Vf. Moldoveanu 2 – 30 Iulie – 2 August

“Cu cine ai urcat pe Vârful Moldoveanu?”

Cu oameni neașteptat de faini, dar despre asta voi scrie în curând…

Astăzi vreau să-ți spun câte ceva despre #arianadventures , despre Marian cel care acum doi ani, la prima încercare de a urca pe vărf, îmi spunea: “ești lipsită de curaj, de ce renunți și te întorci din drum?” Poate că așa a fost să fie, atunci nu am fost pregătită psihic să  înțeleg vântul – ploaia și vocea lui care se auzea din când în când strigând: “și acum, pe călcâie, jos, să ne ferim de fulgere!” Am amintirile acestea vii și azi…

M-am oprit atunci și i-am spus:  ”mă voi întoarce!”, și așa am făcut. 

Despre  Marian vreau să vă vorbesc și despre muncă și pasiune. De ani de zile urmăresc activitatea lui, evoluția activităților pe care le propune și sunt impresionată de obiectivele clare pe care le are setate și pentru mai departe.

Sunt convinsă că vor urma multe alte călătorii pe care le va organiza și departe de țară, în viitor. Este un profesionist în domeniu, un om în care am încredere. L-am văzut cum purta de grijă fiecăruia dintre noi, l-am văzut susținându-ne pe fiecare cu un simplu și fin simț psihologic. ”Are și o carisma aparte și știe să se adapteze la oameni, să îi adune în jurul lui”, așa cum spunea un prieten drag.

Și, da, eu aleg să merg cu el și cu echipele de oameni faini pe care le formează în jurul lui!

L-am ascultat și știu că este un privilegiu să înveți de la cei mai buni. Acum știu, de la ce să conțină un rucsac de munte, până la cum să-mi văd de pași și unde să pun piciorul acolo, pe crestele munților…  Mai știu acum că aceste ieșiri te pot restarta, pot întări caractere, aduc o autenticitate în relații și se pot lega prietenii noi. Iar toate acestea, sunt atât de prețioase pentru fiecare dintre noi!

Zilele trecute, la a doua încercare de a urca pe Vărful Moldoveanu, am avut mici îndoieli pe care Marian le-a spulberat rapid: “vei ajunge de data asta, ai să vezi și o să fie bine!” Și așa a fost! Eram stresată de prognoza meteo – se anunța ciclon în România! – și chiar dacă eram pregătită acum să îndur și ploaia și furtuna la cote înalte, tare îmi doream să nu am parte de ele. Despre călătorie și ce am simțit în aceste zile voi scrie curând…

M-am descurcat bine, asta pot să-ți spun,  iar atunci când am cerut să plec înaintea grupului a avut și el încredere în mine, m-a lăsat! A crezut în mine, știa că mă descurc, așa mi-a spus mai apoi. Am fost tare recunoscătoare, la fel cum am fost și atunci când mi-a spus: “Mă bucur tare mult că ai reușit și că ți-a plăcut! Sunt mândru de tine!”

Dacă vrei să ieși din casă, să pornești prin țară spre diferite locuri minunate, dacă vrei să alegi zone în care să mergi pentru a-ți depăși limitele, iată, aici îl găsești pe Marian: Arian Adventures , și pe frumoasa lui soție Kaltrina.  Tot aici poți lega noi prietenii și poți cunoaște mulți oameni frumoși, iubitori de natură, călătorie și aventură. 

Eu sunt recunoscătoare să știu că pot avea încredere în cineva în acest domeniu și știu cu cine urc în fiecare an un vârf de munte – Arian Adventures. Mulțumesc!

Urmărește-i și tu, să înțelegi despre ce vorbesc, să vezi ce locuri minunate poți vedea oricând ești gata să aduci o altă dimensiune vieții tale!

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *