fbpx

Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Relansarea cărții la Libraria Cărturești

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

Nu știi cum să faci? Spune ADEVĂRUL

Călătoria noastră ÎMPREUNĂ a pornit pas cu pas, sub îndemnul…
24/09/2021/de Lavinia Bratu

Plăcerile de moment ne irosesc viața

Avem un creier reptilian care răspunde de instinctele primare,…
23/09/2021/de Lavinia Bratu

Cum ar fi să generezi și să crezi în SCHIMBARE?

Se pune problema tot mai mult în termeni de ”sau” - natură…
22/09/2021/de Lavinia Bratu

Mentalitate rigidă vs. Mentalitate flexibilă

Simt să insist cu tipul de mentalitate prezentat magistral de…
20/09/2021/de Lavinia Bratu

Schimbare de mentalitate

Dacă starea și atitudinea mea legată de disciplină a fost…
19/09/2021/de Lavinia Bratu

 DISCIPLINA și gestionarea emoțională

Deseori, senzația lipsei de control și starea nesiguranței…
18/09/2021/de Lavinia Bratu

De ce ”îndrăgostită de DISCIPLINĂ”

Pentru că mi-a adus libertatea și oportunitatea de a mă cunoaște,…
17/09/2021/de Lavinia Bratu

15 septembrie, un nou început!

“Caută cel mai înalt mod de viață pentru a trăi! Cum să…
16/09/2021/de Lavinia Bratu

Îndrăgostește-te, ca și mine!

Disciplina m-a ajutat foarte mult în viață și pentru mine…
15/09/2021/de Lavinia Bratu

De la o DEZVOLTARE PERSONALĂ la o DISCIPLINĂ SPIRITUALĂ

Peste tot, prin reviste și cărți, îndemnuri către o bună…
13/09/2021/de Lavinia Bratu

Noi, prin ochii celorlalți

20 de minute alături de mine și câteva întrebări bune, filmate…
12/09/2021/de Lavinia Bratu

Zâmbetul, ca un răsărit de soare!

Mulți oameni zâmbesc fără să-și dea seama, pentru că…
07/09/2021/de Lavinia Bratu
Load more