănătoasă: ”E timpul să gătești deserturi sănătoase pentru familia ta!”

Gianina ȘADI

MOTIVAȚIE

Gianina este inginer software, antreprenor și coach. În anul 2020 viața ei s-a schimbat radical, atunci când a descoperit puterea comunității. O nouă ușă i s-a deschis în față, viața a început să aibă sens, iar potențialul a fost activat. Acum, misiunea ei este să însoțească oamenii pe drumul descoperirii lor.

Lavinia BRATU

EVOLUȚIE

Lavinia Melania Bratu este dr. biolog, psiholog clinician, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos”. Este editor și autor al volumelor ”Dietetica – o nouă filosofie de viață – Despre schimbare, simplitatea, sănătate” și ”Hrană pentru minte, suflet și viață.” precum și al noilor apariții: alte trei cărți publicate în pandemie: ”365 de momente de reconectare cu tine – Jurnal terapeutic”, ”#30DaysNoSugar – Puterea de a reuși #împreună” și cea mai recentă, #30DAYSGLUTENFREE. Îi sunt dragi oamenii și își petrece mult timp conectată cu poveștile lor de viață.

Adriana ROMAN

IDENTITATE

Adriana Roman este scriitoare, mamă și specialist în branding. Prin munca sa îi ajută pe oameni să-și pună în serviciul omenirii darurile cu care aceștia au venit înzestrați, să trăiască o viață mai simplă, cu mai mult echilibru în planurile personal și profesional. Deși copilăria ei a fost una marcată de suferințe, acesta a devenit cea mai valoroasă resursă pentru evoluție. Cartile Adrianei vorbesc despre autocunoaștere, depășirea provocărilor vieții, regăsirea simplității și bucuriei de a trăi.

Raluca BUGARIU

ARMONIE

Raluca a lucrat 18 ani în domeniul bancar și în acest interval a impus cateva standarde la nivel local și național pentru organizarea banilor personali/familiali, investițiilor financiare și proceselor interne de lucru. În ultimii ani a fondat mișcarea “Bucuria dulapurilor ordonate”, o comunitate interesată de organizarea lucrurilor și activităților din propria casă.

Ca specialist în ordine, Raluca oferă consultanta și ghidaj adulților și familiilor cu copii care conștientizează modul în care lucrurile din jur (și în mod special cele în plus), ne influentează energia, atenția, productivitatea, sanatatea, odihna, relatiile și prosperitatea financiara. Raluca te ajută să construiesti sistemul și obiceiurile care pun în ordine lucrurile din viața ta pentru a avea armonie cu sine și cu ceilalți.

Ce am pregătit pentru tine? 

Elena Condac – Fitness
Împreună cu Elena vom descoperi M.A.G.I.A exercițiilor fizice – Perseverează și Progresează! Împreună ne vom antrena, iar Elena va fi ghidul nostru pentru a începe și a nu mai renunța. #ÎMPREUNĂ este mai ușor să reușim!

Mara Iepure – Energie

Alături de Mara vom porni într-o călătorie culinară în a descoperi anatomia și beneficiile unui desert raw vegan sănătos. Vom învăța cum să preparăm deserturi raw vegan sănătoase, simple, accesibile și delicioase!

Gianina Șadi – Motivație
Gianina va aborda teme ce țin de: emoții, valori, credințe limitative, conștientizări, asumare și schimbare, folosind tehnici învățate în coaching. Alături de Gianina vom avea ocazia să descoperim lucruri noi despre noi înșine, vom găsi propriile resurse pentru activarea potențialului și vom învăța să ne gestionăm emoțiile.

Lavinia Bratu – Evoluție
Lavinia va împărtăși despre povestea sa, drumul său, misiunea sa:
”Despre toate aceste experiențe personale și despre călătorie intenționez să-ți vorbesc în tabăra F.E.M.E.I.A. Și – redescoperirea mea în prezența ta – redescoperirea ta în prezența mea – este îndrăzneala și credința cu care năzuiesc să fie întâlnirea noastră de la Sibiel. Aștept să ne ținem de mână și să ne privim în ochi… și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!”  

Adriana Roman – Identitate

Adriana ne va provoca să ne uităm la Identitatea noastră, la acea parte a ființei care evoluează odată cu rafinarea perspectivei de viață. La 20 de ani vedem viața într-un fel, la 30 de ani în alt fel, iar după 40 de ani ne apropiem tot mai mult de autenticitatea ființei noastre și simțim că vrem să fim mai în acord cu sufletul nostru… Indiferent de vârsta pe care o ai acum, Adriana ne propune o călătorie fascinantă – aceea de definire a identității personale din prezent și conectarea acesteia la un vis sau un proiect pe care l-ai ținut prea multă vreme în umbră.

Raluca Bugariu – Armonie

Raluca ne va invita la Armonie și vom afla de la ea lucruri interesante despre comunicarea empatică și onorarea propriei energii feminine. Aceste aspecte sunt foarte importante pentru că pot aduce pace interioară și armonie în familie, iar familia este locul în care ne petrecem viața și depinde de noi ca acest loc să fie unul care ne aduce bucurie, nu … altceva.

Ce vom face?

 • Vom face jocuri de cunoaștere;
 • Vom crea un ritual de dimineață și un ritual de seară;
 • Vom face mișcare în aer liber și ne vom relaxa;
 • Vom face drumeții și picnic în natură;
 • Vom viziona un film, ne vom distra, vom celebra și vom dansa;
 • Vom merge într-o călătorie culinară spre a descoperi anatomia unui desert Raw Vegan;
 • Vom pregătim împreună deserturi raw vegane pline de nutrienți;
 • Vom vorbi despre emoții, vom simți, vom râde, vom plânge, vom zâmbi;
 • Vom descoperi cine suntem și care este calea noastră;
 • Vom călători spre identitatea noastră, vom împărtăși visuri;
 • Vom comunica empatic, vom onora propria feminitate.

Ce NU vom face?

 • Nu vom sta ore în șir în fața ecranelor;
 • Nu vom spăla vase și nu vom face curățenie în bucătărie;
 • Nu vom da cu mopul și nu vom aspira;
 • Nu vom schimba scutece și nu vom spăla haine;
 • Nu vom șterge geamurile și nici praful.

Pentru cine este această Tabără?

Ea se adresează femeilor care:

 • Își doresc o conectare mai profundă și să găsească echilibrul propriei vieți;
 • Sunt interesate de un stil de viață armonios și echilibrat;
 • Își doresc mai multă energie și vitalitate în viața lor;
 • Își doresc să aibă mai mare grijă de sănătatea și pacea lor interioară;
 • Sunt pasionate de creștere, dezvoltare și evoluție;
 • Își doresc să își găsească motivația și inspirația de a fi fericite și de a avea poftă de viață;
 • Vor să obțină claritate și echilibru, pășind către o evoluție personală și profesională;
 • Vor să-și lucreze la imaginea lor, păstrând atenția pe autenticitate;
 • Vor să dobândească armonie prin bucurie, organizare și ordine.

*DA, este pentru TINE această tabără dacă ești femeie și ai peste 18 ani sau mai mult. Adu-ți mama, sora, colega sau prietena. Sau vino singură și întâlnește aici noi prietene. Te rugăm să reții că acesta este un weekend fără copii, dedicat DOAR ție!

Am creat această tabără pentru tine:

 • Pentru a integra la un nivel mai profund mișcarea în viața ta;
 • Pentru a deprinde bazele creării unor deserturi sănătoase și gustoase pentru întreaga familie;
 • Pentru a explora potențialul tău și a-ți stabiliza planul emoțional;
 • Pentru a-ți găsi propria voce interioară și a avea curajul de a cuprinde viața cu simplitate și bucurie;
 • Pentru a te conecta cu un vis de-al tău și de a face primi pași către a-l scoate la lumină;
 • Pentru a comunica mai bine în familie și a-ți onora feminitatea.

Pensiunea Sibiel

Ne dorim ca experiența fiecăreia dintre voi să fie una deosebită, de aceea, Pensiunea Sibiel este alegerea perfectă, credem noi.
Vom pune accent pe experiența pe care o trăim împreună, pe sănătate și echilibru pentru trup, minte și inimă, de aceea, meniurile au fost concepute în așa fel încât să fie corecte și echilibrate din punct de vedere nutrițional. Toate preparatele vor avea la bază ingrediente naturale, de proveniență locală. Vom exclude zahărul rafinat și asocierile alimentare nesănătoase.
Desigur, nu vom avea doar frunze și verdețuri. Mesele vor fi echilibrate – vor conține și alte legume cu frunze verzi, lactate (opțional) ca și condiment, ouă, pește și gustări sănătoase ( nutritive).
Vom mânca mai conștient, fiind mai atente la cum alimentația ne poate influența starea și pacea interioară.
Mâncarea bună și starea de prezență vor crea spațiul potrivit pentru conectarea #Împreună.

Ce variante de costuri sunt?

Am creat 3 pachete – din dorința de a oferi diversitate și opțiuni celor care își doresc mai mult. Pentru că este prima Tabără F.E.M.E.I.A. avem o ofertă specială cu 40% reducere la fiecare pachet.

Cazare și masă într-o locație la munte
Cadouri – materiale personalizate F.E.M.E.I.A.

 

 

 

Jurnalul Taberei F.E.M.E.I.A.
Sesiune de conectare ONLINE – septembrie 2022
Jurnalul Terapeutic 365 momente momente de reconectare cu tine
Agenda Simplității
2 sesiuni de coaching sau consultanță 1:1 (45 min fiecare) cu 2 traineri la alegere
1 bilet STANDARD la workshopul F.E.M.E.I.A. 2023
Program Focus Abdomen
Carte de rețete RAW Vegan Passion
Pachet produse Atara
Dietetica vol. 1 și 2
Cărți Puterea Simplității
Voucher Program Mastermind Raluca
2 bilete PREMIUM la workshopul F.E.M.E.I.A. 2023
Preț750 euro
* 450 euro ( 2250 lei )
1000 euro
* 600 euro ( 3000 lei )
1500 euro
* 900 euro ( 4500 lei )

Cazare și masă într-o locație la munte
Cadouri – materiale personalizate F.E.M.E.I.A.

 

Jurnalul Taberei F.E.M.E.I.A.
Sesiune de conectare ONLINE – septembrie 2022
Jurnalul Terapeutic 365 momente momente de reconectare cu tine
Agenda Simplității
2 sesiuni de coaching sau consultanță 1:1 (45 min fiecare) cu 2 traineri la alegere
1 bilet STANDARD la workshopul F.E.M.E.I.A. 2023
Program Focus Abdomen
Carte de rețete RAW Vegan Passion
Pachet produse Atara
Dietetica vol. 1 și 2
Cărți Puterea Simplității
Voucher Program Mastermind Raluca
2 bilete PREMIUM la workshopul F.E.M.E.I.A. 2023
Preț750 euro
* 450 euro ( 2250 lei )

Cazare și masă într-o locație la munte
Cadouri – materiale personalizate F.E.M.E.I.A.

 

Jurnalul Taberei F.E.M.E.I.A.
Sesiune de conectare ONLINE – septembrie 2022
Jurnalul Terapeutic 365 momente momente de reconectare cu tine
Agenda Simplității
2 sesiuni de coaching sau consultanță 1:1 (45 min fiecare) cu 2 traineri la alegere
1 bilet STANDARD la workshopul F.E.M.E.I.A. 2023
Program Focus Abdomen
Carte de rețete RAW Vegan Passion
Pachet produse Atara
Dietetica vol. 1 și 2
Cărți Puterea Simplității
Voucher Program Mastermind Raluca
2 bilete PREMIUM la workshopul F.E.M.E.I.A. 2023
Preț1000 euro
* 600 euro ( 3000 lei )

Cazare și masă într-o locație la munte
Cadouri – materiale personalizate F.E.M.E.I.A.

 

Jurnalul Taberei F.E.M.E.I.A.
Sesiune de conectare ONLINE – septembrie 2022
Jurnalul Terapeutic 365 momente momente de reconectare cu tine
Agenda Simplității
2 sesiuni de coaching sau consultanță 1:1 (45 min fiecare) cu 2 traineri la alegere
1 bilet STANDARD la workshopul F.E.M.E.I.A. 2023
Program Focus Abdomen
Carte de rețete RAW Vegan Passion
Pachet produse Atara
Dietetica vol. 1 și 2
Cărți Puterea Simplității
Voucher Program Mastermind Raluca
2 bilete PREMIUM la workshopul F.E.M.E.I.A. 2023
Preț1500 euro
* 900 euro ( 4500 lei )

* Avand in vedere fluctuațiile de curs valutar, prețul se calculează la 5 lei pentru 1 euro

Peisajul pitoresc al Carpaților este locul perfect  pentru a ne reconecta cu noi înșine, a ne uita în sufletul nostru și a ne aduce aminte cine suntem cu adevărat. Să ne amintim de blândețe, de gingășie, de curaj, de puterea noastră interioară!

Când investim în noi înșine, totul se multiplică și se întâmplă schimbarea, pentru că atunci când o femeie prosperă, o întreagă familie prosperă, o comunitate prosperă, o întreagă națiune creează bazele păcii, ale iubirii și ale prosperității.
Asta credem noi, echipa F.E.M.E.I.A., că adevărata putere este în interiorul nostru și merită să o explorăm, să îi dăm voie să crească și să creeze lucruri minunate cu blândețe, iubire, gingășie și curaj!  

Cum te înregistrezi?

Înregistrarea pentru Tabăra F.E.M.E.I.A. este deschisă! 

 • Primul pas este să completezi formularul de AICI  iar apoi te vom contacta telefonic pentru o discuție preliminară.
 • Al doilea pas va fi achitarea Pachetului ales, iar apoi locul tău în Tabăra F.E.M.E.I.A este asigurat.

Peste 30 de ore de conținut valoros te așteaptă în Tabăra F.E.M.E.I.A. Ne vom relaxa, ne vom conecta și ne vom reîncărca bateriile alături de alte femei – într-un spațiu sigur și maiestuos. Va fi MAGIC!

Cu Bucurie și Recunoștință să creștem ÎMPREUNĂ!

Te așteptăm cu drag în Tabără,
Echipa F.E.M.E.I.A.

PARTENERI