Tehnologia bazată pe ecran: un experiment uman?

Această discuție ne cere să luăm în considerare dacă relațiile noastre cu sau prin ecrane prezidează în prezent relațiile noastre unul cu celălalt – și dacă prețul conectivității constante devine rapid o nouă deconectare umană?

Dr. Mari Swingle este un scriitor activ, cercetător și practician care lucrează în practica clinică colaborativă cu adulți, copii și familii de peste douăzeci de ani.

Ea este autoarea cărții i-Minds: How Cell Phones, Computers, Gaming and Social Media are Changing Our Brains, Our Behavior, and the Evolution of Our Species și a primit în 2015 o prestigioasă Federație a Asociațiilor de Științe ale Creierului și al Fundației Comportamentale (FABBS). )

Premiul pentru impactul în carieră timpurie pentru contribuțiile sale majore la cercetare în științele minții, creierului și comportamentului, precum și în creșterea gradului de conștientizare a cercetării prin intermediul mass-media și al publicului.

Ea se angajează fără rezerve să promoveze sănătatea și fericirea în era digitală: mesajul ei este puternic; vorbind despre nevoia de echilibru între relația (relațiile) noastre cu tehnologia și unul cu celălalt.

Predică și practică o viață echilibrată, bucurându-se de cântat, pictură și este o schioare pasionată, deși nu deosebit de talentată.

Această discuție a fost susținută în cadrul unui eveniment TEDx folosind formatul conferinței TED, dar organizată independent de o comunitate locală.

 

Dr. Mari Swingle – Screen Based Technology: The Human Experiment?

 

Learn more at https://www.ted.com/tedx

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *