A doua doză din ”vaccinul scepticilor”

A două doză din ”vaccinul scepticilor”, însă lucrăm deja la doza nr 3, să nu rămânem în urmă cu dozajul 😁

După cum bine știți, sucul verde este super benefic, mai ales pentru persoanele care au un sistem nervos excitat (simpatic) și mai puțin benefic, dar nutritiv, pentru sistemul nervos pasiv (parasimpatic).
De ce ar fi bine să-l introducem în alimentația nostră de zi cu zi?
În primul rând, pentru că reglează sistemul imunitar, pentru a se apăra de viruși și bacterii, după cum este și scopul acestei postări. Este alcalin, nutritiv, antioxidant, anticancerigen, energizant, regenerant, reglează metabolismul, reglează somnul, vitaminizant, plin de magneziu și potasiu, 2 minerale foarte importate pentru o bună funcționare a organismului. Din nefericire, multora ne lipsesc din alimentație aceste minerale și este una dintre cele mai grave probleme, când sănătatea noastră este în joc.
Ingredientele sunt adaptate pentru această vreme, dar și pentru a oferi un gust cât de cât agreabil pentru începători. Iar, asta v-o scriu din propria experiență, că, dacă n-aș fi investigat și să mă joc cu gusturile, demult aș fi renunțat la el. 😃
Ingrediente:
  • 6 bețe/tije de apio
  • 1 castravete mare sau 2 mai mici
  • 1 măr verde
  • 2 lămâi
  • O mână de spanac
  • 6 frunze de Kale
  • 100g aloe vera (opțional)
  • 3 cm de ghimbir
Procesare:
  • Curățați lămâile și ghimbirul de coajă și adăugați totul, dar pe rând în storcătorul de presare la rece.
  • După cum ați observat, ingredientele nu au fost alese întâmplător, ci pentru gust și proprietățile și beneficiile pe care fiecare dintre ele le aportează:
Castravetele: pentru cantitatea de magneziu și potasiu, dar și alte mineralele pe care le-a exactas din pământ și care vor trece în organismul nostru.
Apio: conține (apirin) un puternic detoxicant pentru organism. Ficatul îl folosește de fiecare dată când îl găsește pentru a detoxifica organismul etc.
Spanac: bogat în vitamine a, b1, b2, k, combate anemia, previne problemele digestive, ajută în lupta cu kilogramele etc
Kale: Oferă foarte puține calorii și are o valoare nutritivă ridicată; are un grad ridicat de micronutrienți vitamine, dar și minerale; unul dintre cel mai bun aliat pentru a slăbi etc
Măr, pentru a da un bun gust sucului. Lămâie, pentru beneficiile antioxidante și vitamina C. Ghimbir, îmbunătățește circulația sângelui, printre alte beneficii.
Doza de vaccin oferită cu generozitate și eleganță de către  Adi Timicer.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *