Resurse ale anului 2020

Pe final de 2020… Anul acesta, tocmai acum când ne-am distanțat fizic, am reușit, într-un mod uimitor, să ne apropiem sufletește. Oare, simți și tu asta? A venit provocator și ne-a forțat să ieșim din tipare, a venit cu necesitatea de a ne reinventa, puțin câte puțin, în fiecare zi. 

Distanțarea socială ne-a adus aproape de noi, potețând claritatea nevoi de apropiere. Lipsind, suferind am înțeles valorarea ei! Ne-am apropiat de noi înșine și de ceilalți, chair dacă prin durere, prin absența îmbrățișărilor sau relației, așa cum era până acum… Avem mare nevoie de ceilalți, la fel de mult precum avem mare nevoie de a avea grijă și de noi, mai profund decât am făcut-o până acum… 

E vremea să cultivăm o relație mai profundă cu noi și să prețuim oamenii de lângă noi!

Anul acesta am căutat parcă mai clar intenționați și echilibrul, nevoia de a reuși adaptarea și păstrarea unei alinieri în viața personală și profesională. Nu a fost ușor, dar îndrăznesc să cred că fiecare a descoperit măcar o urmă de noi resurse, ce pot fi activate și de care se poate folosi pe viitor.  

A fost un an în care timpul ne-a îmbiat să vedem și de sufletul nostru, tocmai pentru ca mediul de viață sau exteriorul dacă vrei, cu tot ceea ce se întâmplă în jur, era atât  de solicitant, de zgomotos și cu mare putere de distragere. Și, dacă îmi îngădui, aș vrea să te provoc la câteva gânduri, pe final de an. Resursele cu care plec din anul 2020…

 

IARTĂ pe cei pe care încă nu i-ai iertat, energia pe care o vei căpăta prin aceste sentimente este un creativă, de care te poți folosi cu măiestrie în anul 2021.

 

… reactivează-ți MOTIVAȚIA, ai nevoie de ea ca să mergi cu bine înainte! Emoțiile dominante ale anului de grație ne-au plasat pe un nivel vibrațional al conștiinței extrem de jos. Rușinea, cea mai joasă treaptă ne-a cuprins, apatia, tristețea, amărăciunea, frica s-au instalat printre noi… Oare, mai stăm mult așa? Nici vorbă, avem nevoie să construim obiective, să ne fixăm rezoluții, să creștem motivația pentru anul care vine.

 

… instalează o RUTINA FANTASTICĂ DE DIMINEAȚĂ care te pregătește pentru o zi entuziastă, sănătoasă și productivă. Am vorbit mult derspre rutina de dimineață, dacă n-ai îndrăznit până acum, ai curaj și lasă-ți 20-120 de minute doar pentru tine. Pornește anul cu o rutină clară de dimineață, asta va schimba toată energia și îți va transforma existența. Ai curaj, îndrăzneștre asta!

 

… începe să te gândești la OBIECTIVE URIAȘE pentru 2021, îndrăznește să-ți dorești un an extraordinar, plin de revelații și putere, transformaționale în sensul împlinirii și menirii tale pe acest pământ. Ai curaj, îndrăznește!

 

TREZEȘTE-TE! Ne ocupăm fiecare de ale lui, așa trăiam mai toți, până acum. Avem o existență închisă între propriile nevoi, dorințe și plăceri. Această individualitate conturează vremurile actuale, vremuri asemănătoare omului, căci omul este cel care le construiește și nu altfel! Tocmai acum, singurul lucru important pe care putem a-l face este să ne căutam inima. Și orice face omul, toată căutarea sa de acum și tot ce explorează în exteriorul său are doar un scop: dacă duce sau nu la nivelul acesta. Tot ce avem de făcut în aceste vremuri este căutarea de a trai la nivelul inimii. Și tot ce facem în exteriorul nostru, să ne crească iubirea și capacitatea de a trai la acest nivel, aceasta să ne fie gândul principal. Ce înseamnă acest nivel? Sa navighez, sa fiu capabil sa nu fac nimic, precum soarele care sta și emite lumina. Trebuie sa reușim să ne acordam lăuntric pe frecvența lui Dumnezeu. Să caut a mă apropia de această frecvență. Să-mi acordez inima cu cele ce vin de la Dumnezeu. Și, poate mai mult, de finețurile cu care fac lucrurile depinde creșterea nostră duhovnicească. 

 

 Rămâi optimist. Fii curajois. Crește-ți înțelepciunea și credința.

 

Dacă vrei să te uiți la anul 2020 și să-l vezi de bine, așa-l vei cuprinde. O fantastică oportunitate de a ne apropia suflețește, odată cu distanțarea socială. Toată această situație ne-a adus aproape de noi, potențând claritatea nevoi de apropiere și prețuirea ei. Ne-am apropiat de noi înșine și de ceilalți. Ne-am recalibrat valorile și am dobândit o nouă stare de conștiință: avem mare nevoie de ceilalți și avem mare nevoie de a avea grijă de noi. 

 

Conștiință – Identitate – Prezență – Mărturisire – Lumină – Împreună

Puterea a de a trăi în inimă! 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *