Prof. dr. Dorel Sandesc

Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Prof. dr. Dorel Sandescprorectorul UMF “Victor Babes” Timisoara

Relansarea cărții la Libraria Cărturești

Marius Ghilezan

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

Marius GhilezanRomania Libera
Gheorghe Miron

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Gheorghe MironZiua de vest

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

33 de reguli toate ”de pus pe frigider”

Vrei să știi totul despre dieta echilibrată sau despre cum…
15/03/2018/de Lavinia Bratu

Mama

Mi-a plăcut atât de mult să citesc acest articol, m-au năpădit…
07/03/2018/de Lavinia Bratu

De ce APĂ cu LĂMÂIE dimineața?

Apa este esențială în procesul de detoxifiere al organismului.…
07/03/2018/de Lavinia Bratu

Metafora pentru OBEZITATE: Grăsimea cumulată un salvator temporar al vieții

Concepţia psihosomatică în medicină provine din timpul lui…
28/02/2018/de Lavinia Bratu

Mitul vitaminelor – avem sau nu nevoie de suplimente cu vitamine?

Te invit să-ți faci un pic de timp, să te așezi confortabil…
22/02/2018/de Lavinia Bratu

Tu citești eticheta produselor alimentare?

Am scris acest articol cu gândul de a te inspira și a te îndemna…
22/02/2018/de Lavinia Bratu

Deosebirea între psiholog și duhovnic

Căteva cuvinte, ce pot fi citite și înțelese doar de cei…
20/02/2018/de Lavinia Bratu

Alimentația omului modern

De la grâne la „fast-food”....
Progresele știinţei și…
15/02/2018/de Lavinia Bratu

Iubirea neconditionata

Ce este iubirea neconditionata?

Este iubirea daruita fara…
14/02/2018/de Lavinia Bratu

Alimentatia traditionala japoneza si longevitatea

Japonezii se bucură în prezent de cea mai mare longevitate,…
14/02/2018/de Lavinia Bratu

Cum să faci din stres un prieten?

Un studiu realizat pe o duratată de 8 ani asupra unui număr…
11/02/2018/de Lavinia Bratu

10 alimente bune pentru activitatea cerebrala

Se spune ca, de la nestere si apoi tot restul vietii creierul…
28/01/2018/de Lavinia Bratu
Load more