Tema mea de vară!

Să avem o vară MAGICĂ! Să ne îngrijim, să ne bucurăm de lucruri simple și de conectăm cu cei dragi.

  1. Ceai împotriva celulitei, i-aș spune mai bine: ceai pentru a fi mai sănătoși și frumoși!
  • Păpădie / Folium Taraxaci
  • Anghinare – Folium cynarae
  • Mărar –  Fructus Anethi 

Se amestecă în proporții egale și se prepara 3 ceaiuri/zi, între mese, într-o cură de 1 lună. După 30 de zile sigur te vei simți mai suplă și cu pielea mai netedă. Mai mult, te va încânta efortul susținut de a face ceva pentru starea ta de bine. E un efort, ceaiul are gust amărui. Dar, merită!

  1. Pentru cele care doresc să fie frumoase și sănătoase sau să înceapă a se simți astfel, nu ezitați să consumați zilnic o salată din sfeclă roșie, morcov, lămâie și un pumn de mărar proaspăt mărunțit!
  1. Apă cu lămâie să fie cu tine la drum, pe masa și în casa ta, mereu!
  2. Învață să mănânci conștient…

”Învăță-mă și pe mine să meditez”, a cerut cineva unui inițiat. Iar acesta l-a îndemnat să ia un pumn de stafide în mână și să înceapă să savureze, rând pe rând, fiecare stafidă. L-a sfătuit să-și păstreze atenția concentrată asupra savorii fiecărei stafide în parte, bucurându-se de bogăția fiecărei clipe din parcursul acestui proces. Fiecare dintre stafide îi crea începătorului nostru o explozie de arome, ce-i încântau fiecare papilă gustativă în timp ce mușca din ea, alături de sunetele ce însoțeau ingerarea ei. Și astfel, se cufunda în plenitudinea propriilor simțuri, iar privirea îi era orientată spre interior, spre centrul ființei sale. Și așa, iată a început să învețe despre el și despre viața ce urma să o parcurgă într-una alt sens, evident!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *