Doamnelor, eu consider că teoria caloriilor este complet greșită!

pozăSă ne oprim din a face calcule si speculații pe seama cifrelor și calculelor matematice, în dieta noastră! Să începem a înțelege ce înseamnă să mâncăm sănătos, crud, natural și silueta noastră va fi de invidiat! Iar despre psihismul împrospătat și echilibrul emoțional dobândind, despre toate acestea veți deveni tot mai conștiente, zi de zi!

Îmi doresc să vă pot dărui nu un program sau un  nou regim alimentar, ci un veritabil mod de viață, cu un control deplin si conștient asupra corpului si al greutății lui. Nu doresc să facem calcule de calorii, nu doresc restricții drastice și un control al greutății din primele zile. Nu! Îmi doresc să putem câștiga încredere în corpul nostru, reducerea și menținerea greutății în limite rezonabile, toate acestea fiind legate direct de energia dobândită, eliminând  reziduurile metabolice răspunzatoare de stazele limfatice, boli  si de excesul ponderal care, tot boală se cheamă!

Nu va trebui să țineți seama de calorii la masă (de altfel, o teorie falsă!), nu trebuie sa recurgeti la înfometare, la respingerea porțiilor, la modificări de comportament si nu veți lua medicamente. Nu este un program de scurtă durată, ci permanent, pentru o viață întreagă. Veți căpăta încredere în corpul dumneavoastră și în faptul că el va primi toți nutrienții necesari, nivelul energetic intern va fi ridicat, iar greutatea va scădea, se va stabiliza.

Important va fi nu numai ce mâncați, dar și când mâncați și în ce combinații…

 

Reducerea greutății, sigură si permanentă, este direct legată de cantitatea de energie pe care o aveți la dispoziție și de folosirea eficientă a acesteia pentru a elimina reziduurile (greutatea excesivă) din corpul dumneavoastră.

Cheia succesului este asigurată de energia eliberată de corpul dumneavoastră, care va duce la eliminarea greutății excesive. Populațiile cele mai sănătoase și mai longevive din lume sunt de obicei slabe, având numai cu 15% mai puțin sub standardele convenționale, care sunt considerate prea înalte judecând dupa actualele statistici de sănătate, iar obezitatea aduce dupa sine și alte boli.  

Apă, fructe, legume, semințe, alimente nerafinate, combinații simple, ceaiuri din plante…

Zâmbetul, bucuria clipei prezente, cumpătarea și răbdarea…

Somnul bun, pasul liniștit, mișcarea fizică zilnică, plimbările în aer liber în mijlocul naturii…

Iată aliații noștri spre o bună sănătate fizică și mentală, spre echilibrul stărilor, spre frumusețea formelor! Căci, dacă suntem fericite, atunci suntem și sănătoase și radiem frumusețe și eleganță în jurul nostru! Iar costumului de baie îi adăugăm și o pălărie elegantă…și îi mai aducem și zîmbetul de fericire și mulțumire!

Cu bucurie și încredere vin către voi, cu o energie mobilizatoare…

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *