PROVOCARE la început de 2021 

Vin către tine cu o listă de obiceiuri pe care le doresc implementate în viața mea, în primele 66 de zile ale anului 2021. Poate vrei și tu să practici următoarele 10 obiceiuri electrizante, în primele 66 de zile ale noului an, până când vor deveni ”practici ale sistemul tău de operare standard”, dacă vrei!

Te întrebi de ce ai face asta?

Pentru că este o vreme în care cultivarea relație cu noi este must have-ul adaptării și configurării noului traseu. Ne aflăm într-o vreme în care schimbările vor fi profunde și extrem de rapide. Avem nevoie să ne prindă prezenți, avem nevoie să arătăm vremurilor și vieții că suntem în ritmul bun!

Te întrebi dacă poți face asta? 

Ești mai puternic decât crezi și mai genial decât îți poți imagina. Nu permite convingerilor false și raționalizărilor trecute să te oprească din creșterea ta. Nu acum! Ești mult mai mult decât ai încercat până acum…

Iată cele 10 obiceiuri:

# 1. Implementează un ritual al dimineții, de 20-120 de minute, atât cât îți poți permite sau poți concepe acest ritual acum. Important este ce-ți setezi în acest interval și să faci asta timp de 66 de zile. Meditație/rugăciune, scris în juranl, exerciții fizice –  alege ceva pentru tine potivit și pornește. Dacă te trezești mai devreme în 2021, productivitatea ta va crește, îți va amplifica starea fizică, creativitatea și îți va oferi timp prețios pentru a face lucruri bune pentru tine, în timp ce restul lumii doarme.

# 2. Nu căuta mesaje pe telefon în primele două ore de la trezire. Înțeleg că acest lucru nu ar putea fi posibil pentru unii, dar pe mulți dintre noi ne afectează, în ce privește starea de bine, creativitatea și concentrarea. Evită să citești email-uri, evită rețelele de socializare (sau intră strict pentru a citi postarea mea de dimineață și atât! Primele ore ale zilei sunt extrem de valoroase. După două ore de la trezire poți accesa rețelele de socializare, iar seara, înainte cu cel puțin 60min, poate chiar 120min, la fel să procedezi. Adu puțină atenție în felul în care structurezi ziua, iar aceasta te va recompensa cu o stare de bine, în toate ariile vieții tale.

# 3. Nu vorbi nimic negativ despre nimeni, nu bârfi și nu judeca pe nimeni. Vei căpăta o altă viziune asupra oamenilor, în momentul în care-i consideri pe fiecare unic. Poți găsi în fiecare om noi revelații despre oameni și viață. Mai apoi, relațiile tale vor căpăta o altă perspectivă, o altă valoare.

# 4. Păstrează și un jurnal de seară. Înainte de a dormi, înregistrează ce ai învățat din ziua respectivă, ce vei îmbunătăți mâine sau pentru ce ești recunoscător. Viața devine remarcabilă odată ce-i dai atenție și astfel! Să nu-ți lipsească jurnalul, nici dimineața, nici seara…

# 5. Nu cumpărați ceea ce nu aveți nevoie și eliberați-vă de lucrurile de care nu mai aveți nevoie. Pregătiți haine pe care nu le mai purtați pentru oameni sărmani, faceți ordine între lucruri și creați spațiu în locul în care trăiți.

 # 6. Studiază o oră pe zi. Este remarcabil cât de mulți oameni nu sunt pregătiți să studieze permanent. Studiul nu se termină odată cu școala, viața întreagă ne îndeamnă să asimilăm noi și noi informații, deprinderi și cunoștințe. În 2021, citiți, scrieți, faceți strategii și reflectați timp de cel puțin 60 de minute pe zi. Pentru rezultate inovatoare!

# 7. Lasă-i pe toți pe care îi întâlnești mai bine decât i-ai găsit! Adevărații lideri și eroii autentici sunt aducători de speranță. Și, fac pe oameni să se simtă mai mari, niciodată mai mici, în prezența lor. Au un dar antrenat pentru a inspira și a activa alți oameni, pentru a deține daruri pe care nu știau că le au, în timp ce realizează fapte pe care nu au visat niciodată că le pot face.

# 8. Găsește-ți un mentor și urmează-l, lasă-te inspirat și îndrumat! Câtă nevoie avem de oameni care să ne susțină și să evalueze împreună cu noi progresul și pașii pe care dorim a-i urma. 

# 9. Mănâncă doar într-un interval de 8 ore, aplică acest fasting și vezi ce schimbări aduce vieții tale. Bea o cafea, apă multă și hrană de bună calitate doar într-un interval de 8 ore. Eu aleg intervalul 12-20, în care servesc 2 mese și o gustare.

# 10. Crește virtuțile nobile în acest an. Începând cu ianuarie – hotărăște să acționezi cu altruism, grație, compasiune și curaj.

Sper, mă rog și îmi doresc ca 2021 să fie anul TĂU!

 

… un an de productivitate și schimbări maiestuoase;

… un an în care crești ca persoană și renunți la limitările din trecut;

… un an în care râzi mai mult, capeți o formă fizică excelentă și ești atent la cadența vieții, pentru a te bucura cu grație de lucruri simple și trăiri mărețe.

… păstrează viața simplă, deoarece dependența de achiziție și pofta profundă de mai mult, vă pot înăbuși spiritul și vă pot răni inima bună.

… Dă mai mult decât iei!

… Fii mai util decât este necesar.

… poartă-te cu decență cu fiecare persoană pe care o întâlniți. Acesta este un drum către pacea interioară și succesul exterior.

… bucură-te de compania oamenilor înțelepți, de compania cărților inspirate și de o relație sănătoasă cu sinele tău cel mai bun.

… rămâi îndrăzneț, a amâna viața și idealurilor tale, înseamnă a invita regretul în zilele tale.

… iubește cu blândețe, respectând tot ceea ce te înconjoară și pământul care te hrănește.

 

2 raspunsuri
  1. Cocota Daniela
    Cocota Daniela says:

    Imi doresc sa reusesc cu fiecare zi sa fiu mai plina de iubire, mai blanda si mai recunoscatoare!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *