fbpx

Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Relansarea cărții la Libraria Cărturești

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

A doua doză din ”vaccinul scepticilor”

A două doză din ”vaccinul scepticilor”, însă lucrăm…
22/01/2022/de Lavinia Bratu

#SpiritSiCredinta – TVR Timişoara

”Invitata ediției de azi este o personalitate polimorfă și…
21/01/2022/de Lavinia Bratu

Cele mai importante și studiate alimente funcționale 2

Alimentele funcționale reprezintă una dintre cele mai intens…
20/01/2022/de Lavinia Bratu

Alimente INTEGRALE și FUNCȚIONALE – 1

Atenție la momentele în care pierzi energie - cere ajutorul…
18/01/2022/de Lavinia Bratu

Neuromodularea, un remediu pentru creier

O femeie de 80 de ani, suferind de Parkinson de 23 de ani, care…
12/01/2022/de Lavinia Bratu

Gestionarea mentală generează starea de sănătatea sau boala

“Cel mai greu lucru pe care trebuie să-l facă oamenii este…
11/01/2022/de Lavinia Bratu

Creierul s-ar putea regenera?

La fel ca majoritatea colegilor mei, zilnic trebuie să mă…
11/01/2022/de Lavinia Bratu

Tort Spirala Verde

Un tort raw vegan cu 3 ingrediente VERZI, fresh, super cremos…
10/01/2022/de Lavinia Bratu

Hrana este medicație zilnică!

Ca oameni ai secolului XXI, cetăţeni ai unei ţări bogate…
10/01/2022/de Lavinia Bratu

Alimentația si sistemul imunitar

Anumite cercetari de statistica alimentara au confirmat faptul…
06/01/2022/de Lavinia Bratu

Care este INTENȚIA ta pentru anul 2022?

Oamenii au nevoie să iasă din lentoare. Vremurile sunt mai…
05/01/2022/de Lavinia Bratu

Fii pregătit și Puternic în anul 2022

Dacă vrei să te uiți la anul 2021 și să-l vezi de bine,…
05/01/2022/de Lavinia Bratu
Load more