fbpx

Este deci nevoie de literatura in domeniul nutritiei si dieteticii? Sunt aici sa prezint o carte in acest domeniu. Pentru ca eu cred ca da, este inca nevoie si aceasta datorita faptului ca asistam in acest domeniu la un dezechilibru foarte mare. Aproape toate aceste productii in domeniul nutritiei abordeaza doar un aspect exterior. Toate se intrec in formule matematice prin care sa ne hranim sanatos.Toate se focalizeaza pe numarul de calorii, pe grame, pe proteine, s.a.m.d. Aproape toate uita de mediul in care noi introducem aceste alimente si care este cel putin la fel de important.

De aceea cred ca aceasta carte, Dietetica este binevenita pentru ca ea aduce o contrabalansare a unei balante mult prea dezechilibrate pentru ca ea abordeaza acest domeniu intr-un mod integrat, intr-un mod armonios, punand accent foarte mult si pe interior, si pe suflet. Aceasta carte vorbeste despre hrana trupului, dar in egala masura despre hrana sufletului.

Relansarea cărții la Libraria Cărturești

Într-o lume agresată de reţete de slăbit şi de soluţii miraculoase la problemele vieţii, autoarea Lavinia Bratu îmbină armonios credinţa cu bunacuviinţă şi politeţea aşezărilor la masă.

În pagini scrise cu delicateţe feminină şi altruism cosangvin erudiţilor în domeniul nutriţiei, de-o densitate morală elocventă, întâlnită doar în cărţile de religie, regăsim reţete vechi de fericire şi sănătate, împreună cu pilde religioase, menite să ne aducă starea de bine.

O carte spre trezire şi îndreptare, ca o poveste, ce-şi doreşte să aducă o dreapta înţelegere, o schimbare în vieţile celor ce citesc.

Dorinţa de schimbare, răbdare spre deprindere şi îndrăzneala în a trăi o viaţă autentică, departe de orice înşelare! Lucruri simple, schimbări conştiente şi o hrană potrivită sănătăţii trupului şi minţii…

Nu știu cum am scris acestă carte… S-a întâmplat pur și simplu să am curaj și să adun din toate informațiile primite din cărți, din toate schimbările conștiente ale vieții mele. Le-am adunat cu gând de bucurie și dăruire și, iată, așa am început a scrie, spre a da mai departe. Dumnezeu m-a ajutat în acestă lucrare…O culegere de texte, o culegere din dăruirea altor oameni către oameni, adunate și împletite cu propriile mele gânduri, înțelegeri și simțiri. Mulțumesc și dăruiesc mai departe! O carte spre trezire și îndreptare, ca o poveste, ce-și dorește să aducă o dreaptă înțelegere, o schimbare în viețile celor ce citesc. Dorință de schimbare, răbdare spre deprindere și îndrăzneală în a trăi o viață autentică, departe de orice înșelare! Lucruri simple, schimbări conștiente și o hrană potrivită sănătății trupului și minții… Și hrană pentru suflet, prin atenția asupra celor ce înalță, asupra celor ce ne împlinesc menirea și frumusețea umană, aici pe pământ. Despre lucruri simple și drepte…Iertați cele nepotrivite și rătăcite, luați doar cele de bună învățătură și bună credință! Să fie cu folos și bucurie!

Noutati pe blog

Ce este BUGETUL CORPORAL și cine-l gestionează?

Cea mai importantă funcție a creierului - ne spun cercetările…
01/10/2022/de Lavinia Bratu

Alimente INTEGRALE și FUNCȚIONALE – 1

Atenție la momentele în care pierzi energie - cere ajutorul…
22/09/2022/de Lavinia Bratu

Hidratează-te, apa înseamnă VIAȚĂ!

În esență, apa se află pretutindeni, iar cantitatea de apă…
20/09/2022/de Lavinia Bratu

Teoria atașamentului sau Harta Relațiilor noastre

Această teorie mai poate fi descrisă precum ”HARTA DESPRE…
12/09/2022/de Lavinia Bratu

Cum sunt create emoțiile, de Lisa Feldman Barrett

Nu există o singură teorie agreată asupra emoțiilor și sentimentelor…
05/09/2022/de Lavinia Bratu

Film – SCHIMBAREA, by Dr. Wayne Dyer

Dr. Wayne Dyer ne oferă o lecție de iluminare într-unul dintre…
31/08/2022/de Lavinia Bratu

Grăsimi vs. Carbohidrați și semnalizarea recompensei neuronale

Efecte diferite ale restricției de grăsimi versus carbohidrați…
15/08/2022/de Lavinia Bratu

Interviu eveniment cu Dr. Gabor Mate: 80% dintre bolile autoimune afectează femeile

Interviu eveniment cu dr. Gabor Mate: 80% dintre bolile autoimune…
11/08/2022/de Lavinia Bratu

De ce liderii au nevoie de meditație?

Avem nevoie de capacitatea deplină a creierului nostru pentru…
10/08/2022/de Lavinia Bratu

Despre frumusețea ascunsă din oameni – Tabăra F.E.M.E.I.A

E greu să pui în cuvinte frumusețea unor stări, emoțiile,…
27/07/2022/de Lavinia Bratu

Psoas – Mușchiul sufletului

Mușchiul psoas mare este adesea menționat ca fiind miezul cel…
07/07/2022/de Lavinia Bratu

Cele 6 tipuri de personalitate în PCM

Dr. Taibi Kahler a descoperit - în urma miilor de studii clinice…
01/07/2022/de Lavinia Bratu
Load more