Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Prof. dr. Dorel Sandescprorectorul UMF “Victor Babes” Timisoara

Relansarea cărții la Libraria Cărturești

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

Marius GhilezanRomania Libera

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Gheorghe MironZiua de vest

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

Care este nevoia ta? Foame sau odihnă…

În studiile sale asupra inteligenței emoționale ,celebrul…
17/07/2018/de Lavinia Bratu

O cremă anti-aging și un pachet de țigări, vă rog!

Dacă ar exista un produs minune antiîmbătrânire sau vreo…
01/07/2018/de Lavinia Bratu

Știi ce-ți spune mintea dar, oare ce vrea corpul să-ți spună, știi?

Stai, oprește-te puțin, fă asta din când în când! Găsește…
21/06/2018/de Lavinia Bratu

Ceaiul verde și longevitatea

Ceaiul verde provine din frunzele plantei Camellia sinensis şi…
19/06/2018/de Lavinia Bratu

Evoluția conștiinței aduce o rigoare gândului

În orice mod s-ar întâmpla a cunoaște alte persoane sau pentru…
18/06/2018/de Lavinia Bratu

NUTRIŢIA, MEDICINA VIITORULUI, ne spune Prof. John Ionescu

Decizia medicilor de a nu prescrie pacienţilor cu cancer o anumită…
13/06/2018/de Lavinia Bratu

Nutriția și cancerul

- Una dintre cele mai mari probleme de sănătate ale ultimelor…
13/06/2018/de Lavinia Bratu

10 remedii contra migrenelor

Comunitățile medicale nu cunosc cauzele reale ale migrenelor.…
13/06/2018/de Lavinia Bratu

Vișinele conțin melatonină

Îmi plac cireșele pentru că sunt dulci! Ador și vișinele,…
30/05/2018/de Lavinia Bratu

Somnul nu îngrașă, nu e imoral și nici nu costă nimic!

SOMNUL – o nevoie sau chiar o terapie bună!
Tot mai mulți…
29/05/2018/de Lavinia Bratu

Povestea lui Dumnezeu, cu Morgan Freeman

Din când în când avem nevoie de un timp cu noi, un timp pentru…
20/05/2018/de Lavinia Bratu

De vorbă despre creier cu neurochirurgul Vlad Ciurea

 Am găsit un interviu fascinant pe site-ul libertatea.ro,…
16/05/2018/de Lavinia Bratu
Load more