Prof. dr. Dorel Sandesc

Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Prof. dr. Dorel Sandescprorectorul UMF “Victor Babes” Timisoara

Prezentarea cartii pe televiziunea-medicala.ro

Marius Ghilezan

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

Marius GhilezanRomania Libera
Gheorghe Miron

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Gheorghe MironZiua de vest

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

Ce este SQ – Inteligenta Spirituala?

Daca inteligenta emotionala este asociata cu partea dreapta a…
17/01/2018/de Lavinia Bratu

Licori magice pentru sistem imunitar puternic

ANTICA o licoare care te tine in putere!
In vremea faraonului…
15/01/2018/de Lavinia Bratu

Descoperiri recente despre CREIER, cu Prof. dr. Constantin Dulcan

Ați participat vreodată la o conferință susținută de profesorul…
14/01/2018/de Lavinia Bratu

7 remedii naturale pentru imunitate

Orice încercare de intrare a organismelor străine şi nocive…
13/01/2018/de Lavinia Bratu

10 metode pentru a capata energie si o stare buna

Pe parcursul unei zile intampinam multe situatii care ne secatuiesc…
12/01/2018/de Lavinia Bratu

Ce au izbutit oamenii astazi…

Civilizaţia este bună, dar ca să ajute trebuie să se „civilizeze”…
10/01/2018/de Lavinia Bratu

Obiective noi, du-le la împlinire!

Obiective și țeluri noi... Cum să le îndeplinim mai bine?
Poți…
02/01/2018/de Lavinia Bratu

În anul 2017 am învățat …

Orice schimbare este un bun prilej de refelctare asupra năzuințelor…
29/12/2017/de Lavinia Bratu

Minunile să vină de Crăciun!

Am tot căutat inspirație...

Am întrebat prietenii și colegii…
21/12/2017/de Lavinia Bratu

7 pași către progres și echilibru

Dacă vrei să crești, dacă vrei să obții echilibrul în…
14/12/2017/de Lavinia Bratu

POSTUL INTERMITENT – intermittent fasting

 

Sunt un declarat adept al postului intermitent și-l…
08/12/2017/de Lavinia Bratu

Reguli importante în alimentație

Am hotarat ca articolele ce cuprind ‘reguli’, sa fie…
03/12/2017/de Lavinia Bratu
Load more