O noua filosofie de viata!

Aleg sa cred si imi doresc sa reusesc cu toti cei ce vin spre mine educarea, corectia  si implementarea  unui nou stil de viata, din punct de vedere nutritional.

Cum sa compun un regim alimentar strict si sa-l impun unui om, apoi sa am incredere ca el functioneaza, ca el slabeste, este multumit de rezultat si cand revine din programul de ‘restrictii’ totul va fi minunat?!? Este aproape intotdeauana fals! Majoritatea (adica 80%) dintre cei ce tin diete stricte, dupa aceste programe, revin la problemele anterioare si intra intr-un cerc vicios.

Imi doresc sa pot darui oamenilor nu un program sau un  nou regim alimentar, ci un veritabil mod de viata, cu un control deplin si constient asupra corpului si al greutatii lui. Nu doresc sa facem calcule de calorii, nu doresc restrictii drastice si un control al greutatii din primele zile. Nu! Imi doresc sa putem castiga incredere in corpul nostru, reducerea si mentinerea greutatii in limite rezonabile, toate acestea fiind legata direct de energia dobandita eliminand  reziduurile metabolice raspunzatoare de boli  si de excesul ponderal care, tot boala se cheama!

Nu sfatuiesc a se consuma pastile de slabit, nu recomand restricitii extreme in hrana de zi cu zi, recomand adoptarea unei NOI FILOSOFII de viata, un regim nutritiv de profilaxie al bolilor, de mentinere sub control al greutatii…de cunoastere, bucurie si drag fata de propriul corp si propria viata.

Si veti trai sanatosi viata intreaga!

Imi doresc sa invatam ce sa mancam, cat sa mancam, in ce combinatii sa alegem hrana de zi cu zi si am toata increderea si dorinta de a ne recastiga impreuna INCREDEREA, linistea interioara, dragul de noi si respect personal prin cunoastere si prin adoptarea unui mod de hrana constient si sanatos!

„Hrana sa ne fie medicament!”, si prin mod de hrana sanatos, prevenim toate bolile, cu siguranta!

Va indemn sa aveti curaj si dorinta spre o autoreglare, autocunoastere si o educatie in regimul alimentar, catre o viata armonioasa si echilibrata.

Lavinia

 

4 raspunsuri
 1. Alin
  Alin says:

  Fiind printre primii „pacienti” ai doamnei Ceuta, vreau sa i multumesc pe aceasta cale pentru toate sfaturile primite de la dansa privitor la modul de a hrani corespunzator trupul, mintea si sufletul.Pentru mine a fost o „trezire” care a dus la o constientizare mai profunda a modului in care imi traiesc viata si o mai mare intelegere a scopului pentru care mi-a fost daruita aceasta viata…Multumesc!…apropos, subscriu la comentariul facut de Gia!…Mult succes in continuare Lavinia!

  Răspunde
  • lavinia
   lavinia says:

   La astfel de cuvinte eu nu pot reactiona decat emotional…cu lacrimi de bucurie si emotie, zambesc!
   Multumesc, dragul meu…multumesc pentru toate cate sunt venite ‘cu atata bine’ din partea ta. Pentru mine nu ai fost un pacient, pentru mine ai fost si esti un foarte drag si bun prieten… sunt binecuvantata sa am astfel de oameni in viata mea! Oameni frumosi!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *