Răsfăț și IUBIRE

Primește și tu asemeni mie un DAR, de la prietena mea, Mara Iepure.
”Sărbătorim sau nu DRAGOSTEA  luna aceasta?
Cu toată situația mai mult sau mai puțin cutremurătoare care se întâmplă în lume (război, creșteri de prețuri, dezastre naturale, și câte și mai câte …), luna Februarie a sosit! Acum mai mult decât oricând merită să avem focus pe echilibrul nostru, pe sănătatea noastră: sănătatea mentală, sănătatea corpului și chiar și sănătatea financiară! Și merită să readucem echilibrul în viețile noastre având în atenție iubirea!
Vă propun să aducem puțin răsfăț și bucurie pe buzele noastre, și să sărbătorim iubirea cu un mini tort raw vegan parfumat cu zmeură. O rețetă prietenoasă atât cu buzunarul nostru cât și cu sănătatea noastră!
Haideți să sărbătorim dragostea cu o mini rețetă sănătoasă și gustoasă!
Să le arătăm dragostea noastră celor din jurul nostru cu ceva bun și dulce, și să ne răsfățăm și propriile simțuri… de ce nu … să ne arătăm dragoste și nouă înșine. Și una dintre modalitățile de a arăta iubire corpului nostru este aceea de a fi atenți la ceea ce alegem să mâncăm.
Să trăim frumos, echilibrat, sănătos și delicios!
ATENȚIE: lista de ingrediente cuprinde cantități pentru două mini torturi. Dacă dorești să faci doar un mini tort te invit să înjumătățești ingredintele, sau ai posibilitatea să faci o faptă bună și să dăruiești cel de-al doilea tort!
Ingrediente blat:
– 1 cană migdale
– 1 lingură de cacao
– ½ cană curmale uscate
Ingrediente cremă:
– 1 cană nuci caju hidratate
– 1/3 cană lapte de migdale
– 2 linguri ulei cocos
– Îndulcitor după gust
– Câteva bucăți de zmeură de la congelator.
Mod de preparare:
Mixați toate ingredientele pentru blat într-un robot, până se omogenizează. Împărțiți compoziția în două 2 mini tave cu formă de inimioară.
Adăugați toate ingredientele pt cremă în robot, în afară de bucățile de zmeură. Mixați bine până obțineți o consistență cremoasă. Balansați gustul de dulce adăugând îndulcitor după plac și un praf de sare. Turnați compoziția peste blat în cele două mini tăvi și adăugați zmeura zdrobită în cremă.
Dați totul la frigider pentru 3-4 ore sau peste noapte. Înainte de a servi decorați cu zmeură pe deasupra!
ENJOY & celebrate!
Să iubiți și să fiți iubiți!” Mara Iepure
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *