Sucul de țelină – un remediu pentru simptome gastrointestinale

Cel mai eficient tratament pentru corectarea simptomelor gastrointestinale  și primul pas în tratarea oricăror afecțiuni din acest segment, constă în refacerea capacității stomacului de a produce acid clorhidric și întărirea sistemului digestiv. Există o metodă extrem de eficientă și simplă: bea zilnic pe stomacul gol între 200-500 ml suc proaspăt de apio sau de rădăcină țelină, amestecat cu apă.

Acest suc este cu adevărat miraculos, deși există mai multe amestecuri de sucuri pe care mulți le folosim dimineața, toate excelente pentru starea de sănătate. Dar, dacă vrei să îmbunătățești funcționalitatea gastrointestinală, atunci este recomandat să bei doar suc de țelină. Funcția digestivă va fi îmbunătățită în scurt timp și ar fi bine să nu te lași înșelat de simplitatea acestui tratament.

Practic, sucul de apio sau cel de țelină ajută stomacul să-și refacă capacitatea optimă de producere a acidului clorhidric. Iată cum trebuie să procedezi:

  • pe stomacul gol, dimineața sau în altă parte din zi – după 2 ore de la servirea ultimei mese -, spală o legătură proaspătă de tulpină de țelină sau 1/4 dintr-o rădăcină țelină; 
  • stoarce și combină cu apă, în proporția în care simți că poate fi băut, fără disconfortul gustului intens al țelinei;
  • bea imediat sucul înainte de oxidarea, proces prin care își pierde mult din calitățile vindecătoare.

Bogăția în compuși de sodiu și săruri minerale aduce beneficii pentru digestia întregii zile iar în timp, substanțele nutritive și sărurile minerale vor reface capacitatea stomacului de a produce acid clorhidric. Este bine de știut că mai tot timpul nu avem o singură problemă digestivă, ci mai multe. 

Concluzia? Te poți recupera, crescând producția de acid clorhidric din stomac și întărind enzimele digestive din organism  cu ajutorul unei plante miraculoase care poate fi găsită pretutindeni în lume.

Bibliografie: Anthony william, ”Medium medical”, Ed. Adevăr Divin, Brașov – 2016

Articol scris și publicat pe timisoreni.ro

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *