Gazpacho din sfeclă roșie

Gazpacho din sfeclă roșie

Rețeta originală e cu roșii, în loc de sfeclă, după cum bine știți, dar există mult mai multe variante a acestui preparat din bucătăria mediteraneană.

În cazul meu, cum nu sunt un mare fan al roșiilor, dar în schimb un fan al sfeclei, pentru mine este o super opțiune și cu siguranță mult mai sănătoasă decât varianta cu roșii.

Ingrediente pentru 2 porții:
1 castravete mare
1 ardei gras roșu
1 sfeclă roșie fiartă
Sucul de la 1/2 lămâie
2 linguri de ulei de măsline
Sare de mare + sare cu ierburi

Preparare:

Se curăța castravetele de coajă, iar gogoșarul de semințe și se pun în vasul de robot împreună cu restul ingredientelor și se triturează până se reduc și se integrează complet.

De preferat ca ingredientele să fie de la frigider, pentru a se servi cât mai rece.

Rețetă preluată de la Adi Timicer, de aici:

https://www.instagram.com/retete_healthy/

Mulțumesc.

Abia aștept să pregătesc și eu această rețetă!

 

Sursă photo: TheColorsofCooking

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.