Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Prof. dr. Dorel Sandescprorectorul UMF “Victor Babes” Timisoara

Relansarea cărții la Libraria Cărturești

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

Marius GhilezanRomania Libera

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Gheorghe MironZiua de vest

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

DUREREA psihică cauzează ADICȚIA

În ziua în care am început cerecetarea, studiul și scrierea…
20/09/2018/de Lavinia Bratu

Mă întreb ce aș putea face – prima parte

Un articol de început de an… Pentru mine, acest început este…
09/09/2018/de Lavinia Bratu

7 noi REZOLUȚII și prima zi a lui SEPTEMBRIE

Prima zi a lui SEPTEMBRIE... Prima zi dintr-un NOU AN! 

Da,…
01/09/2018/de Lavinia Bratu

Ce este creștinismul pentru mine

Cea mai mare știință a omului, scrie Clement al Alexandriei,…
27/08/2018/de Lavinia Bratu

Jurnalul personal – de ce să scriu într-un jurnal?

Un obicei pentru adolescenți, ar spune unii și, poate fi! Este…
22/08/2018/de Lavinia Bratu

Un exercițiu pentru viață bună

Fiecare dintre noi - ”căutătorii vieții” autentic îndreptați…
22/08/2018/de Lavinia Bratu

M-am trezit să văd răsăritul

În fiecare zi, la prima oră a dimineții ai privilegiul de…
09/08/2018/de Lavinia Bratu

Stii ce, cum si cat sa mananci?(8)

Studiile in domeniul nutritie au condus la NECESITATEA COMPLETARII…
08/08/2018/de Lavinia Bratu

Un nou mindset pe Vârful Moldoveanu

Poți urca pe munte și ești obligat să fii atent la tine!…
06/08/2018/de Lavinia Bratu

Vf. Moldoveanu 2 – 30 Iulie – 2 August

“Cu cine ai urcat pe Vârful Moldoveanu?”

Cu oameni neașteptat…
03/08/2018/de Lavinia Bratu

Terapia cu ozon – ozonoterapie

Ozonoterapia este un tratament revoluționar, cunoscut pentru…
26/07/2018/de Lavinia Bratu

Stii ce, cum si cat sa mananci?(6)

Absența vitaminelor și mineralelor din dieta noastră este…
25/07/2018/de Lavinia Bratu
Load more