fbpx

Luna martie, un nou început de primăvară, ne îndeamnă la renaștere, la creștere, la dezvoltare!

Pregătim un NOU eveniment: Ediția a III-a a Workshopului F.E.M.E.I.A, un eveniment dedicat în mod special femeilor, implicate, care aspiră la dezvoltare, care pun lucrurile în mișcare și care au CURAJUL de a-și urma visurile mărețe.

Primăvara are PUTEREA de a schimba starea de spirit: simțim blândețea primelor raze de soare, bucuria proaspătă și parfumată a primăverii. Este momentul prielnic pentru a planta sămânța creșterii! La fel cu apar primii muguri, așa pot ideile și visele noastre să înmugurească, să rodească acțiuni conștiente și rezultate iminente!

Te invităm cu mare drag la acest eveniment al primăverii: Ediția a III-a a Workshopului F.E.M.E.I.A.! Acesta îți poate oferi un CONTEXT de creștere, un loc unde poți pune sămânța dezvoltării, într-un cadru de conectare și inspirație, cu informații valoroase și relevante, exerciții practice, propuneri și recomandări utile din domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie.

Da, va fi un eveniment ONLINE. Pandemia globală încă are efecte asupra noastră și ne impune anumite limite și restricții, continuând să ne întrerupă viețile în diferite moduri, inclusiv cum interacționăm. Dar nu ne lăsăm! Am învățat să ne conectăm virtual, pentru a întări legătura umană și firească dintre oameni.

Te invităm, sâmbătă, 5 Martie, de la ora 9:30, să îți faci un minunat cadou, să fim #ÎMPREUNĂ, să ne conectăm, să ne inspirăm și să dăruim din ceea ce avem fiecare, în cadrul evenimentul creat special pentru TINE, femeia de azi!

Iată ce ți-am pregătit:

F.itness: Elena CONDAC ne va pune corpul în MIȘCARE! Pe lângă sesiunea de antrenament, Elena ne va împărtăși și despre IMPACTUL activității fizice asupra sănătății mentale, pentru că MIȘCAREA îmbunătățește capacitatea de învățare, atenție și fortificare a creierului.  Vom afla câtă activitate fizică avem nevoie să facem pentru un  echilibru perfect între planurile: fizic, psihic și  emoțional.

E.nergie: Mara IEPURE ne va încânta cu câteva rețete verzi, numai bune pentru un START excelent de primăvară. Vom afla DE CE merită să mâncăm mai mult VERDE și mai mult CRUD, și CUM putem introduce mai multe vitamine și minerale în meniul nostru zilnic. Mara ne va oferi și o listă cu ingrediente curate pentru a crea gustări delicioase care să ne țină pofta de dulce sub control!

M.otivație: Gianina ȘADI va pune sub lupă EMOȚIILE. Ele pot să ne ridice, dar și să ne coboare. Vom afla ce putem face când problemele vin peste noi, cum ne putem controla și stăpâni firea, gândurile, reacțiile! Gianina ne va da câteva tehnici pentru a recâștiga CONTROLUL emoțiilor noastre. Vom găsi propriile noastre răspunsuri și modalități prin care vom prelua conducerea EMOȚIILOR.

E.voluție: Lavinia BRATU ne va adresa câteva întrebări BUNE și ne va provoca la introspecție! De ce ne AUTOSABOTĂM și cum scăpăm de asta? Vom afla informații despre neuroplasticitatea creierului și capacitatea de schimbare. Vom acorda atenție și VOCILOR permanente din mintea noastră și vom afla cum le putem gestiona mai bine.

I.dentitate: Adriana ROMAN va expune provocările FEMEII în era digitală și perspectivele FEMININ vs MASCULIN în afaceri. Vom descoperi cum putem crea un echilibru în ceea ce privește cele două energii și cum ne manifestăm FEMINITATEA la nivel identitar.

A.rmonie:  Raluca BUGARIU ne va arăta de ce merită sa ne (re)scriem „poezia vieții” și cum să adaptăm versurile pentru „poezia” valabilă azi și zi de zi.  În plus vom afla ce ACȚIUNI să facem ca să fim în armonie și să ne creăm viața precum o poezie.

Evenimentul se adresează tuturor femeilor care:
⭐ își doresc mai multă vitalitate, mai multă mișcare și energie pozitivă
⭐ vor să adopte un stil de viață frumos și sănătos, suport pentru energie maximă
⭐ își doresc să își găsească motivația și inspirația de a fi fericite și de a avea poftă de viață
⭐ vor să obțină claritate și echilibru, pășind către o evoluție personală și profesională
⭐ vor să-și consolideze identitatea de brand, păstrând atenția pe autenticitate
⭐ vor să dobândească armonie prin bucurie, organizare și ordine, în acord cu propriile lor valori de viață.

Workshopul este unul centrat pe ENERGIE bună și CONECTARE autentică – atât de importante în contextul actual – și dorește să ne îmbogățească experiența și cunoașterea pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră.

Ce oferă concret acest Workshop:
 6 TEME UTILE și DE ACTUALITATE pentru femeia de azi;
Exemple din POVEȘTILE DE VIAȚĂ AUTENTICE ale celor 6 traineri;
Un cadru inovativ de ÎNVĂȚARE EXPERIENȚIALĂ și multisenzorială;
INSTRUMENTE PRACTICE, metode folosite de traineri și exerciții aplicabile imediat;
 MATERIALE SUPORT pentru a te ghida în implementarea unui stil de viață sănătos și armonios;
 Un MEDIU SIGUR și PRIETENOS în care fiecare participantă să învețe activ și să se simtă bine.


 

Cine sunt trainerii?


Elena CONDAC 

FITNESS

Este instructor și antrenor personal de fitness. Misiunea Elenei este să ajute mămicile și femeile ocupate să iubească mișcarea. Dorește foarte mult să împărtășească din ceea ce știe într-un mod cât mai valoros, profesionist, creativ și inspirațional pentru că așa simte că poate schimba în bine viața celor cu care interacționează.


Mara IEPURE

ENERGIE

Mara este născută la Satu Mare și mutată în Timișoara de aproape două decenii. Felul ei preferat de mâncare este desertul! Îi place să pregătească tot felul de rețete dulci, în special torturi, dar mai mult decât atât îi place să le savureze! De câțiva ani a descoperit că desertul poate fi în același timp dulce, sănătos și gustos! Astfel că prepararea unui desert cu ingrediente naturale și nutritive, a devenit repede un hobby de-al ei!


Gianina ȘADI

MOTIVAȚIE

Gianina are 29 de ani, este inginer software și antreprenor. Se identifică drept o persoană perseverentă, reușind de cele mai multe ori să ducă la bun sfârșit ceea ce își propune. Există însă un domeniu în viața ei, în care a falimentat de multiple ori: stilul alimentar. Până la varsta de 27 s-a luptat cu kilogramele în plus, înghițind emoții prin mâncare. Cu ajutorul Laviniei și a celor dragi, Gianina a reușit să slăbească câteva zeci de kg. Însă drumul ei continuă, mergând în față cu credință înspre greutatea normală, având în minte un scop mai înalt: să îi ajute pe cei care au trecut prin aceleași probleme.


Lavinia BRATU

EVOLUȚIE

Lavinia Melania Bratu este dr. biolog, psiholog clinician, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos”. Este editor și autor al volumelor ”Dietetica – o nouă filosofie de viață – Despre schimbare, simplitatea, sănătate” și ”Hrană pentru minte, suflet și viață.” precum și al noilor apariții: alte trei cărți publicate în pandemie: ”365 de momente de reconectare cu tine – Jurnal terapeutic”, ”#30DaysNoSugar – Puterea de a reuși #împreună” și cea mai recentă, #30DAYSGLUTENFREE. Îi sunt dragi oamenii și își petrece mult timp conectată cu poveștile lor de viață.


Adriana ROMAN

IDENTITATE

Adriana Roman este scriitoare, mamă și specialist în branding. Prin munca sa îi ajută pe oameni să-și pună în serviciul omenirii darurile divine cu care aceștia au venit înzestrați, să trăiască o viață mai simplă, cu mai multă armonie în planurile personal și profesional. Deși copilăria ei a fost una marcată de suferințe,  acesta a devenit cea mai valoroasă resursă pentru evoluția ei. Cartile Adrianei vorbesc despre autocunoaștere, depășirea provocprilor vieții, regăsirea simplității și bucuriei de a trăi.


Raluca BUGARIU

ARMONIE

Raluca a lucrat 18 ani în domeniul bancar și în acest interval a impus cateva standarde la nivel local și național pentru organizarea banilor personali/familiali, investițiilor financiare și proceselor interne de lucru. În ultimii ani a fondat mișcarea “Bucuria dulapurilor ordonate”, o comunitate interesată de organizarea lucrurilor și activităților din propria casă.

Ca specialist în ordine, Raluca oferă consultanta și ghidaj adulților și familiilor cu copii care conștientizează modul în care lucrurile din jur și în mod special cele în plus, ne influenteaza energia, atenția, productivitatea, sanatatea, odihna, relatiile și prosperitatea financiara. Raluca te ajuta sa construiesti sistemul și obiceiurile care pun în ordine lucrurile din viața ta pentru a avea armonie cu sine și cu ceilalți.

Te invităm alături de noi în cadrul acestui workshop, dacă îți dorești să afli:

cum să îți creezi propriul plan de antrenament și astfel să inviți mișcarea în viața ta,
de ce merită să consumi mai multe alimente verzi și cum îți pot susține ele sănătatea,
cum să îți susții energia zilnică prin consumul unor gustări din alimente integrale și sănătoase,
ce faci când te simți copleșit de emoții, când problemele vin peste tine,
cum poți genera mai multă energie pozitivă atunci când ai nevoie de ea,
unde, în viața ta, te autosabotezi și cum scapi de autosabotaj,
ce faci când vocile din mintea ta sunt într-un dialog permanent,
de ce merită să ne manifestăm feminitatea în business
ce ne-ar putea aduce mai mult echilibru în viețile noastre
de ce merită sa iti (re)scrii “poezia vieții
cum adaptezi versurile pentru poezia ta de azi și  ce acțiuni sa faci pentru ca sa fii în armonie și să ai viața o poezie.

💰Care este INVESTIȚIA TA pentru acest workshop?

Pentru că e al treilea eveniment pe care îl organizăm, biletele de acces la eveniment au tarife SPECIALE, toate variantele de pachete fiind reduse cu 30%!

🔸Bilet BASIC:  140 lei 

• acces workshop online
• prezentările ppt ale speakerilor

🔸Bilet STANDARD: 280 lei

• acces workshop online
• prezentările ppt ale speakerilor
• acces la înregistrarea evenimentului 7 zile
• 6 ebook-uri cu informații practice

🔸Bilet PREMIUM: 540 lei

• acces workshop online
• prezentările ppt ale speakerilor
• Vacces la înregistrarea evenimentului 7 zile
• 6 ebook-uri cu informații practice
• sesiune specială de Q&A cu speakerii (30-60 min)
• 1 bilet BASIC cadou

Te invităm alături de noi pentru că nu ai vrea să ratezi:
✅ Informații structurate pe cele mai de interes teme pentru femeile de azi;
✅ Povești și exemple personale care îți pot aduce multe conștientizări valoroase;
✅ Exerciții utile pe care să le iei cu tine și să le aplici în fiecare zi;
✅ Metode practice prin care poți face un salt în evoluția personală și implicit profesională;
✅ Voie bună și energie la puterea feminin;
✅ Conectare într-un mediu plăcut și sigur.

💰CUM ÎȚI ASIGURI PARTICIPAREA?

ACHIZIȚIONEZI unul dintre cele 3 variante de BILET, aici:

Ticket link:

Bilet BASIC: https://www.laviniabratu.ro/produs/bilet-basic-workshop-f-e-m-e-i-a-2/

Bilet STANDARD: https://www.laviniabratu.ro/produs/bilet-standard-workshop-f-e-m-e-i-a-2/

Bilet PREMIUM: https://www.laviniabratu.ro/produs/bilet-premium-workshop-f-e-m-e-i-a-2/

Cum achiziționezi?

1. Dai click pe linkul de tichet pe care îl dorești (BASIC, STANDARD sau PREMIUM);

2. Adăugă-l în coș, continuă cu finalizarea comenzii;

3. Introduci datele tale de facturare: Nume, Prenume, Nr de telefon, Adresa de email etc.

! Foarte IMPORTANT aici este să te asiguri că datele sunt introduse corect!

4. Bifează mai jos căsuța ”Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții site-ului web *”

5. Apasă butonul Plasează comanda.

6. Completează apoi datele de plată în procesatorul de plăți euplătesc.ro

7. Bifează ”Accept termenii și condițiile ” și apoi apăsă butonul PLĂTEȘTE ONLINE!

– verifică mailul (pentru adresele de gmail, te rugam sa verifici si folderul ”SPAM”)

După efectuarea plății vei primi un mesaj de confirmare a plății, așadar locul este deja asigurat.

Cu O ZI înainte de eveniment, vei primi pe email un link cu toate informațiile necesare pentru participarea la Workshop.

🌟”A venit momentul să-ți îmbogățești CĂLĂTORIA prin viață reflectând la ce se întâmplă în interiorul tău… Ca să primești, trebuie să dai ceva în schimb, iar uneori simplul fapt că alegi o cale nebătătorită până acum este cea mai bună oportunitate de EVOLUȚIE.” Lavinia Bratu 🌟

Îți mulțumim și apreciem dacă dai mai departe către prietenele tale informațiile despre acest workshop.

Aici ai linkul eventului: https://fb.me/e/7kNpgwi0l

Îți mulțumesc pentru că suntem ÎMPREUNĂ!
Sunt recunoscătoare pentru ÎNCREDEREA ta!

Cu Bucurie și Recunoștință să creștem ÎMPREUNĂ!

Te așteptăm cu drag!🥰🤗