Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Prof. dr. Dorel Sandescprorectorul UMF “Victor Babes” Timisoara

Relansarea cărții la Libraria Cărturești

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

Marius GhilezanRomania Libera

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Gheorghe MironZiua de vest

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

Despre post și nu doar atât

Câteva gânduri, potrivite acestei perioade...

Câteva îndemnuri,…
04/12/2019/de Lavinia Bratu

Autocontrol și adaptare

Câte ceva despre noi, cu simplitate și bun simț...

htt…
04/12/2019/de Lavinia Bratu

Prof. dr. Dafin Mureșanu „Prin înfometare, se produce o resetare a organismului”

Prof. dr. Dafin Mureșanu conduce cel mai modern institut privat…
21/11/2019/de Lavinia Bratu

Schimbă atitudinea ca să schimbi altitudinea

Nefericirea poate fi ținută în observație și controlată?
sau
Fericirea…
19/11/2019/de Lavinia Bratu

Tu, cum te descurci în era nutriționismului?

Tu, cum te descurci în era nutriționismului?

”Nutriționism”…
10/11/2019/de Lavinia Bratu

Mâncarea ESTE de mână cu SĂNĂTATEA și STAREA ta

Tot mai mult, în decursul studiului personal despre oameni,…
09/11/2019/de Lavinia Bratu

Cât de periculos este ”yo-yo effect dieting” pentru organism?

De ce oare, după toate dietele, banii invesți, timpul, efortul,…
05/11/2019/de Lavinia Bratu

The Game Changers (2019)

Un luptător UFC discută cu cercetători și atleți de elită,…
23/10/2019/de Lavinia Bratu

Cum controlezi senzația de foame când aceasta scapă de sub control?

Foamea este unul dintre acele mesaje chimice clare și extrem…
23/10/2019/de Lavinia Bratu

Povestea lui Shaya

Rezervă-ți 6 minute, pentru tine... Doar 6 minute! Și, bucură-te…
13/10/2019/de Lavinia Bratu

Supa cremă de țelină raw

Nu mai știu cine m-a învățat sau de unde am preluat rețeta.…
07/10/2019/de Lavinia Bratu

Intermittent Fasting și influența sa asupra sistemului hormonal

Două treimi dintre femeile între 40 și 59 de ani sunt supraponderale,…
30/09/2019/de Lavinia Bratu
Load more