Prof. dr. Dorel Sandesc

Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Prof. dr. Dorel Sandescprorectorul UMF “Victor Babes” Timisoara

Prezentarea cartii pe televiziunea-medicala.ro

Marius Ghilezan

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

Marius GhilezanRomania Libera
Gheorghe Miron

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Gheorghe MironZiua de vest

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

Cum oprim ”din fașă” o răceală?

Mulți răcesc, capătă viroze, tot mai puternic parcă…
18/11/2017/de Lavinia Bratu

Prăjitură din dovleac cu ciocolată fragedă

Această pâine de dovleac cu bucățele de ciocolată topită,…
06/11/2017/de Lavinia Bratu

Avem nevoie de consiliere nutrițională?

Societatea actuală, obișnuită cu dezbaterile deschise, învățată…
04/11/2017/de Lavinia Bratu

In exclusivitate pentru "Formula AS" - David Servan Schreiber

Un…
30/10/2017/de Lavinia Bratu

Astăzi – Timisoara City Marathon

Nu stiu despre ce a fost ziua ta de azi, dar stiu ca a mea a…
29/10/2017/de Lavinia Bratu

Neal Barnard despre hrana creierului sănătos

 

Neal Barnard la conferințele TedX.

Neal este…
19/10/2017/de Lavinia Bratu

Acidul ALFA LIPOIC

Ca si glutationul, ACIDUL ALFA LIPOIC este un ANTIOXIDANT…
12/10/2017/de Lavinia Bratu

Ce e bine să știi despre L-carnitina

L- Carnitina este un AMINOACID sintetizat la nivelul tuturor…
03/10/2017/de Lavinia Bratu

Cum ne putem ajuta STAREA de BINE și SĂNĂTATEA?

Atitudinea fiecăruia dintre noi are o putere - de multe ori…
26/09/2017/de Lavinia Bratu

Povestea zilei de vineri

”Cum să reușesc ce-mi propun?
Cum să mă țin de plan,…
22/09/2017/de Lavinia Bratu

ALIMENTAȚIA VIITORULUI – care sunt trendurile în nutriție?

Nutriția, în prezent,  este una dintre cele mai bine vândute…
19/09/2017/de Lavinia Bratu

Iubirea aduce sensul vieții și vindecarea

De unde pornește viața, cu adevărat?

Abia atunci când…
08/09/2017/de Lavinia Bratu
Load more
© Drepturi de autor - Lavinia Melania Bratu