fbpx

Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Relansarea cărții la Libraria Cărturești

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

Fă pace cu trecutul și vindecă-ți copilăria

A avea încredere în sine înseamnă a avea acea încrederea…
26/11/2023/de Lavinia Bratu

Postul are beneficii incredibile pentru creier

Arhidiacon Sorin Mihalache Sorin Mihalache explică ce schimbări…
13/11/2023/de Lavinia Bratu

ATENȚIA – precum o pană în vânt!

Mulțumesc Adrian Sorin Mihalache...

https://www.youtube.…
12/11/2023/de Lavinia Bratu

Salată de sfeclă cu feta, coriandru și nucă

Îmi place sfecla roșie, da! Fie într-o salată crudă cu lămâie,…
07/11/2023/de Lavinia Bratu

Semințele de cânepă, istețe foc!

Iubesc semințele de cânepă pentru că sunt super eficiente…
06/11/2023/de Lavinia Bratu

Cum să te eliberezi de stres în câteva minute?

Andrew Huberman dezvăluie un exercițiu de respirație simplu…
05/11/2023/de Lavinia Bratu

Conferința „Decuplat” – diac. Adrian S. Mihalache

Am ascultat și m-a edificat... Apoi, am simțiți să mai ascult…
02/11/2023/de Lavinia Bratu

SELENIU – din 3-5 nuci de brazilia/ zi

Lângă birou am un sertar în care sunt câteva suplimente,…
30/10/2023/de Lavinia Bratu

Sens și semnificație – MISIUNE PERSONALĂ

Dacă întrebăm oamenii în aceste vremuri cum este viața lor,…
28/10/2023/de Lavinia Bratu

Ce este BUGETUL CORPORAL și cine-l gestionează?

Cea mai importantă funcție a creierului - ne spun cercetările…
25/10/2023/de Lavinia Bratu

Fulgi de drojdie inactivă – parmezanul vegetal

Oare, îți place parmezanul? Și mie, la nebunie! Astăzi am…
23/10/2023/de Lavinia Bratu

Despre experiența trăită a vieții

Nu mai avem experiența trăită a vieții și ne-am pierdut…
20/10/2023/de Lavinia Bratu
Load more