Iată că toamna se apropie cu pași repezi, cu rod și cu recolte bogate, nu doar cele din ogradă ci nădăjduim, că și cu gânduri și acțiuni rodnice pentru noi și pentru familiile noastre. 

Luna octombrie vine cu un cadru perfect de învățare și evoluție, prielnic și rodnic pentru creștere.
Ediția a II-a a Workshopului F.E.M.E.I.A aduce aceeași energie fabuloasă, cu voie bună, cu informații excelente, surse și resurse utile, în cadrul unui nou eveniment ONLINE. La fel ca și prima ediție, evenimentul este dedicat în mod special femeilor implicate, care pun lucrurile în mișcare și care au curajul de a-și urma visurile mărețe.

Te invităm sâmbătă, 16 Octombrie, de la ora 10.00, să îți faci un minunat cadou de toamnă, să fim #împreună, să ne conectăm în cadrul evenimentului creat special pentru TINE, femeia de azi!

Iată ce ți-am pregătit:

F.E.M.E.I.A. este un Workshop care oferă contextul potrivit pentru a ne conecta și a primi inspirație, informații valoroase, idei numai bune de implementat, exerciții practice, propuneri și recomandări utile din domenii precum Fitness, Energie, Motivație, Evoluție, Identitate și Armonie.

Evenimentul se adresează tuturor femeilor care:

 • își doresc mai multă vitalitate, mai multă mobilitate și energie pozitivă;
 • vor să adopte un stil de viață frumos și sănătos, suport pentru energie maximă – o viață dulce, trăită SMART;
 • își doresc să își găsească motivația și inspirația de a fi fericite și de a avea poftă de viață;
 • își doresc să afle mai multe despre dependențele lumii moderne și cum să se elibereze de ele;
 • vor să obțină claritate și echilibru, pășind către o evoluție personală și profesională și sp descopere cum pot fi depășitele momentele de criză;
 • vor să-și consolideze identitatea de brand, păstrând atenția pe autenticitate
 • vor să dobândească armonie în familie prin bucurie, organizare și ordine, în acord cu propriile lor valori de viață.

Evenimentul a fost creat la inițiativa Laviniei Bratu, care a pus un gând frumos la temelia acestui workshop: «Intenția mea din această conectare, de la acest #împreună – mai presus de oricare dintre informații – este ca tu să dobândești în aceste 6 ore petrecute cu noi, o mai bună claritate asupra propriei tale vieți.

Ce resurse nebănuite ai, ce obiective noi proiectezi, bucuria de a te vedea ca pe o persoană ”asupra căreia ai o mare responsabilitate”… Astăzi, îți doresc să trăiești un moment în care să simți că te-ai apropiat mai mult de tine, că te cunoști mai mult decât ieri, că îți cunoști natura ta.»

Ce oferă concret acest Workshop:

 •  6 TEME UTILE și DE ACTUALITATE pentru femeia de azi;
 •  Exemple din POVEȘTILE DE VIAȚĂ AUTENTICE ale celor 6 traineri;
 •  Un cadru inovativ de ÎNVĂȚARE EXPERIENȚIALĂ și multisenzorială;
 •  INSTRUMENTE PRACTICE, metode folosite de traineri și exerciții aplicabile imediat;
 •  MATERIALE SUPORT pentru a te ghida în implementarea unui stil de viață sănătos și armonios;
 •  Un MEDIU SIGUR și PRIETENOS în care fiecare participantă să învețe activ și să se simtă bine.

Cine sunt trainerii?

Elena CONDAC 

FITNESS

Este instructor și antrenor personal de fitness. Misiunea Elenei este să ajute mămicile și femeile ocupate să iubească mișcarea. Dorește foarte mult să împărtășească din ceea ce știe într-un mod cât mai valoros, profesionist, creativ și inspirațional pentru că așa simte că poate schimba în bine viața celor cu care interacționează.

Mara IEPURE

ENERGIE

Mara este născută la Satu Mare și mutată în Timișoara de aproape două decenii. Felul ei preferat de mâncare este desertul! Îi place să pregătească tot felul de rețete dulci, în special torturi, dar mai mult decât atât îi place să le savureze! De câțiva ani a descoperit că desertul poate fi în același timp dulce, sănătos și gustos! Astfel că prepararea unui desert cu ingrediente naturale și nutritive, a devenit repede un hobby de-al ei!

Gianina ȘADI

MOTIVAȚIE

Gianina are 29 de ani și este inginer software. Se identifică drept o persoana ambițioasă și perseverentă, reușind de cele mai multe ori să ducă la bun sfârșit ceea ce își propune. Există însă un domeniu în viața ei, în care a falimentat de multiple ori: stilul alimentar. Până la varsta de 27 s-a luptat cu kilogramele în plus, înghițind emoții prin mâncare. Cu ajutorul Laviniei și a celor dragi, Gianina a reușit să slăbească câteva zeci de kg. Însă drumul ei continuă, mergând în față cu credință înspre greutatea normală, având în minte un scop mai înalt: să îi ajute pe cei care care au trecut prin aceleași probleme.
Misiunea ei în viață s-a conturat astfel:
„Doresc să inspir și să ghidez oamenii supraponderali, care au dependențe alimentare, pentru a deveni liberi.”

Lavinia BRATU

EVOLUȚIE

Lavinia Melania Bratu este dr. biolog, psiholog clinician, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos”. Este editor și autor al volumelor ”Dietetica – o nouă filosofie de viață – Despre schimbare, simplitatea, sănătate” și ”Hrană pentru minte, suflet și viață.” precum și al noilor aparitii: alte trei cărți publicate în pandemie: ”365 de momente de reconectare cu tine – Jurnal terapeutic”, ”#30DaysNoSugar – Puterea de a reuși #împreună” și cea mai recentă, #30DAYSGLUTENFREE.

Îi sunt dragi oamenii și își petrece mult timp conectată cu poveștile lor de viață.

Adriana ROMAN

IDENTITATE

Adriana Roman este scriitoare, mamă, coach și specialist în branding. Prin munca sa îi ajută pe oameni să-și pună în serviciul omenirii darurile divine cu care aceștia au venit înzestrați, să trăiască o viață mai simplă, cu mai multă armonie în planurile personal și profesional. O copilărie grea și un bagaj voluminos de traume și suferințe nu au descurajat-o în fața vieții; din contră, bagajul acesta a devenit cea mai valoroasă resursă pentru evoluția ei.

Raluca BUGARIU

ARMONIE

Raluca a lucrat 18 ani în domeniul bancar și în acest interval a impus cateva standarde la nivel local și național pentru organizarea banilor personali/familiali, investițiilor financiare și proceselor interne de lucru.

În ultimii ani a fondat mișcarea „Bucuria dulapurilor ordonate”, o comunitate interesată de organizarea lucrurilor și activităților din propria casă.

Ca specialist în ordine, Raluca oferă consultanta și ghidaj adulților și familiilor cu copii care conștientizează modul în care lucrurile din jur și în mod special cele în plus, ne influenteaza energia, atenția, productivitatea, sanatatea, odihna, relatiile și prosperitatea financiara. 

Raluca te ajuta sa construiesti sistemul și obiceiurile care pun în ordine lucrurile din viața ta pentru a avea armonie.

Care sunt temele workshopului și care sunt beneficiile oferite?

 1. FITNESS
  Elena Condac
  Tema workshop: Antrenează-te inteligent!

Informații de bază necesare pentru a crea antrenamente eficiente.

Idei abordate:

 • CARDIO FITNESS- Vei afla modalități de lucru cardiovasculare și cum poți identifica ” zona de antrenament” în care trebuie să te antrenezi în funcție de obiectivul tău;
 • Vei descoperi exemple de Antrenament CARDIO în aer liber și în interior + caracteristicile celor mai comune aparate pentru fitnessul cardio;
 • Vei învăța o metodă specială de organizare a antrenamentului de tip CIRCUIT- P.H.A (Acțiune Periferică Cardiacă).

Beneficii pentru tine, ca participant:

Vei cunoaște modalități de lucru pentru:

 • a îmbunătăți circulația periferică;
 • creșterea metabolismului în repaus și astfel a consumului de masă grasă ( slăbire generală);
 • ameliorarea celulitei și a oboselii la nivelul membrelor inferioare;
 • abilitatea de a crea antrenamente eficiente specifice ție;
 • bucuria posibilității de a te antrena în orice context și condiții.

Mesajul Elenei pentru tine: Corpul tău iubește mișcarea! Ai grijă de sănătatea ta pentru a nu-ți petrece restul vieții încercând să o recapeți. Te poți împrieteni cu mișcarea. Meriți să te bucuri de viața ta din plin!

 1. ENERGIE
  Mara Iepure

Tema workshop: O viață dulce, trăită SMART

Idei abordate:

 •  De ce merită să savurezi, inteligent, un desert?
 •  Cum transformi un desert clasic într-un dulce sănătos? 
 •  Ce tips&triks am descoprit în pregătirea deserturilor sănătoase;
 •  BONUS: 3 rețete sănătoase cu ingrediente de sezon, care să-ți energizeze organismul în această toamnă.

 

Beneficii pentru tine, ca participant:

 • Vei învăța să alegi SMART deserturile cele mai potrivite pentru tine, deserturi pline de nutrienți, care-ți pot susține energia și starea de sănătate;
 • Vei afla cum poți să transformi un desert clasic într-un dulce sănătos de care să te bucuri fără a-ți pune în pericol sănătatea și silueta;
 • Vei afla câteva tips&triks în pregătirea deserturilor sănătoase pt tine și familia ta;
 • Vei descoperi 3 rețete sănătoase cu ingrediente de sezon, care să-ți energizeze organismul în această toamnă, rețete pe care le poți prepara rapid la tine acasă.

Mesajul Marei pentru tine: A mânca este o necesitate, dar a mânca inteligent este o artă.“ spunea La Rochefoucald. Haideți să alegem  SMART hrana din farfurie și atunci când vine vorba de desert, pentru că: A mânca sănătos poate fi chiar gustos!

 1. MOTIVAȚIE
  Gianina Șadi
  Tema workshop: Dependența – boala secolului XXI

Idei abordate:

 • Ce este dependența, tipuri de dependențe.
 • Poate o dependență să fie bună?
 • Ce se întâmplă în corpul nostru atunci când avem o adicție?
 • Consecințe. Cum poate o dependență sa afecteze viața noastră și a celor din jur? 

Beneficii pentru tine, ca participant:

 • Îți voi prezenta 3 metode simple și eficiente de dobândire a auto-controlului;
 • Vei învăța cum poți să scapi de tiparele distructive și să nu te mai auto-sabotezi.

Mesajul Gianinei pentru tine: Eliberarea de dependențele care nu îți folosesc poate fi startul pentru un nou început.

 1. EVOLUȚIE
  Lavinia Bratu
  Tema workshop: PUTEREA de a reuși ÎMPREUNĂ, “Cădem singuri, ne ridicăm ÎMPREUNĂ.”

Idei abordate:

 • De ce iubim oamenii? Și, ce presupune a iubi aproapele tău… Este o provocare, pentru fiecare dintre noi, o năzuință în evoluția și împlinirea personală.
 • Când apare schimbarea în viața noastră și cum ne adaptăm la schimbare?
 • Cea mai valoroasă resursă în evoluție: CONECTAREA și OAMENII de lângă noi.
 • De unde vine puterea lui ÎMPREUNĂ? “Creșterea se întâmplă când ieși din zona de confort. Magia apare când faci acest lucru împreună cu alții.” Richard Branson

Beneficii pentru tine, ca participant:

 • o VIZIUNE personală împărtășită, cu intenția de A TE INSPIRA să cauți iubirea, în viața ta. “Cea mai mare bucurie a vieții este să fii convins că ești iubit.” Victor Hugo
 • CURAJ, îmi doresc să pornești o viață îndrăzneață și să te lași purtat de ideile ce  le primești în cadrul evenimentului și ..  îți șoptesc câte ceva… “Caută cel mai înalt mod de viață pentru a trăi! Cum să mori și să nu cunoști cel mai înalt mod de viață de pe pământ?” Părintele Teofil de la Mănăstirea Oașa
 • ÎNCEPUTUL unei TRANSFORMĂRI poate porni chiar din ziua evenimentului, prin conectare pe care o vom avea ÎMPREUNĂ. “Experiența este o intervenție de natură biochimică.” Jason Seidel

Mesajul Laviniei pentru tine: Abia aștept să te văd, să mă vezi… Să ne putem spune cu inima deschisă TE VĂD! Iar, dacă mai apoi, avem și IUBIREA mărturie printre noi, misiunea acestui eveniment va fi pe deplin împlinită.

 1. IDENTITATE
  Adriana Roman
  Tema workshop: Cine ești TU ca Brand?

Idei abordate:

 • Ce înseamnă Brandul personal?
 • Cum ne influențează  Identitatea de Brand succesul?
 • Pilonii identității de brand;
 • 3 lucruri care-ți pot crește valoarea de brand și influența personală;
 • Cum ne aliniem planul personal cu cel profesional?

Beneficii pentru tine, ca participant:

 • Vei afla ce înseamnă Brand personal și în ce măsură ne influențează percepția de brand viața personală și profesională;
 • Vei descoperi care sunt pilonii brandului personal;
  Vei afla care sunt cele 3 metode prin care îți poți crește influența de brand;
 • Vei descoperi câteva idei testate de aliniere a planului personal cu cel profesional.

Mesajul Adrianei pentru tine: Știu că mă voi întâlni cu acei oameni care au ceva bun de dăruit acestei lumi. Mă onorează să fim împreună.

 1. ARMONIE
  Raluca Bugariu
  Tema workshop: Familia mea în armonie – Cum alegi, ordonezi și ancorezi obiceiurile care țin familia împreună

Idei abordate:

 • De ce armonia este un obicei?
 • Care sunt lucrurile importante pentru fiecare membru al familiei;
 • Cum alegi obiceiurile potrivite familiei tale;
 • Cum te asiguri că obiceiurile noi devin ritualuri de familie. 

Beneficii pentru tine, ca participant: 

 • Vei putea defini ce înseamnă armonia în familie;
 • Vei putea evalua nivelul curent al armoniei în familie;
 • Vei primi câteva exemple de obiceiuri care fac diferența în familie;
 • Vei putea alege 1 obicei potrivit familiei tale;
 • Vei afla cum să implementezi obiceiul cu succes;
 • Vei intra într-un grup de monitorizare de 4 săptămâni care te va ajuta sa obții un rezultat bun.

Mesajul Ralucăi pentru tine: Armonia începe în minte, se continuă în suflet și se vede în ceea ceea ce faci. O casă ordonată poate genera o familie armonizata. 

Te invităm alături de noi în cadrul acestui workshop dacă îți dorești să afli cum să îți gestionezi energia, cum să ai un stil de viață sănătos, cum să crești imunitatea și starea de bine și să îți aliniezi gândurile, corpul și emoțiile.

Care este INVESTIȚIA TA pentru acest workshop?

Pentru că e al doilea eveniment pe care îl organizăm, biletele de acces la eveniment au tarife SPECIALE, toate variantele de pachete fiind reduse cu 30%!

 

Bilet BASIC: ( 140 lei – 30%) – 98 lei

 • acces workshop online
 • prezentările ppt ale speakerilor

 Bilet STANDARD: ( 280 lei – 30%) – 196 lei

 • acces workshop online
 • prezentările ppt ale speakerilor
 • acces la înregistrarea evenimentului 7 zile
 • 6 ebook-uri cu informații practice

Bilet PREMIUM: ( 540 lei – 30%) – 378 lei

 • acces workshop online
 • prezentările ppt ale speakerilor
 • acces la înregistrarea evenimentului 7 zile
 • 6 ebook-uri cu informații practice
 • sesiune specială de Q&A cu speakerii (30-60 min)
 • 1 bilet BASIC cadou

 

Te invităm alături de noi pentru că nu ai vrea să ratezi:

 •  Informații structurate pe cele mai de interes teme pentru femeile de azi;
 •  Povești și exemple personale care îți pot aduce multe conștientizări valoroase;
 •  Exerciții utile pe care să le iei cu tine și să le aplici în fiecare zi;
 •  Metode practice prin care poți face un salt în evoluția personală și implicit profesională;
 •  Voie bună și energie la puterea feminin;
 •  Conectare într-un mediu plăcut și sigur.

 

CUM ÎȚI ASIGURI PARTICIPAREA?

 1. Achiziționezi unul dintre cele 3 variante de BILET, aici:
  Ticket link: 

Bilet BASIC:  https://www.laviniabratu.ro/produs/bilet-basic-workshop-f-e-m-e-i-a/

Bilet STANDARD: https://www.laviniabratu.ro/produs/bilet-standard-workshop-f-e-m-e-i-a/

Bilet PREMIUM: https://www.laviniabratu.ro/produs/bilet-premium-workshop-f-e-m-e-i-a/

Cum achiziționezi? 

 • dai click pe linkul de ticket pe care îl dorești (BASIC, STANDARD sau PREMIUM);
 • adăugă-l în coș, continuă cu finalizarea comenzii;
 • introduci datele tale de facturare: Nume, Penume, Nr de telefon, Adresa de email, etc. ! Foarte IMPORTANT aici este să te asiguri că sunt corecte!
 • bifează mai jos căsuța ”Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții site-ului web *”
 • apasă butonul Plasează comanda.
 • completează apoi datele de plată în procesatorul de plăți euplătesc.ro
 • bifează ”Accept termenii și condițiile ” și apoi apăsă butonul PLĂTEȘTE ONLINE!
 • verifică mailul ( pentru adresele de gmail, te rugam sa verifici si folderul ”SPAM”)

 

 1. După efectuarea plății vei primi un mesaj de confirmare a plății, așadar locul este deja asigurat.
 2. Cu O ZI înainte de eveniment, vei primi pe email un link cu toate informațiile necesare pentru participarea la Workshop.

”A venit momentul să-ți îmbogățești călătoria prin viață reflectând la ce se întâmplă în interiorul tău… Ca să primești, trebuie să dai ceva în schimb, iar uneori simplul fapt că alegi o cale nebătătorită până acum este cea mai bună oportunitate de EVOLUȚIE.” Lavinia Bratu

Îți mulțumim și apreciem dacă dai mai departe către prietenele tale informațiile despre acest workshop. 

Cu Bucurie și Recunoștință să creștem ÎMPREUNĂ!

Te așteptăm cu drag!