Pulberea verde IN GREEN MIX, preferata mea!

Sunt absolut convinsă despre unele îndemnuri pe care le dau pacienților mei. Da, spun toate acestea asumat, în urma transformărilor pe care le-am văzut la oamenii cu care am lucrat și, mai mult decât atât, sunt atât de multe experiențe pe care le-am făcut ”pe propria-mi piele”, cum se spune.

Am multe exemple de revigorare a sănătății prin introducerea clorofilei, iar astăzi, prin acest articol intenționez să te aduc aproape și pe tine de acest obicei. Îndemnul meu pentru tine, pentru mine: Să nu treacă ziua fără să consumi ceva verde:  – frunze verzi, spanac, pulbere de orz, spirulină sau chlorella.

 • Sandra, pasionată de alergările la maraton, a sporit semnificativ performanța și rezistența, pur și simplu adăugând plante și pulberi verzi în dieta sa.
 • O bună prietenă care suferea de hemoroizi și vene varicoase după ”consumul de verzituri” (cum spunea ea!) a început să simtă o ameliorare semnificativă.
 • Remus, un tânăr student la medicină, avea un sistem imunitar doborât de alergii, viroze, răceli. Odată cu introducerea pulberii verzi în fiecare zi în dieta sa, viața s-a schimba cu totul. Parcă era alt om! 

 

Îmi place pulberea verde, chiar dacă gustul ei este provocator (ca să nu spun că nu e plăcut!) Da, afirm cu putere că ador pulberea verde și sunt mai bine de 10 ani de când o am permanent în casă! 

 • Spun asta și pentru că sunt uimită de beneficiile sale și de felul în care susține în timp starea de sănătate și vitalitate. Am simțit toate acestea prin consumul constant, în timp. 
 • Spun asta și pentru că acum sunt vreo 2 ani de când nu am mai renunțat decât ocazional sau în sezonul plin de verdețuri în rest, sunt fidelă acestui obicei prețios.  Așa am reglat și nivelul fierului în organism.
 • Spun asta și pentru că atunci când am pus atenția asupra nivelului de energie, asuma fluctuațiilor energie din timpul zilei, ei bine, tot pulberea verde mi-a rămas ca fiind cea mai potrivită în acest echilibru al energiei de peste zi.

 

Calitățile sale bat gustul deloc prietenos, iar la mine funcționează acest schimb. Merită din plin! Îmi spun mereu că prin această atitudine dau dovadă de maturitate și pot să fac ce știu și am simțit că e bine, în detrimentul unui gust mereu răsfățat.

”Nu-mi place, nu suport gustul!” 

Am auzit asta de multe ori de la oamenii cu care lucrez. Ei bine, copii fiind refuzam și nu doream să luăm acele remedii care nu erau bune la gust. Acum, la maturitate, știind valorea și proprietățile semnificative ale pulberii verzi, nădăjduiesc să deprindem maturitatea de a o consuma cu toată asumarea. În plus, într-un pahar generos cu apă rece în care stoarcem o lămâie și punem o măsură din pulbere, poate găsi fiecare bucuria și încântarea unor obiceiuri de viață bună și lungă.

De ce bucurie, când consumăm pulberea verde In Green Mix Verde Ecologic? 

 • Pentru că, de exemplu, orzul verde care abundă în proteine, vitamine, minerale, aminoacizi, enzime, clorofilă poate fi răspunsul rapid și inteligent pentru remedierea declinului nostru nutritiv. Aceste vegetală conferă cantități extraordinare de superoxid-dismutaza (SOD), enzima antioxidanta esențiala care elimina radiațiile, substanțele chimice, poluanții și alte toxine din celulele noastre.
 • În cartea ”Magia clorofilei din plantele vii”, Dr. Bernard Jensen descrie plantele verzi, prin conținutul lor de clorofilă ca fiind un tonic general pentru sânge, de folos în toate privințele – de la probleme asociate ficatului, la ulcere, menstruație și hepatită. Molecula de clorofilă este similară ca și formulă chimică cu structura de moleculă hem din sângele uman, care se cuplează cu o proteină pentru a forma hemoglobina din sânge. ”Cei 25 de ani de experiență în consumul de vegetale verzi, bogate în clorofilă, nu-mi lasă nici o urmă de  îndoială că ele pot constitui hemoglobina și multe alte componente ale unui sânge sănătos și chiar așa se întâmplă.” Iată declarația unui doctor, pasionat de nutriție! 
 • Interesantă este partea în care vorbim despre capacitatea unei diete bogate în clorofilă de a absorbi radiațiile, indiferent că vorbim de raze X, linii de curent de înaltă tensiune, monitoare de calculator sau descărcări nucleare. Dr. Seibold, în cartea sa ”Cereal Grass, What s in it for you?”, se referă la puterea vegetalelor verzi de a proteja împotriva vătămărilor cauzate de radiații și de puterea lor în prevenția cancerului. 
 • Alături de celelalte substanțe fitochimice de care am pomenit, vegetalele verzi abundă în prospețime, catalizează, conservă și revigorează sănătatea mai puternic decât multe medicamentele. Amintește-ți: să ai zilnic ceva verde în dieta zilnică!

Mai ales în aceste vremuri ale alimentație fast-food, alimente pline de monoglutamat de sodiu si alte „distrugătoare si apetisante substanțe din chimia prezentă în mâncarea de azi”, toate acestea cer remedii rapide pentru afecțiunile noastre, majoritatea fiind cauzate și pentru că nu avem o dietă eficientă, sănătoasă. 

Zilnic spun pacienților să consume ceva verde, iar beneficiile sunt enorme.

Care ar putea fi rețeta pentru mai multă energie sau cu ce pot înlocui o cafea?

Pulberea verde este pentru mine cel mai eficient și curat, cel mai vitalizant mod de a-mi crește energia și starea interioară. După multe încercări și căutări, am rămas fidelă a două combinații, iar una dintre ele este ”In Green mix verde ecologic 200g | Rawboost”

Modul meu de preparare a băuturii revitalizante:

Într-o cantitatea de 300ml de apă amestec o măsură din pulbere (pe care o găsești în cutia produsului) cu sucul stors dintr-o lămâie. Când fac asta? În prima parte de zi, fie la micul dejun, fie înainte sau după activitatea sportivă.

Am primit multe întrebări legate de pulberea verde și am scris periodic despre aceasta. Iar acum m-am gândit că este un moment bun să trimit toate aceste informații din nou către toți ce-și doresc să consume un boost de energie și nutrienți valoroși. Să fie de folos!

Prezentarea produsului ”In Green mix verde ecologic 200g | Rawboost”:

In Green este un mix revitalizant, mineralizant, alcalinizant și detoxifiant obținut din alge și frunze verzi, îmbogățit cu inulină de agave, prebiotic, ce crește rata de asimilare a nutrienților. In Green este un produs complex, bogat în clorofilă, enzime ce revitalizează celulele și stimulează producerea celulelor stem și antioxidanți ce distrug radicalii liberi.

Aici ai toate detaliile despre produsul meu preferat de acum, pe care-l consum și pe care-l recomand cu drag: https://viataverdeviu.ro/pudre-pulberi-in-green-mix-verde-ecologic-200g

Poți folosi și un cod de reducere de 10% –  BRATU10 – dacă comanzi din shopul meu, chiar aici?

https://bit.ly/Lavinia-Bratu

 

 

Sursă photo: Viața Verde Viu

2 raspunsuri
 1. Carme
  Carme says:

  Buna Lavinia, am cumparat si eu pudra verde, insa nu stiu daca o pot folosi in cazul in care am o hipofinctie tiroidiana si tiroidita Hashimoto ! Daca ai ceva informatii in legatura cu asta te rog sa imi raspunzi ! O zi minunata!

  Răspunde
  • Lavinia Bratu
   Lavinia Bratu says:

   Știu persoane care au aceste afecțiuni și folosesc pulberea verde cu succes. Începe cu 1 linguriță, până în ora 16. Mult succes!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *